Boretti

Boretti VT96ZW Veneto fornuis

Korte beschrijving

De Boretti VT96ZW is een exclusief fornuis uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een rvs vangschaal. Dit 90 cm. brede fornuis heeft een strak design met degelijke gietijzeren pannendragers, een robuuste greep en een degelijk uitgevoerde ovendeur.
Lees verder

6-pits gas fornuis zwart

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,3 kW
Bekijk specificaties

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Boretti kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

Overzicht levertijd

Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Levertijd mits op voorraad bij fabrikant
Bel 035-6918115 of mail ons

   

De Boretti VT96ZW is een exclusief fornuis uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een rvs vangschaal. Dit 90 cm. brede fornuis heeft een strak design met degelijke gietijzeren pannendragers, een robuuste greep en een degelijk uitgevoerde ovendeur.

Beschrijving

De Boretti VT96ZW is een exclusief fornuis uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een rvs vangschaal. Dit 90 cm. brede fornuis heeft een strak design met degelijke gietijzeren pannendragers, een robuuste greep en een degelijk uitgevoerde ovendeur.

Kookgedeelte:
Het 6-pits kookvlak is volledig uit 1 stuk opgebouwd en beschikt dus geen naden of schroefjes hetgeen het schoonmaken ten goede komt. Alle branders zijn uitgevoerd met automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en vlambeveiliging (geen vlam = geen gas). Bovenop de zes branders op het kookgedeelte zijn drie gietijzeren pandragers geplaatst. De wokbrander bevindt zich linksvoor op het fornuis en heeft een vermogen van 4,3 kW.

Oven
De ruimte oven (89 liter inhoud) is zeer zuinig en beschikt over een energieklasse A label. Met 11 bakfuncties waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies is deze oven zeer uitgebreid wat betreft de mogelijkheden. Praktisch punten hierbij zijn de programmeerbare klok (met mogelijkheid voor het instellen van start- en eindtijd); de Quick Start functie (snel voorverwarmen) en de draaispit. De oven is instelbaar van 30 tot 300 graden !

In hoogte verstelbaar en strak tussen twee keukenkasten te plaatsen
De VT96ZW beschikt over telescopische poten welke u eenvoudig in en uit kunt draaien. Daarmee is het fornuis geheel naar uw eigen wens te verstellen. Houdt u hierbij rekening met de opgegeven minimale en maximale hoogte. Desgewenst is het mogelijk om met de verhoogde poten het fornuis nog hoger te kunnen plaatsen. Dankzij de aanwezigheid van geforceerde mantelkoeling mag de VT96ZW - net als alle BORETTI fornuizen - strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden.


Productinfo van fabrikant

Boretti VT96ZW fornuis
Zwart
RVS beslag draaiknoppen
Opbergruimte onder fornuis (klep)
Stelpoten (tot werkbladhoogte van 91cm)
Optioneel: SP4 stelpoten (werkbladhoogte tot 100cm)Kookplaat:
- RVS vangschaal
- XL-branderafstand van 28cm (uniek)

6 Messing branders:
- Krachtige wokbrander: 4,3 kW
- 3 Snelle gasbranders: 2,6 kW
- 2 Semi-snelle gasbranders: 1,8 kW

- Thermokoppel beveiliging
- Automatische vonkontsteking
- Gietijzeren pannendragers

Oven:
- 89 liter inhoud
- 30 – 300 graden instelbaar
- Triple Glass deuren (koele deur)
- Digitale temperatuurregelaar
- Draaispit functie
- Quickstartfunctie (Oven snel op temperatuur)

Inclusief:
2 ovenroosters
1 vangschaal
1 draaispit

Ovenfuncties:
- ovenverlichting
- onder- en bovenwarmte
- onderwarmte
- bovenwarmte
- hete lucht
- grill
- hete lucht + grill
- geventileerde turbogrill
- intensief bakken
- draaispit
- ontdooien

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,3 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775067289
Productcode fabrikant
VT-96 ZW
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Zwart
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
89 liter
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
Links onder (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,40
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van dit fornuis besteld worden. Mocht
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-910 x 900 x 600 mm.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis zwart VT96ZW. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Luxere Boretti

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc