Smeg verhoogde inbouw vaatwassers


1 artikel(en)

Een inbouw vaatwasser van Smeg

Een Smeg inbouw vaatwasser onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg inbouw vaatwasser aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg inbouw vaatwasser is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Hoog model inbouw vaatwasser

Een verhoogde inbouw vaatwasser is geschikt voor plaatsing in hogere keukens. Dit type vaatwasser beschikt over meer binnenruimte waardoor u zonder problemen een hoog bord in de onderkorf en een hoge wijnglazen in de bovenkorf kunt plaatsen. Dit in tegenstelling tot een normale hoogte vaatwasser waarbij u veelal ruimte tekort komt.

Belangrijk: controleer de afmetingen

Niet alle keukens zijn geschikt voor plaatsing van een verhoogde vaatwasser. Wij adviseren u dan ook om vooraf - aan de hand van de maattekening welke bij de vaatwasser geplaatst is - goed de afmetingen te controleren. Bij verhoogde afwasmachines gaat het hierbij vooral om de nishoogte.

Verhoogde vaatwasser in combinatie met een besteklade

Daarnaast is een hoog model inbouw vaatwasser interessant indien u kiest voor een besteklade. Deze besteklade wordt als derde korf bovenin de binnenruimte geplaatst en is ideaal voor de plaatsing van bestek en ander klein materiaal. Door gebruik te maken van een besteklade houdt u meer ruimte over in de onderkorf, omdat daar geen bestekmand geplaatst hoeft te worden.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1718 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5