Boretti veneto fornuizen


1-28 of 68

1-28 of 68

Een fornuis van Boretti

Een Boretti fornuis staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti fornuis een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti fornuis dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Boretti Veneto fornuizen

De Veneto fornuizen is een speciale serie fornuizen van Boretti welke een scherpe prijs combineert met een hoogwaardige kwaliteit. Doordat deze fornuizen - in tegenstelling tot de andere series - in slechts een beperkt aantal modellen en kleuren leverbaar zijn, zijn de aantallen groot en kan het fornuis scherp in de markt gezet worden.

Veneto VT96 serie
De VT96 serie is de instapserie welke leverbaar in met enkele oven en in drie kleuren. Deze heeft een oventemperatuur tot maximaal 300 graden, is digitaal instelbaar, heeft opbergruimte onder de oven en beschikt over een 6-pits kookgedeelte. Deze serie is in wit, zwart, roestvrijstaal en antraciet verkrijgbaar. Tevens zijn er twee modellen uitgevoerd in de kleur antraciet welke eveneens een antraciete vangschaal hebben.

De Schouw Witgoed heeft 1684 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10