Exclusieve Boretti fornuizen uit de VT-serie

Vanwege het succes van de VT-serie fornuizen heeft Boretti een aantal nieuwe uitvoeringen ontwikkeld met afwijkende kleuren en vormgeving. Deze Boretti fornuizen zijn gebaseerd op de VT96IX en bevinden zich in hetzelfde prijssegment.

BORETTI fornuis VT96ZW

Het meest succesvolle fornuis bij BORETTI is momenteel de VT96IX. Een strak vormgegeven 6-pits fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal. Gebaseerd op dit succes is de VT96ZW een belangrijke toegevoegde waarde in het assortiment, mede omdat de kleur zwart steeds meer gecombineerd wordt in strakke keukens.

De VT-96 ZW is dan ook de hoogglans zwarte uitvoering van de VT-96 IX waarbij de bovenzijde (het kookgedeelte) gewoon roestvrijstaal is.

Het BORETTI fornuis VT96IX is nu ook leverbaar in de kleur zwart: VT96ZW
Het BORETTI fornuis VT96IX is nu ook leverbaar in de kleur zwart: VT96ZW


BORETTI fornuizen VTA96AN en VTANR96AN

Twee andere modellen welke in de lijn van de VT96IX serie liggen en onlangs aan het assortiment zijn toegevoegd zijn de VTA96AN en de VTANR96AN. Beide modellen zijn uitgevoerd in de kleur antraciet waarbij bijzonder is dat ook de bovenzijde in deze kleur is uitgevoerd.

Verschil tussen de VTA96AN en de VTANR96AN betreft de deur. Daar waar antraciet reeds een klassiek tintje aan het fornuis geeft, daar is bij de VTANR96AN ook de deur nog eens met een gebogen raam vormgegeven. Hierdoor wordt dit klassieke design verder versterkt.

Twee exclusieve Boretti fornuizen uitgevoerd in de kleur antraciet. Links de VTA-96 AN en rechts de VTANR96AN (met gebogen ruit)
Twee exclusieve BORETTI fornuizen uitgevoerd in de kleur antraciet. Links de VTA96AN en rechts de VTANR-96 AN (met gebogen ruit)


M-SYSTEM fornuis MFTD96AN

Onder de merknaam M-SYSTEM maar made by Boretti komt het laatste fornuis. Dit eveneens antraciet gekleurde fornuis heeft een strakke vormgeving en is uitgevoerd met een dubbele oven. De linker grote oven heeft een inhoud van 60 liter en is multifunctioneel; de rechter kleinere oven heeft een inhoud van 35 liter en is conventioneel.

Strak antraciet fornuis van M-System uitgevoerd met dubbele oven en 6-pits kookvlak
Strak antraciet fornuis van M-System uitgevoerd met dubbele oven en 6-pits kookvlak


Update 2015

Opnieuw heeft Boretti het assortiment verder uitgebreid. In de VT serie is nu ook een wit model leverbaar (VT96WT) en een antraciet model met dubbele oven (VT946AN)