Installeren fornuis

Standaard wordt de fornuis ingepakt bij u thuisbezorgd. Een 'Extra Service' bij De Schouw Witgoed is het uitpakken, plaatsen, desgewenst op verdieping bezorgen en aansluiten van de fornuis. Dit is tegen meerprijs mogelijk.

Bij het installeren van het fornuis worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Bij een service levering zijn de volgende werkzaamheden NIET inbegrepen:
Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in België (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.

Apart bijbestellen aansluitmateriaal

Bij een fornuis wordt standaard geen aansluitmateriaal zoals een gasslang, perilex aansluitsnoer e.d. meegeleverd. Dit is echter wel nodig voor het aansluiten van het fornuis. Als u er dus voor kiest om de monteur de kookplaat aan te sluiten dan dient u hierbij ook de benodigde aansluitmateriaal mee te bestellen.

Bij het product vindt u een overzicht van de benodigde aansluitmateriaal. Vink deze aan en u bent verzekerd dat de monteur over het benodigde aansluitmateriaal beschikt.

Hoe werkt het?

Bij elke fornuis vind u de mogelijkheid om te kiezen voor 'Installeren' als extra service. Als u dit heeft aangevinkt zal de bezorging met de hierboven beschreven service punten (uitpakken, evt. boven brengen en plaatsen) worden uitgevoerd.