samsung logo

Samsung witgoed en keukenapparatuur


Het merk wat de laatste jaren met grote snelheid de Nederlandse markt verovert is Samsung. Een merk met een breed assortiment vrijstaande apparatuur zoals Samsung wasmachines, drogers en (side-by-side) koelkasten. Kwalitatief goede producten voorzien van uitstekende specificaties welke aangeboden worden voor een concurrerende prijs. Met ontwikkelingen als Eco Bubble (voor het wassen met koud water), QuickDrive en AddWash (toevoegen van wasgoed nadat het programma al begonnen is) toont Samsung aan ook praktisch met u als consument mee te kunnen denken. .

Samsung producten:

Contactgegevens Samsung :

Bezoekadres showroom:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Adresgegevens:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Contactgegevens:
T: (015) 219 61 00
F: (015) 219 63 03

W: https://www.samsung.com/nl/
E: info@samsung.nl

Service dienst:
T: (050) 535 00 17


Samsung inbouw apparatuur

Uitbreiding assortiment: Samsung inbouw

Ook op het gebied van keuken inbouw apparatuur verbreed Samsung steeds meer het assortiment. Naast ovens, afzuigkappen, kookplaten en combi oven/magnetrons biedt Samsung ook vaatwassers en stoomovens. Door deze uitbreiding is Samsung ook bij nieuw aan te schaffen keukens een serieuze optie als merk voor de keukenapparatuur. Samsung heeft als doel binnen enkele jaren zijn sterke positie op het gebied van vrijstaande apparatuur te continueren en verder uit te bouwen. Ook op het gebied van inbouw is de wens deze positie in te vullen. Hiervoor zullen nieuwe producten met innovaties geïntroduceerd worden welke zowel online als via televisie en papieren media in grote mate onder de aandacht gebracht zullen worden.
Gebruikersgemak: Samsung AddWash

Gebruikersgemak: Samsung AddWash

De innovaties welke Samsung doorvoert op andere apparatuur zoals smartphones, tablets e.d. vindt u ook terug in de witgoed apparatuur. Slimme oplossingen worden gezocht om het gebruik van de apparatuur voor u als consument eenvoudiger te maken. Daarbij worden vaak de problemen welke in de dagelijkse praktijk naar voren komen als uitgangspunt gebruikt. Neem bijvoorbeeld het draaien van een was. U vult de trommel, schakelt de wasmachine is, kiest het programma en drukt op start. Het wassen kan beginnen. U draait zich om, loopt de kamer uit en... ai, u ziet daar een sok liggen. Die is uit uw handen gevallen. Herkenbaar? Dit is één van de uitgangspunten geweest van de ontwikkeling van Samsung AddWash. Een simpele klep in de deur welke het mogelijk maakt de sok - ook na het starten van het programma - nog even aan de was toe te voegen. Zulk soort oplossingen geven pas echt gebruikersgemak.

Nieuws berichten:

Samsung POWERstick Pro
Samsung introduceert de POWERstick PRO
Ontdek de voordelen van de zakloze accu stofzuigers van Samsung: de nieuwe POWERstick PRO serie. De allerhandigste stofzuigers welke op dit moment verkrijgbaar zijn !...

Ontdek de voordelen van de zakloze accu stofzuigers van Samsung: de nieuwe POWER...
(lees verder)
Samsung FamilyHub
Slimme SAMSUNG koelkasten met Family Hub
Ontdek de voordelen, de werking en de eenvoudige bediening van de SAMSUNG koelkasten met Family Hub. Een handig beeldscherm welke zeer veel verschillende mogelijkheden biedt....

Ontdek de voordelen, de werking en de eenvoudige bediening van de SAMSUNG koelka...
(lees verder)
Samsung QuickDrive
Voordelen Samsung QuickDrive wasmachines uitgelegd
Bekijk de heldere uitleg over de 4 belangrijkste voordelen van de nieuwe Samsung QuickDrive wasmachines: tijdsbesparing, kledingbescherming, wasresultaat en gebruiksgemak...

Bekijk de heldere uitleg over de 4 belangrijkste voordelen van de nieuwe Samsung...
(lees verder)
stoomprogramma Samsung Quick Drive
Werking stoomprogramma bij Samsung QuickDrive wasmachines?
Wat zijn de voordelen van de stoomprogramma's op de nieuwe QuickDrive serie wasmachines van Samsung? En werkt dit echt? Een monteur heeft het getest !...

Wat zijn de voordelen van de stoomprogramma's op de nieuwe QuickDrive serie wasm...
(lees verder)
Samsung QuickDrive
Samsung QuickDrive wasmachines
Uitleg en toelichting over de Samsung QuickDrive wasmachines. Wat zijn de voordelen, hoe werkt het en wat heeft u er aan? Ontdek de antwoorden op deze vragen !...

Uitleg en toelichting over de Samsung QuickDrive wasmachines. Wat zijn de voorde...
(lees verder)
How to: verbind uw Samsung Addwash wasmachine met wifi telefoon
Verbind Samsung AddWash wasmachine met wifi smartphone
De luxere Addwash wasmachines zijn voorzien van een wifi connectie met uw smartphone. Daarmee kunt u de wasmachine starten, ziet u de Addwash status en kunt u einde programma bekijken....

De luxere Addwash wasmachines zijn voorzien van een wifi connectie met uw smartp...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Samsung?


SAMSUNG was/droogcombinatie WD80K5A00OW

Goede combi
Uitgebreide instel mogelijkheden voor wassen, voor drogen valt beetje tegen. Automatisch of vaste tijd. Geen strijkdroog programma bijvoorbeeld.

Beoordeeld door Feldbrugge op 16-09-2019

SAMSUNG kookplaat inductie NZ64K5747BK

Koken gaat echt snel
Eerste inductiekookplaat, eerder op keramisch kookplaat gekookt, koken gaat zo snel en de flexzone vind ik erg handig geen gedoe met goed opzetten vd de pan, installeren vd stekker was niet zo makkelijk maar uiteindelijk gelukt

Beoordeeld door Anita op 25-04-2019

SAMSUNG kookplaat inductie NZ64K5747BK

Tevreden
De communicatie met de Schouw Witgoed verliep erg prettig. De plaat bevalt prima.

Beoordeeld door C. Falke op 04-05-2019

SAMSUNG oven met magnetron inbouw NQ50J3530BS

Top apparaat, zeer tevreden, makkelijk bedienbaar.
Na een half jaar een ander merk te hebben gebruikt (wat een ramp), toch maar weer mijn oude vertrouwde Samsung aangeschaft, wat een verademing, magnetron functie perfect, idem voor de oven.

Beoordeeld door MariaL op 16-05-2019

SAMSUNG droger warmtepomp DV90N62632W

Zeer tevreden
Prima droger - hij doet wat ie moet doen en vaak veel sneller dan de tijd die hij in eerste instantie aangeeft. verder handige trommelverlichting, makkelijk te reinigen, stil, gewoon wat je wilt van een droger.

Beoordeeld door tevreden met samsung warmtepompdroger op 11-09-2018

SAMSUNG wasmachine WW8BM642OBW

Tevreden
Goed

Beoordeeld door ————- op 05-08-2018

SAMSUNG koelkast RB31FERNCWW

Apparaat voldoet goed, service super
Samsung koelkast is goed en de service van Schouw Witgoed is super. Vorige koelkast had storing en is door Samsung vervangen. De afhandeling van de klacht met Samsung en het regelen van de vervanging is goed en met kennis van zaken door Schouw Witgoed geregeld. Ook de bezorging (omruiling) verliep naar tevredenheid, men nam er alle tijd voor. Schouw Witgoed is een goede betrouwbare winkel om tot tevredenheid te kopen.

Beoordeeld door Robert op 27-12-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV80M5010IW

Goede koop
Werkt goed, makkelijk in bediening. Waterafvoer en filter makkelijk te legen. Maakt minder geluid dan waar ik bang voor was.

Beoordeeld door Sarah op 02-10-2018

SAMSUNG koelkast rvs RB37J5015SS

Prima koelkast
Mooie koelkast. De grepen zijn goed in de deur weggewerkt. Onderste lade is dieper waardoor je er goed in kan kijken zonder te hoeven openen. Lelijk licht maar wel helder.

Beoordeeld door Suzanne op 18-06-2018

SAMSUNG vrieskast rvs RZ28H60057F

Top. Mooi design ook
Geen

Beoordeeld door Anne op 18-11-2014

SAMSUNG wasmachine WW80H7600EW

Mooi en duurzaam product
Een heerlijke geruisloze machine met een mooie uitstraling en prettig in gebruik

Beoordeeld door B van der Velde op 27-10-2015

SAMSUNG wasmachine WW80H7600EW

Beoordeling
Een mooie machine die tot nu toe uitstekend bevalt. Ook de aflever service van De Schouw witgoed was Top!

Beoordeeld door Bjorn op 24-12-2015

SAMSUNG wasmachine WW80H7600EW

Een perfecte machine voor dit geld
Wil je dit product kopen twijvel niet zoek niet verder. Voor dit geld krijg je niet beter

Beoordeeld door Faried op 01-02-2016

SAMSUNG koelkast wit RL56GHGSW

Fraaie koelkast
Als inhoud staan de bruto inhoud vermeld. Duidelijker zou zijn wanneer de binnenmaten vermeld zouden worden.- REACTIE VAN DE SCHOUW WITGOED -Goed punt. Helaas heeft Samung deze data niet altijd beschikbaar. Maar we gaan kijken of hier andere mogelijkheden voor zijn.PS in ons overzicht staat wel altijd de netto inhoud vermeld om zodoende eerlijk te kunnen vergelijken.

Beoordeeld door A. van der Laan op 09-10-2014

SAMSUNG wasmachine WF80F7E6P6W

Complimenten !
Tijdens mijn zoektocht kwam ik deze Samsung Ecobubble tegen. Voor het eerst in mijn leven een Samsung wasmachine gekocht en kan niet anders zeggen top!! Service van de Schouw Witgoed is erg goed. Keurig aan telefoon geholpen en machine was binnen twee dagen afgeleverd en aangesloten! De Schouw Witgoed was zo'n beetje de enige zaak in Nederland waar deze machine gewoon op voorraad was op moment van bestellen. Andere grote ketens hadden een levertijd van ruim twee weken. Nogmaals topmachine en top webwinkel!!

Beoordeeld door M. Nijhof op 13-06-2013

SAMSUNG wasmachine WF80F7E6P6W

Aanrader
Hele fijne wasmachine ben er zeer tevreden over.

Beoordeeld door C.Leupen op 17-08-2014

SAMSUNG wasmachine WF80F7E6P6W

Aanrader
AANRADER !!!

Beoordeeld door Anouschka op 11-10-2014

SAMSUNG wasmachine WF80F7E6P6W

Nu tevreden
In mijn eerdere review heb ik mijn ongenoegen uitgesproken over de aflevering. Daar zijn wat dingen fout gegaan, maar dat is inmiddels correct afgehandeld.De machine is top en zeer gebruiksvriendelijk.

Beoordeeld door R. op 03-11-2014

SAMSUNG wasmachine WF806P4SAWQ

Voorlopig zeer tevreden.
Een nieuwe wasmachine was nodig. De keuzes zijn groot. Deze gekozen op wat wij wilden; een wasmachine. In de tijd die we hem gebruiken valt op, stilte, snelheid, bedieningsgemak. Nu kijken wat de toekomst gaat brengen en hoe de wasmachine zich gaat bewijzen. Voorlopig erg blij.

Beoordeeld door Walter op 14-07-2014

SAMSUNG wasmachine WF806P4SAWQ

Miskoop
Flut apparaat, wordt gelukkig niet meer gemaakt. Alles gaat kapot, lagers,aandrijving, rubberen hoes en handgreep. Ook de was ruikt niet fris doordat er te weinig water wordt gebruikt

Beoordeeld door Martin B op 03-02-2017
Samsung heeft 76 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.4 van max. 5