Amerikaanse koelkasten met energieklasse A+++ en nishoogte 158 of 178 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een amerikaanse koelkast met 158 cm. hoge nismaat

Een 158 cm amerikaanse koelkast is een praktische inbouw maat in de keuken welke veelal uitgevoerd is met koelgedeelte boven en twee of drie diepvriesladen onder. Er is echter ook een amerikaanse koelkast van 158 cm. hoog leverbaar met geintegreerd vriesvak of met apart vriesvak boven. Afhankelijk van het model en de bevestigingswijze van de huidige koelkast in uw keuken kan dit model met deur-op-deur of sleepdeur montage systeem uitgevoerd worden.

Een amerikaanse koelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een amerikaanse koelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm amerikaanse koelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm amerikaanse koelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm amerikaanse koelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de amerikaanse koelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de amerikaanse koelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.

Een super zuinige amerikaanse koelkast met energieklasse A+++ label

Besparing op energieverbruik is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw eigen maandelijkse energiekosten. Een amerikaanse koelkast uitgevoerd met energieklasse A+++ label behoort tot de zuinigste modellen in de markt en is daarmee een zeer geschikte optie.