Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Smeg semi-professionele fornuizen

Artikel geplaatst op: 28-10-2014 | update datum: 05-11-2017
De vraag naar fornuizen met een 'semi-professionele' design met grote knoppen en robuust uiterlijk neemt steeds verder toe. Reden voor SMEG Nederland om het assortiment 90 cm. fornuizen met dit design verder te versterken met twee nieuwe modellen: de B9GMXNLK9-1 (roestvrijstaal) en de B9GMAXNLK9 (antraciet).

SMEG fornuis Professionele in roestvrijstaal: B9GMXNLK9-1
SMEG fornuis Professionele in roestvrijstaal: B9GMXNLK9-1


Professionale serie

Beide fornuizen behoren tot de nieuwe Professionale serie. De twee zijn beide 90 cm. brede fornuizen en beschikken over een strak design met grote knoppen, een robuuste stanggreep, bijpassende pandragers en een strak design met rechte hoeken. De nieuwe fornuizen zijn voorzien van telescopische poten en zodoende eenvoudig in hoogte verstelbaar.
Dankzij de gefoceerde mantelkoeling mogen beide fornuizen strak tussen keukenkasten geplaatst worden. Zodoende kunt u ook in een kookeiland dit fornuis perfect integreren.

De nieuwe B9 serie van SMEG is ook leverbaar in antraciet: B9GMANLK9
De nieuwe B9 serie van SMEG is ook leverbaar in antraciet: B9GMANLK9


Functies

Het kookgedeelte van beide fornuizen is uitgevoerd met zes branders waaronder een 4,2 kW sterke superbrander linksvoor. De branders worden afgedekt door drie robuuste pannendragers welke uitgevoerd zijn in gietijzer. Logischerwijs ontsteken de branders automatisch bij het opendraaien van de knoppen en zijn de branders voorzien van thermokoppel vlambeveiliging.

De oven is voorzien van 8 functies waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. Eén van de functies betreft braadspit met kleine vlakgrill. Hiervoor wordt standaard de braadspit ook meegeleverd. Onder de oven bevindt zich een klep welke toegang geeft tot een opbergruimte. Hier kunt u roosters, bakplaten e.d. welke u tijdelijk niet in de oven plaatst in opbergen.

2 artikel(en)


Smeg fornuizen - gerelateerde berichten:

Nieuwe Smeg Opera fornuizen: elegant en strakBetaalbaar Smeg inductie fornuis CG90IX9-1Koop het Smeg fornuis welke het beste bij u pastPortofino fornuizen van Smeg brengen kleur in uw keukenOntdek de Smeg C9GMXNLK9, C9GMANLK9 en C9GMNNLK9 fornuizenSmeg vernieuwd SNL-serie fornuizen