15 artikel(en)

15 artikel(en)

Verschillende uitvoeringen

Binnen het programma vaatwassers van Smeg zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Naast de onderbouw uitvoeringen welke voorzien zijn van een volledig roestvrijstalen deur, heeft Smeg ook twee soorten inbouw afwasautomaten leverbaar: een half geïntegreerde uitvoering met een bedieningspaneel aan de voorzijde en een volledig geïntegreerde vaatwasser met een bedieningspaneel bovenop de deur.

Smalle vaatwassers van 45 cm breed

Naast de keuze van de verschillende modellen beschikt Smeg ook over interessante smalle inbouw vaatwassers. Deze modellen bieden plaats aan ongeveer 9 of 10 couverts en zijn ideaal voor keukens met beperkte ruimte.

Verhoogde modellen

Naast een smallere vaatwasser als afwijkende maat heeft u ook nog de mogelijkheid voor een verhoogd model vaatwasser. Dit type vaatwasser is geschikt voor keukens van 86 tot 92 centimeter hoogte. Veel nieuwe keukens worden tegenwoordig in deze maatvoering uitgevoerd. Deze vaatwassers beschikken over meer binnenruimte waardoor u gemakkelijker hoge onderborden in de onderkorf en hoge wijnglazen in de bovenkorf kunt plaatsen. Ook indien u een vaatwasser met besteklade wenst, is deze optie interessant.

Smeg vaatwassers zijn scherp geprijsd

Het aanbod inbouwvaatwassers van Smeg heeft een combinatie van een scherpe prijs en goede specificaties. Deze twee elementen worden tevens gecombineerd met een roestvrijstalen kuip voor alle vaatwassers (sterk onderscheiden punt te opzichte van de andere merken) en een laag energieverbruik. Afhankelijk van het type afwasmachine beschikt deze over een energieklasse A+ of zelfs een A++ label.