Inventum MN325CS combi-magnetron zilver

Belangrijke kenmerken

Kleur
Zilver
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
EAN
8712876170030
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum MN325CS is vrijstaande combi-magnetron uitgevoerd in de kleur zilver. Dit topmodel van Inventum is uitgevoerd met een draaispit en daarmee onderscheidend te opzichte van andere combi's in deze klasse.

De binnenzijde heeft een inhoud van 32 liter en is uitgevoerd met een rooster en een draaiplateaus. Het draaiplateaus heeft een doorsnede van 315 mm. Praktisch verder is de binnenverlichting.

De bediening is instelbaar door middel van een draaiknop en enkele functietoetsen. Het display ondersteunt u hierbij met de weergave van de tijd (voor het instellen van de timer) en - als de combi in standby staat - de weergave van de dagtijd.

De Inventum MN325CS is verder voorzien van 10 automatisch programma's en heeft het magnetron vermogen welke in 5 standen instelbaar is.

Info van fabrikant

Inventum MN325CS combi magnetron

Algemene informatie magnetron:
- Netto inhoud: 32 liter
- Magnetronstanden: 5
- Automatische kookprogramma's: 10
- Combinatiestanden: 4
- Ontdooifunctie: ja
- Draaispit: ja
- Digitaal display: ja
- Tijdsaanduiding: 24 uur
- Type timer: digitaal
- Instelbare tijd: tot 95 minuten
- Regelbare temperatuur: van 150 tot 240°C
- Type bediening: draaiknop, druktoetsen
- Taal bediening: Nederlands
- Kinderslot: ja
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: draaideur
- Draaiplateau: Ø 315 mm
- Ovenrooster: ja

Technische gegevens magnetron:
- Kleur: zilver
- Afwerking binnenruimte: rvs
- Afmetingen (hxbxd): 31,5 x 52 x 48 cm
- Binnenmaat (hxbxd): 23 x 33,5 x 34 cm
- Aansluitwaarde: 2500 watt
- Vermogen magnetron: 1000 watt
- Vermogen hetelucht oven: 2500 watt
- Vermogen grill: 1100 watt

Specificaties

Kleur
Zilver
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
EAN
8712876170030
Merk
Inventum
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Met draaispit / braadspit, Met draaiplateau
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
310 x 520 x 520 mm.
Binnenmaten oven (h x b x d)
230 x 335 x 340 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM combi-magnetron zilver MN325CS ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag