samsung logo

Samsung witgoed en keukenapparatuur


Het merk wat de laatste jaren met grote snelheid de Nederlandse markt verovert is Samsung. Een merk met een breed assortiment vrijstaande apparatuur zoals Samsung wasmachines, drogers en (side-by-side) koelkasten. Kwalitatief goede producten voorzien van uitstekende specificaties welke aangeboden worden voor een concurrerende prijs. Met ontwikkelingen als Eco Bubble (voor het wassen met koud water) en AddWash (toevoegen van wasgoed nadat het programma al begonnen is) toont Samsung aan ook praktisch met u als consument mee te kunnen denken. .

Samsung categorieën:

Contactgegevens Samsung :

Bezoekadres showroom:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Adresgegevens:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Contactgegevens:
T: (015) 219 61 00
F: (015) 219 63 03

W: http://www.samsung.com/nl/
E: info@samsung.nl

Service dienst:
T: (050) 535 00 17


Samsung inbouw apparatuur

Uitbreiding assortiment: Samsung inbouw

Ook op het gebied van keuken inbouw apparatuur verbreed Samsung steeds meer het assortiment. Naast ovens, afzuigkappen, kookplaten en combi oven/magnetrons biedt Samsung ook vaatwassers en stoomovens. Door deze uitbreiding is Samsung ook bij nieuw aan te schaffen keukens een serieuze optie als merk voor de keukenapparatuur. Samsung heeft als doel binnen enkele jaren zijn sterke positie op het gebied van vrijstaande apparatuur te continueren en verder uit te bouwen. Ook op het gebied van inbouw is de wens deze positie in te vullen. Hiervoor zullen nieuwe producten met innovaties geïntroduceerd worden welke zowel online als via televisie en papieren media in grote mate onder de aandacht gebracht zullen worden.
Gebruikersgemak: Samsung AddWash

Gebruikersgemak: Samsung AddWash

De innovaties welke Samsung doorvoert op andere apparatuur zoals smartphones, tablets e.d. vindt u ook terug in de witgoed apparatuur. Slimme oplossingen worden gezocht om het gebruik van de apparatuur voor u als consument eenvoudiger te maken. Daarbij worden vaak de problemen welke in de dagelijkse praktijk naar voren komen als uitgangspunt gebruikt. Neem bijvoorbeeld het draaien van een was. U vult de trommel, schakelt de wasmachine is, kiest het programma en drukt op start. Het wassen kan beginnen. U draait zich om, loopt de kamer uit en... ai, u ziet daar een sok liggen. Die is uit uw handen gevallen. Herkenbaar? Dit is één van de uitgangspunten geweest van de ontwikkeling van Samsung AddWash. Een simpele klep in de deur welke het mogelijk maakt de sok - ook na het starten van het programma - nog even aan de was toe te voegen. Zulk soort oplossingen geven pas echt gebruikersgemak.Wat vinden klanten van Samsung?


SAMSUNG combi-magnetron MC457TDRCSR

Erg tevreden. Moest wel even wennen aan de bediening
Sinds een aantal weken de magnetron MC457TDRCSR in gebruik en deze voldoet goed aan onze verwachtingen. Het apparaat ziet er degelijk uit, heeft ruim voldoende gebruiksmogelijkheden en is na enige oefening een uitstekende aanvulling op de keukenapparatuur. Naast de vele gebruiksmogelijkheden is de beschrijving van de keuze instellingen erg summier en niet overal even duidelijk. Na een tijdje gebruik worden de mogelijkheden steeds duidelijker en kan meer routinematig de bediening gedaan worden. Een instructieboekje met enkele voorbeelden voor de instelling zou erg welkom zijn. De levering door de fa. Schouw witgoed is uitstekend verlopen en we konden het aflevertraject volgen via track en trace. Uitstekend gedaan en ook nog € 20,-- retour via een Samsung actie. Van harte aanbevolen.

Beoordeeld door Geert. op 16-02-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV70F5E2HGW

Goede droger
.Jammer dat de afspraken die werden gemaakt met de transporteur niet helemaal werden nagekomen. Na heen en weer gebel eindelijk de machine toch gekregen. Jammer!

Beoordeeld door Hans op 08-02-2018

SAMSUNG droger condens DV70H4300CW

Heel prettig apparaat
Het is een goede en een mooie condens droger ben er erg blij mee en zeer tevreden ook.

Beoordeeld door am op 08-02-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV80H8100HW

Top apparaat
Deze droger is makkelijke te installeren. In het begin even zoeken hoe hij het meest efficiënt gebruikt kan worden met bepaalde soorten en hoeveelheden wasgoed. Maar verder makkelijk en eenvoudig in het gebruik (wateropvangreservoir is eenvoudig te legen evenals de pluizenvanger). Droogt fantastisch.

Beoordeeld door Esther op 08-02-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV90H8000HW

Heel erg blij met deze droger
Fijne droger. Zeer veel mogelijkheden en programma's. Wel wennen dat je kiest tussen sythetisch of katoen wat een enorm verschil in droogduur maakt. ( verschil van 2 uur!) De droger is prachtig vorm gegeven, is snel eenvoudig schoon te maken. Licht in de trommel is fijn. Ben zeer benieuwd naar de besparing ten opzichte van onze oude condensdroger met deze warmtepomp droger.

Beoordeeld door Mariska op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Zeer blij mee.
Een fijne magnetron voor een goede prijs bij deze firma

Beoordeeld door J.Bijlard op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Goed - zeker voor de scherpe prijs - maar minder dan mijn oude
De magnetron doet wat hij moet doen, al gebruik ik voornamelijk de hete lucht verwarming en magnetron. Alle overige voorgeprogrammeerde mogelijkheden zijn niet aan mij besteed en bovendien moet je daarvoor allerlei codes uit de handleiding gaan onthouden. Wat dat betreft weinig vriendelijk (een display zou ook kunnen vertellen wat voor keuze je maakt). Andere onhebbelijkheden waar uiteindelijk wel mee te leven is, vallen pas op bij gebruik. Het apparaat werkt prima - de keramieke binnenkant is eenvoudig te reinigen. Nadeel: als de keuzeknop op "magnetron" (of iets anders) staat en je wilt die functie opnieuw gebruiken, dan moet je hem eerst van die keuze afhalen en daarna weer kiezen. Enigszins achterlijk! Ook een nadeel dat bij hete lucht altijd dat draaiplateau moet worden gebruikt hoewel dat best stil kan staan. Onnodig gedoe. De stekker steekt recht uit i.p.v. onder 90 graden gebogen - ook dat vereist weer meer ruimte achter het apparaat. Niet slim. Destijds wilde ik een vervanger voor mijn 20 jaar oude Siemens/Bosch combi-magnetron met roterende antenne ipv roterend plateau. Veel handiger en er passen ook grotere schalen in.Helaas zijn die er tegenwoordig niet meer in een niet-professionele prijsklasse. De gebruiksknoppen waren ook simpel en duidelijk. Daar kan Samsung (en veel andere) van vandaag niet aan tippen. In 20 jaar is het alleen maar moeizamer geworden.

Beoordeeld door deklerkt op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Handig en mooi design
Handig in het gebruik Mooi design Alles is snel klaar en goed gebruind Wat geluid betreft geruisloos En makkelijk schoon te maken en gebruik

Beoordeeld door J.C. op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Erg tevreden
We gebruiken het apparaat nu een aantal maanden en zijn er erg tevreden over.

Beoordeeld door Jansen op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Eenvoudig te bedienen
Super combi oven voor een goede prijs. Makkelijk in gebruik en veilig voor kleine kinderhandjes.

Beoordeeld door Jane op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Super mooi
Hij ziet er super mooi uit, het was in het begin even wennen hoe je hem moest gebruiken maar dat is natuurlijk met elk nieuw apparaat. Binnen 2 weken hoef ik niet eens meer na te denken hoe ik hem in moet stellen.

Beoordeeld door ANJA op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Super combi !
Geweldige oven/magnetron. Veel binnenruimte omdat er geen draaischijf in zit. Makkelijk te bedienen. Een aanrader voor iedereen die ruimte in zijn oven wil en toch de magnetronfunctie heeft,

Beoordeeld door J op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Zeer tevreden
Tot nog toe bevalt deze combi (na nog niet zoveel gebruikt te hebben) prima.

Beoordeeld door H.Ockeloen op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Klasse combi.
Ik ben erg blij met mijn keuze voor deze combi magnetron. Mede door de reviews op deze site. Het design is prachtig, het gebruik zo makkelijk! Boekje zit er gewoon bij om het na te lezen maar eigenlijk wijst het zich vanzelf vind ik. De vorige was een Atag, 'top of the bill'' zei de toenmalige keukenverkoper. Onze ervaring was minder goed. De tijd liep altijd achter, ook na een nieuwe printplaat. Voor zo'n duur merk vind ik dat slecht. Dus superblij met Samsung!! En perfecte levering van de Schouw Witgoed. Keurig op tijd ondanks de feestdagen ertussen en keurig netjes in afspraken!!!!

Beoordeeld door Rita op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Tot nu toe erg tevreden. Werkt goed
Een goed apparaat. De bediening vraagt om ietsjes extra attentie in het begin maar als je het eenmaal weet is het een fluitje van een cent. Wat beter kan is de afleesbaarheid van de symbolen bij de druktoetsen. Deze zijn nauwelijks te zien. Over het algemeen een goede aankoop.

Beoordeeld door Henk op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Prachtig design
Deze combi-magnetron besteld na eerdere goede reviews ook op deze site. Prijs/kwaliteit is perfect. Het design is prachtig, strak met rode subtiele verlichting. Het gebruiksgemak is echt heel goed. Samsung werkt gewoon logisch! Voorheen Atag gehad omdat het volgens de keukenverkoper behoorde tot 'het topsegment', nou dat vinden wij dus niet. We zijn dus meer dan tevreden met Samsung en de prima bestelwijze en levering van De Schouw Witgoed!!

Beoordeeld door Rita op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Tevreden
Deze combi oven is makkelijk in gebruik. wij zijn erg tevreden met onze aankoop. het enigste minpuntje is dat je elke keer de bakplaten moet omwisselen omdat de 1 alleen maar in de magnetron kan en de ander in de oven.

Beoordeeld door D.M. op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Klasse !
Zeer makkelijk in gebruik! Ruime oven! Inbouw is fluitje van een cent!

Beoordeeld door Dhr. Van den Brink op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Keurig geholpen
Zeer snelle levering.en service tijdens het afhalen

Beoordeeld door M Versteeg op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Abosolute aanrader
Mooi design, grote inhoud en een geweldig snelle opwarmtijd. Tel daarbij op het grote gebruikersgemak en een prima prijs en dat maakt dit apparaat een absolute aanrader!

Beoordeeld door Jos op 08-02-2018
Samsung heeft 67 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 / 10