Strakke Boretti fornuizen uit de Veneto VT-serie

Artikel geplaatst op: 12-10-2015 | update datum: 25-09-2019
Vanwege het succes van de Veneto-serie fornuizen heeft Boretti een aantal nieuwe uitvoeringen ontwikkeld met afwijkende kleuren en vormgeving. Deze Boretti fornuizen zijn gebaseerd op de VT96IX en bevinden zich in hetzelfde prijssegment.

Boretti fornuis Veneto VT96ZW

Het meest succesvolle fornuis bij Boretti is momenteel de VT96IX. Een strak vormgegeven 6-pits fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal. Vanwege het succes met dit model heeft Boretti de serie uitgebracht met een vergelijkbaar model in de kleur hoogglas zwart. Deze VT96ZW heeft verder een roestvrijstaal bovenblad met eveneens 6 kookzones en een ruime multifunctionele oven. Tevens is er ook de VT96AN (antraciet) en de VT96WT (wit) beschikbaar.

Het BORETTI fornuis VT96IX is nu ook leverbaar in de kleur zwart: VT96ZW
Het BORETTI fornuis VT96IX is nu ook leverbaar in de kleur zwart: VT96ZW


VTA96AN en VTANR96AN

Twee andere modellen welke in de lijn van de VT96IX serie liggen en onlangs aan het assortiment zijn toegevoegd zijn de VTA96AN en de VTANR96AN. Beide modellen zijn uitgevoerd in de kleur antraciet waarbij bijzonder is dat ook de bovenzijde (het kookgedeelte) in deze kleur is uitgevoerd.

Verschil tussen de VTA96AN en de VTANR96AN betreft de deur. Daar waar antraciet reeds een klassiek tintje aan het fornuis geeft, is bij de VTANR96AN ook de deur nog eens met een gebogen raam vormgegeven. Hierdoor wordt dit klassieke design nog verder versterkt. Tevens zijn ook de knoppen en de greep klassiek vormgegeven.

Twee exclusieve Boretti fornuizen uitgevoerd in de kleur antraciet. Links de VTA-96 AN en rechts de VTANR96AN (met gebogen ruit)
Twee exclusieve BORETTI fornuizen uitgevoerd in de kleur antraciet. Links de VTA96AN en rechts de VTANR-96 AN (met gebogen ruit)


Dubbele oven

Naast de 90 cm. brede fornuizen met enkele oven biedt de Boretti Veneto lijn (herkenbaar aan de eerste twee letters VT van het typenummer) ook een aantal modellen met dubbele oven. Deze modellen zijn herkenbaar aan de cijfers 946 in het typenummer en zijn leverbaar in het roestvrijstaal en antraciet. Beide ovens zijn elektrisch, waarbij de grote oven multifunctioneel (met hetelucht, onder/bovenwarmte, grill en diverse combinaties van deze functie) is en de kleine oven conventioneel (alleen onder/bovenwarmte en grill functie).

Onder de ovens bevindt zich een handige opbergruimte toegankelijk door middel van een klep.

VT95-serie Tot slot heeft Boretti in 2017 ook de VT95-serie uitgebracht. Deze serie is prijstechnisch voordeliger dan de VT96 serie en is tot nu toe alleen leverbaar met enkele oven. Het kookgedeelte heeft vijf branders en onder het fornuis bevindt zich geen opbergruimte. Wel is ook dit fornuis beschikbaar in de kleuren zwart, roestvrijstaal en antraciet.

7 artikel(en)