Smeg waterkoker in retro jaren 50 design

De Smeg waterkoker heeft een retro jaren 50 vormgeving en is de kenmerkende kleuren creme, rood, zwart, chroom, blauw, roze en groen leverbaar. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar: een standaard uitvoering (KLF03 serie) en een luxe uitvoering met variabel regelbare temperatuur (KLF04). Met een variabel regelbare temperatuur kan water op specifieke temperaturen opgewarmd worden, hetgeen voor diverse bereidingen (denk bijvoorbeeld al aan het zetten van thee) een meerwaarde is.


Ontdek de Smeg waterkokers in retro jaren 50 design


Specificaties

Het apparaat is opgebouwd uit roestvrijstaal met kunststof en heeft een reservoir met een inhoud van 1,7 liter. Via een push-pull systeem kan de deksel geopend worden. De Smeg waterkokers zijn verder voorzien van anti-slipvoetjes en zijn eenvoudig in te regelen. Bij het basis model schakelt de waterkoker zichzelf automatisch uit na het bereiden van het kookpunt, bij de luxere uitvoering geldt dit bij het bereiken van de ingestelde temperatuur.

Volledige serie klein huishoudelijke apparaten

De Smeg waterkoker maakt onderdeel van een complete serie Smeg huishoudelijke apparaten welke allemaal uitgevoerd zijn in het retro jaren 50 design: broodrooster, keukenmachine en blender.

18 artikel(en)