Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Nieuwe Siemens drogers met extraKlasse

Artikel geplaatst op: 08-09-2023 | update datum: 08-09-2023
Graag informeren wij u over de nieuwste Siemens extraKlasse iQ700 drogers. Met een energieklasse van A+++-10% en geluidsniveau van 58 dB zijn deze nieuwe drogers nog zuiniger en stiller. Daarnaast zijn ze ook sneller dankzij een Twin Rotary Compressor. Deze nieuwe drogers zijn reeds op www.deschouwwitgoed.nl te bestellen.

Op naar een succesvolle introductie van deze intelligente, snelle en zuinige Siemens extraKlasse drogers!

Nieuwe Siemens drogers met extraKlasse


Versnel het droogproces

Gebruik de varioSpeed-optie om het droogproces te versnellen. Door de nieuwe Twin Rotary technologie Compressor met inverter kan het toerental geregeld worden en de luchtstroom aangepast, waardoor het droogprogramma kan worden geoptimaliseerd om maar liefst 40% sneller te drogen. Dit betekent 1,5 uur tijdwinst met het Katoen-programma met volle belading.Minder kreukels voor minder strijkwerk

Het smartFinish-programma gebruikt milde stoom om kreukels te verminderen zodat je minder hoeft te strijken. Zelfs flink gekreukte overhemden en blouses worden netjes gladgestreken. Dat is een nog eens een helpende hand.

Droog uw kleding stiller met het stille programma

Wilt u de droger 's nachts aanzetten of staat de droger dicht bij uw werkkamer? Gebruik dan het Silent Dry-programma. Dit programma zorgt ervoor dat het geluid wordt geminimaliseerd en u dus een stuk stiller droogt. Fijn, als u de hele dag in vergadering zit maar toch de droger wilt aanzetten.

Siemens droger - droog uw kleding stiller met het stille programma


Voordelen Home Connect

Wanneer de nieuwe drogers in de Home Connect app gekoppeld worden is het mogelijk om extra droogprogramma's te downloaden, persoonlijke meldingen te ontvangen en de droger op afstand te besturen. Dit en nog veel meer is te ontdekken in de Home Connect app. Ik wil u vragen om consumenten te adviseren deze app te downloaden en zijn/haar Siemens apparatuur daarin toe te voegen, voor de beste ervaring.

Nieuwe stapelkit

De nieuwe stapelkit zorgt voor een perfecte match tussen de nieuwe premium drogers en wasmachines van Siemens. De stapelkit zonder lade is te bestellen onder typenummer WZ27510, de stapelkit met lade is te bestellen onder typenummer WZ27500.

Nieuw tussenstuk voor deze serie drogers


5 artikel(en)