Veel wasgoed energiezuinig drogen met ASKO

ASKO introduceert twee bijzondere modellen warmtepompdrogers. Duurzaam, energiezuinig en eenvoudig te bedienen. Uniek is onze nieuwe warmtepompdroger met een capaciteit van maar liefst 11 kg. Dit vernieuwende apparaat is de meest energiezuinige in zijn soort. Ideaal voor bijvoorbeeld families met veel was, kapsalons, kinderdagverblijven en bed & breakfasts. Zeker in combinatie met de 11 kg wasmachine die ASKO eind vorig jaar presenteerde.

ASKO warmptepomp droger T884HP met 11 kg. inhoud
ASKO warmptepomp droger T884HP met 11 kg. inhoud


T884HP

Deze nieuwe krachtpatser met de aanduiding T884HP levert topprestaties dankzij een extra grote trommel. Bijzonder is dat de grote capaciteit geen afbreuk doet aan de energiezuinigheid. Deze 11 kg-variant is namelijk net zo duurzaam en energiezuinig als alle ASKO warmtepompdrogers. En ASKO blijft daarin stappen zetten. De nieuwe 8 kg-model, de T756HP is nu zelfs voorzien van een A+++ label. Energiezuiniger bestaat bijna niet!

De nieuwe ASKO warmtepompdroger met 8 kg. trommel en super zuinig energieklasse A+++ label: T756HP
De nieuwe ASKO warmtepompdroger met 8 kg. trommel en super zuinig energieklasse A+++ label: T756HP


T756HP

Het beroemde Butterfly DryingTM-concept van ASKO speelt daarbij een cruciale rol. Een ASKO droger draait in een achtvorm, waardoor was praktisch kreukvrij uit de machine komt. Omdat de droger niet continu een andere richting opdraait, gaan onderdelen veel langer mee dan die in traditionele machines. Ook belangrijk daarbij is de stofvrije luchtcirculatie die een ASKO droger realiseert. ASKO rust haar drogers uit met dubbele en robuust uitgevoerde stoffilters, waardoor stof geen kans krijgt. Machines blijven daarom ook op de lange termijn topprestaties leveren.

Kortom, ook deze nieuwe warmtepompdrogers zijn ‘Built to last longer’.