10 artikel(en)

10 artikel(en)

De meerwaarde van een magnetron met grill

Voor het opwarmen en ontdooien is een magnetron een goed apparaat. Naast de snelheid waarmee deze processen kunnen worden uitgevoerd is het ook gewoon praktisch in dagelijks gebruik. Denk aan het ontdooien van brood met magnetron in de ochtend. Of uw kind die later thuis komt van trainen en zodoende zijn bord met eten nog even op kan warmen.

Een magnetron met grill functie voegt hier nog iets extra's aan toe. De grill - geplaatst tegen de bovenwand - biedt u de mogelijkheid om een saucijzen broodje of andere krokante producten op een goede wijze op te warmen. Zonder dat deze slap of nat worden.

Verschillende uitvoeringen

Naast verschil in design en ontwerp speelt ook de bediening en de inhoud een belangrijke rol. Hoe hoger het vermogen van de magnetron, hoe sneller uw gerecht bereid is. Maar - indien dit eenvoudig en nauwkeurig instelbaar is - is dit ook wel een meerwaarde. En wat te denken van de grootte van het bord of schaal welke geplaatst kan worden. De inhoud in liters en de afmetingen van de draaiplateau vertellen u hier meer over.