Boretti VT96IXG gas fornuis met 6 branders, rvs met gasoven


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti VT96IXG is een 90 cm. breed gasfornuis uitgevoerd met een gasoven. Een gasoven heeft een hoge luchtvochtigheid welke zorgt voor een goede bereiding van gerechten in de oven.

Het kookgedeelte van de Boretti VT96IXG is uitgevoerd met 6 branders waaronder een wokbrander van 4,3 kW linksvoor. Praktisch is de automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en de thermokoppel vlambeveiliging. Bovenop de branders liggen drie gietijzeren pandragers.

Praktisch verder bij de VT96IXG is de opbergruimte onder de oven, de in hoogte verstelbare telescopische poten onder het fornuis en de geforceerde mantelkoeling. Hierdoor kan het fornuis strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden.

Info van fabrikant

Boretti VT96IXG fornuis

- Koele deur
- Elektronische programmeerklok

Kookgedeete:
- 6 branders
- 1 Wokbrander 4,30 kW
- 3 Gasbranders 2,60 kW
- 2 Gasbrander 1,80 kW
- Gietijzeren pannendragers
- Automatische
- vonkontsteking
- Thermokoppelbeveiliging

Oven:
- Quickstart
- Ovenklep
- Gasoven

Inclusief:
- 2 ovenroosters
- 1 vangschaal
- Draaispit

Aansluitwaarde
Gasoven: 2,30 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,3 kW
Soort oven
Gas oven
EAN
8715775013279
Productcode fabrikant
VT-96 IX G
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
89 liter
Boretti assortiment lijnen
Veneto
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
2,30
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft alleen een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geïnstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van dit fornuis besteld worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-910 x 900 x 600 mm.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis gasoven VT96IXG. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Boretti

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Fornuis wordt netjes binnen bezorgd

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc