2 artikel(en)

Een Bauknecht vaatwasser is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht vaatwasser komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht vaatwasser combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.

Vrijstaand en inbouw

Bauknecht biedt een breed aanbod vaatwassers, zowel in vrijstaande als ook in inbouw modellen. Bij de Bauknecht inbouw vaatwassers wordt invulling gegeven aan half en volledig geintegreerde modellen, maar ook aan onderbouw vaatwassers. Kortom: naar welk type afwasmachine u ook op zoek bent en welke maatvoering u ook nodig heeft: met Bauknecht kunt u hier een gepaste invulling aan geven.

Uitstekende prestaties met PowerClean en PowerDry functie

Hoewel design, geluidsniveau en milieu waarden steeds belangrijker gevonden worden bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser, vormt de basis nog steeds het reinigen en drogen van de vaat. De luxere modellen van Bauknecht geven hier perfect invulling aan met de functies PowerClean en PowerDry. De PowerClean functie zorgt niet alleen voor de normale reiniging van uw vaat, maar juist ook het schoonmaken van die zwaar vervuilde pan met vet. En hetzelfde geldt min of meer ook voor de PowerDry functie: niet alleen het drogen van die stenen borden of glazen glaas, maar juist ook dat kunststof bestek of die kunststof vergiet. Bauknecht gaat verder dan de standaard reiniging en droging en biedt een brede invulling voor uw complete afwas.

Een Bauknecht vaatwasser kopen

Bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser biedt het merk Bauknecht - zeker bij haar luxere modellen - dan ook zeker een interessante invulling. Belangrijk bij de inbouw vaatwassers is het opmeten van de juiste afmetingen om zodoende het goede bijpassende model te selecteren. Indien u hier ondersteuning in wenst, neemt u contact met ons op. Wij staan u dan graag terzijde met een passend advies of goede tips.