Smeg KLF03PBEU waterkoker retro jaren 50 in de kleur blauw

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KLF03PBEU is een luxe waterkoker, uitgevoerd in het pastelblauwe retro jaren 50 design. Deze Smeg waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter en beschikt over een vermogen van 2200-2400 watt.

De push-ull open deksel, het uitneembare en afwasbare kalkfilter, de anti-slipvoetjes en het automatisch uitschakelen op 100 graden maken de Smeg KLF03PBEU extra fijn in gebruik.

Info van fabrikant

Smeg waterkoker KLF03PBEU
Waterkoker
Pastelblauw


- Materiaal: gepoedercoat roestvrijstaal
- Push-pull opening deksel
- Capaciteit: 1,7 liter
- 360° draaivoet
- Automatisch uitschakelen bij 100°C
- Automatisch uitschakelen indien geen waterdetectie
- Uitneembare rvs kalkfilter (afwasbaar)
- Anti-slip voetjes
- Afmetingen: 248x226x171 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50/60 Hz
- Vermogen: 2400 W

Vergelijkbare uitvoeringen:

KLF03CREU | Crème
KLF03BLEU | Zwart
KLF03RDEU | Rood
KLF03PGEU | Watergroen
KLF03SSEU | Gepolijst staal
KLF03PKEU | Roze
KLF03WHEU | Wit

Specificaties

Kleur
Blauw
Buitenmaten ( h x b x d )
246 x 223 x 170 mm.
EAN
8017709227913
Productcode fabrikant
KLF03PBEU
Merk
Smeg
Soort
waterkoker
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG waterkoker blauw KLF03PBEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Product vraag & antwoord (1)

Vraag:
Hebben jullie deze waterkoker op voorraad?

Antwoord:

Ja op dit moment wel. Zoals u kunt zien boven de bestelbutton kan deze waterkoker daardoor zeer snel bij u afgeleverd worden.
Stel uw eigen vraag