Stoves

Stoves RICHMOND 550 DFT fornuis

Korte beschrijving

De Stoves Richmond 550 DFT zwart is een 55 cm breed gasfornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis heeft een kookgedeelte met vier gasbranders met daaronder twee elektrische ovens.
Lees verder

4-pits gas fornuis zwart

Breedte
55 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Bekijk specificaties
De Stoves Richmond 550 DFT zwart is een 55 cm breed gasfornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis heeft een kookgedeelte met vier gasbranders met daaronder twee elektrische ovens.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Stoves Richmond 550 DFT zwart is een 55 cm breed gasfornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis heeft een kookgedeelte met vier gasbranders met daaronder twee elektrische ovens.

Kookvlak
Naast een sterke wokbrander van 4,0 kW beschikt het kookgedeelte verder over twee normaal branders met een vermogen van 2,0 kW en een kleine sudderbrander met een vermogen van 1,0 kW. Alle branders worden automatische ontstoken bij het opendraaien van de knoppen. Ter beveiliging zijn de branders uitgevoerd met een thermokoppel: indien het vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

Kleine oven boven
Met een inhoud van 35 liter is dit de kleinste oven van de twee. Deze oven heeft een energieklasse A label en beschikt over onder- en bovenwarmte functie met grill optie.

Grote oven onder
Onderin bevindt zich een eveneens een conventionele oven met dezelfde functies. Deze oven heeft een inhoud van 59 liter en is uitgevoerd met een zuinig energieklasse A label.

Indien de juiste elektrische aansluiting aanwezig dan kunnen beide ovens tegelijkertijd gebruikt worden. Ideaal voor grote groepen of voor de bereiding van specifieke ovengerechten.

De Stovens Richmond 550 DFT zwart beschikt verder over een digitale programmeerbare klok en heeft Clean Pristine Emaille aan de binnenzijde. Dit betreft de binnenwanden welke voorzien van emaille en waardoor vuil en vet zich minder makkelijk kan hechtten.


Productinfo van fabrikant

Stoves RICHMOND 550 DFT ZWART fornuis

4 gasbranders
- 1 x 1,0 kW
- 1 x 4,0 kW wokbrander
- 2 x 2,0 kW
- 2 gietijzeren pannendragers
- aluminium gegoten deksel zwart

Oven boven
- elektrische conventionele oven en variabele grill
- energieklasse A
- inhoud 35 liter

Oven onder
- elektrische conventionele oven en variabele grill
- energieklasse A
- inhoud 59 liter
- Deur alleen linksdraaiend

Technische eigenschappen
- Afmeting: h x b x d 90,0-92,0 x 54,6 x 59,5 cm
- Nettogewicht: 54 kg
- Maximale aansluitwaarde: 4,9 kW

Voorzien van
- automatische vonkontsteking
- powercoolsysteem
- digitale programmeerbare klok
- Easy Clean Pristine Emaille in alle binnenovens
- thermische beveiliging
- zijpanelen zijn altijd in zwart uitgevoerd

Standaard toebehoren
- 1 x braadslede
- 3 x rooster
- omboutset flessengas

Specificaties

Breedte
55 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Stoves
Soort
fornuis
Kleur
Zwart
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
59 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Inhoud tweede oven
35 liter
Aansluitwaarde elektra (kW)
4,90
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om dit fornuis om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Bij aankoop van een STOVES fornuis Richmond 550 DFT zwart ontvangt u 5 jaar garantie. Dit betreft de eerste twee jaar de fabrieksgarantie met dekking van de voorrijkosten, arbeidsloon en materiaal. In het 3e t/m 5e jaar heeft u eveneens dekking van materiaal en arbeidsloon, maar dient u alleen zelf de voorrijkosten te voldoen. U dient zich hiervoor wel te registeren: Registreer uw aankoop en ontvang 5 jaar garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en/of kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Onze voorkeur gaat er naar uit dat u allereerst contact met ons opneemt. Dit omdat wij alleen iets voor u kunnen betekenen indien wij op de hoogte zijn van uw storing. Met de kennis en kunde van onze eigen service dienst kunnen wij u adviezen geven of - indien de storing een bezoek van de monteur vereist - regelen dat er z.s.m. een afspraak voor bezoek met u gemaakt wordt.

Rechtstreeks contact opnemen met Stoves service dienst
Het merk Stoves wordt in Nederland door Glen Dimplex Benelux BV in Heerenveen gevoerd. Indien u rechtstreeks met hen in contact wenst te komen dan kunt u hen per telefoon bereiken op (0513) 656 500 of via de mail op info@stoves.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc