Volledig geïntegreerde Siemens standaard hoogte inbouw vaatwassers


13 artikel(en)

13 artikel(en)

Een inbouw vaatwasser van Siemens

Een Siemens inbouw vaatwasser staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens inbouw vaatwasser onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.


Een inbouw vaatwasser met normale nishoogte

Ondanks het feit dat moderne keukens steeds hoger zijn, wordt in de meeste keukens in Nederland nog steeds een inbouw vaatwasser met normale hoogte geplaatst. Dit type vaatwasser is geschikt voor keukens van 82 tot 87 centimeter hoog.

Volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser

Een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser is uitgevoerd met het bedieningspaneel bovenop de deur en daarmee volledig te integreren in uw keuken. Als de inbouw vaatwasser gesloten is, dan is het design net als de andere keukenfrontjes. Deze inbouw vaatwasser is leverbaar in een normale hoogte, maar ook in verhoogd model. Naast de standaard breedte van 60 cm. zijn er ook smallere modellen van 45 cm. breed leverbaar. Een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser kan zodoende in iedere keuken ingebouwd worden.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1730 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5