BAUKNECHT vaatwassers met PowerDry en PowerClean: afwassen in 1 uur

Artikel geplaatst op: 28-11-2014
Bauknecht heeft onlangs een geheel nieuwe serie vaatwassers geïntroduceerd welke zowel op het gebied van design alswel op het gebied van kwaliteit goed scoren. Zo is dankzij de gepatenteerde PowerDry-technlogie het mogelijk om ook plastic goed te drogen. Daarnaast heeft Bauknecht met de PowerClean+ technologie een optie om hardnekkige vervuiling krachtig te reinigen, waardoor voorspoelen niet meer nodig is. En last but not least... dit alles is mogelijk in slechts 1 uur tijd !

Bauknecht vaatwassers met PowerDry en PowerClean+
Bauknecht vaatwassers met PowerDry en PowerClean+


Grote voordelen

Als gevolg van de intelligente positionering van de PowerClean+ hogedruksproeiarmen op de achterwand van de Bauknecht vaatwasser, kunnen pannen en schalen verticaal in de vaatwasser geplaatst worden. Hierdoor ontstaat extra ruimte voor ongeveer 10 borden.

De noodzaak om de vaat handmatig nat te drogen na het uitladen wordt eveneens iets uit het verleden, dankzij de Bauknecht PowerDry technologie: dit unieke ventilatie systeem verwijderd alle vocht uit de vaatwasser door gebruik te maken van een dubbele luchtcirculatie systeem en condenseert dit gelijk.

De afwas in slechts 1 uur schoon en droog

De vaat is in 1 uur tijd gedaan en mede hierdoor zijn deze afwasautomaten zeer duurzaam. Ze hebben een A+++ energieklasse en verminderen hierdoor de consumptie van elektriciteit significant en verbruiken tot maar liefst 20% minder energie.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.