Antraciete of rode koelkast


1-28 of 33

1-28 of 33

Een koelkast in de kleur rood

Een rode koelkast behoort top 3 van meest verkochte kleuren. Deze warme kleur is modern en geeft leven in uw keuken. Daarnaast is een rode koelkast goed te combineren.

Combineren van verschillende kleuren rood

Indien u voornemend bent om verschillende apparaten in de kleur rood met elkaar te combineren, doet u dit dan altijd van één merk uit dezelfde serie. Rood is namelijk in veel varianten uit te voeren en zodoende is de kans op een afwijking bij een combinatie van twee kleuren groot.

Een koelkast in de kleur antraciet

Een antraciet koelkast is niet alleen heel fraai, maar ook nog een praktische kleur. U heeft namelijk geen last van vingervlekken / vingerafdrukken op een antraciet koelkast. Daarnaast is de kleur antraciet goed te combineren in zowel moderne als landelijk / klassieke keukens.

Combinatie van antraciet koelkast met andere keukenapparaten

De kleur antraciet combineert goed met roestvrijstaal en kan zodoende fraai gecombineerd worden. Indien u antraciet wil combineren met andere antraciete keukenapparaten, dan is het belangrijk deze van hetzelfde merk te nemen. De kleur antraciet kan per merk verschillen, waardoor combinatie met een ander merk vaak tot kleurverschil leidt.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5