samsung logo

Samsung witgoed en keukenapparatuur


Het merk wat de laatste jaren met grote snelheid de Nederlandse markt verovert is Samsung. Een merk met een breed assortiment vrijstaande apparatuur zoals Samsung wasmachines, drogers en (side-by-side) koelkasten. Kwalitatief goede producten voorzien van uitstekende specificaties welke aangeboden worden voor een concurrerende prijs. Met ontwikkelingen als Eco Bubble (voor het wassen met koud water), QuickDrive en AddWash (toevoegen van wasgoed nadat het programma al begonnen is) toont Samsung aan ook praktisch met u als consument mee te kunnen denken. .

Samsung producten:

Contactgegevens Samsung :

Bezoekadres showroom:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Adresgegevens:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Contactgegevens:
T: (015) 219 61 00
F: (015) 219 63 03

W:
E: info@samsung.nl

Service dienst:
T: (050) 535 00 17


Samsung inbouw apparatuur

Uitbreiding assortiment: Samsung inbouw

Ook op het gebied van keuken inbouw apparatuur verbreed Samsung steeds meer het assortiment. Naast ovens, afzuigkappen, kookplaten en combi oven/magnetrons biedt Samsung ook vaatwassers en stoomovens. Door deze uitbreiding is Samsung ook bij nieuw aan te schaffen keukens een serieuze optie als merk voor de keukenapparatuur. Samsung heeft als doel binnen enkele jaren zijn sterke positie op het gebied van vrijstaande apparatuur te continueren en verder uit te bouwen. Ook op het gebied van inbouw is de wens deze positie in te vullen. Hiervoor zullen nieuwe producten met innovaties geïntroduceerd worden welke zowel online als via televisie en papieren media in grote mate onder de aandacht gebracht zullen worden.
Gebruikersgemak: Samsung AddWash

Gebruikersgemak: Samsung AddWash

De innovaties welke Samsung doorvoert op andere apparatuur zoals smartphones, tablets e.d. vindt u ook terug in de witgoed apparatuur. Slimme oplossingen worden gezocht om het gebruik van de apparatuur voor u als consument eenvoudiger te maken. Daarbij worden vaak de problemen welke in de dagelijkse praktijk naar voren komen als uitgangspunt gebruikt. Neem bijvoorbeeld het draaien van een was. U vult de trommel, schakelt de wasmachine is, kiest het programma en drukt op start. Het wassen kan beginnen. U draait zich om, loopt de kamer uit en... ai, u ziet daar een sok liggen. Die is uit uw handen gevallen. Herkenbaar? Dit is één van de uitgangspunten geweest van de ontwikkeling van Samsung AddWash. Een simpele klep in de deur welke het mogelijk maakt de sok - ook na het starten van het programma - nog even aan de was toe te voegen. Zulk soort oplossingen geven pas echt gebruikersgemak.

Nieuws berichten:

Samsung POWERstick Pro
Samsung introduceert de POWERstick PRO
Ontdek de voordelen van de zakloze accu stofzuigers van Samsung: de nieuwe POWERstick PRO serie. De allerhandigste stofzuigers welke op dit moment verkrijgbaar zijn !...

Ontdek de voordelen van de zakloze accu stofzuigers van Samsung: de nieuwe POWER...
(lees verder)
Samsung FamilyHub
Slimme SAMSUNG koelkasten met Family Hub
Ontdek de voordelen, de werking en de eenvoudige bediening van de SAMSUNG koelkasten met Family Hub. Een handig beeldscherm welke zeer veel verschillende mogelijkheden biedt....

Ontdek de voordelen, de werking en de eenvoudige bediening van de SAMSUNG koelka...
(lees verder)
Samsung QuickDrive
Voordelen Samsung QuickDrive wasmachines uitgelegd
Bekijk de heldere uitleg over de 4 belangrijkste voordelen van de nieuwe Samsung QuickDrive wasmachines: tijdsbesparing, kledingbescherming, wasresultaat en gebruiksgemak...

Bekijk de heldere uitleg over de 4 belangrijkste voordelen van de nieuwe Samsung...
(lees verder)
stoomprogramma Samsung Quick Drive
Werking stoomprogramma bij Samsung QuickDrive wasmachines?
Wat zijn de voordelen van de stoomprogramma's op de nieuwe QuickDrive serie wasmachines van Samsung? En werkt dit echt? Een monteur heeft het getest !...

Wat zijn de voordelen van de stoomprogramma's op de nieuwe QuickDrive serie wasm...
(lees verder)
Samsung QuickDrive
Samsung QuickDrive wasmachines
Uitleg en toelichting over de Samsung QuickDrive wasmachines. Wat zijn de voordelen, hoe werkt het en wat heeft u er aan? Ontdek de antwoorden op deze vragen !...

Uitleg en toelichting over de Samsung QuickDrive wasmachines. Wat zijn de voorde...
(lees verder)
How to: verbind uw Samsung Addwash wasmachine met wifi telefoon
Verbind Samsung AddWash wasmachine met wifi smartphone
De luxere Addwash wasmachines zijn voorzien van een wifi connectie met uw smartphone. Daarmee kunt u de wasmachine starten, ziet u de Addwash status en kunt u einde programma bekijken....

De luxere Addwash wasmachines zijn voorzien van een wifi connectie met uw smartp...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Samsung?


SAMSUNG wasmachine WW8BM642OBW

Tevreden
Goed

Beoordeeld door ————- op 05-08-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV90N62632W

Zeer tevreden
Prima droger - hij doet wat ie moet doen en vaak veel sneller dan de tijd die hij in eerste instantie aangeeft. verder handige trommelverlichting, makkelijk te reinigen, stil, gewoon wat je wilt van een droger.

Beoordeeld door tevreden met samsung warmtepompdroger op 11-09-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC457TDRCSR

Erg tevreden. Moest wel even wennen aan de bediening
Sinds een aantal weken de magnetron MC457TDRCSR in gebruik en deze voldoet goed aan onze verwachtingen. Het apparaat ziet er degelijk uit, heeft ruim voldoende gebruiksmogelijkheden en is na enige oefening een uitstekende aanvulling op de keukenapparatuur. Naast de vele gebruiksmogelijkheden is de beschrijving van de keuze instellingen erg summier en niet overal even duidelijk. Na een tijdje gebruik worden de mogelijkheden steeds duidelijker en kan meer routinematig de bediening gedaan worden. Een instructieboekje met enkele voorbeelden voor de instelling zou erg welkom zijn. De levering door de fa. Schouw witgoed is uitstekend verlopen en we konden het aflevertraject volgen via track en trace. Uitstekend gedaan en ook nog € 20,-- retour via een Samsung actie. Van harte aanbevolen.

Beoordeeld door Geert. op 15-12-2014

SAMSUNG droger warmtepomp DV80M5010IW

Goede koop
Werkt goed, makkelijk in bediening. Waterafvoer en filter makkelijk te legen. Maakt minder geluid dan waar ik bang voor was.

Beoordeeld door Sarah op 02-10-2018

SAMSUNG koelkast rvs RB37J5015SS

Prima koelkast
Mooie koelkast. De grepen zijn goed in de deur weggewerkt. Onderste lade is dieper waardoor je er goed in kan kijken zonder te hoeven openen. Lelijk licht maar wel helder.

Beoordeeld door Suzanne op 18-06-2018

SAMSUNG wasmachine WW80J6400CW

Echte aanrader!
Prima wasmachine. Enkele weken in gebruik en erg tevreden over gebruiksgemsk, wasresultaat en design. Prima prijs/kwaliteif. Vlotte afhandeling door De Schouw witgoed.

Beoordeeld door Emile op 02-02-2016

SAMSUNG koelkast french door RFG23UERS1

Tevreden.
Prima nakomen van de afspraak m.b.t. de levering. Minpuntje is dat de vrieslade een "deukje" had bij het uitpakken en is gemeld bij De Schouw. Dit zou verholpen worden en er moest een onderdeel besteld worden. Tot op heden geen reactie gehad van De Schouw over wanneer dit euvel verholpen wordt.

Beoordeeld door G. Beenen op 23-12-2014

SAMSUNG koelkast Food Showcase RH57H90707F

Heel blij mee. Geluid valt 100% mee
Geen min punten. Waren gewaarschuwd dat zulke koelkasten veel lawaai maken maar dat valt ook 100% mee. Wij zijn er heel blij mee!

Beoordeeld door MJM Boomgaard op 28-11-2014

SAMSUNG koelkast wit RB31FERNBWW

Niet heel tevreden
Gekocht vanwege t lage energiegebruik... dat moet nog blijken.minpunten: geluid (veel meer dan oude) en niet verstelbare plateaus. de frisdrankflessen passen niet in het flessenrek!!!!

Beoordeeld door Inge op 19-03-2015

SAMSUNG koelkast wit RB31FERNBWW

Praktische functies. Tevreden met ruimte
Lekker ruim, stelt zelf juiste temperatuur in, werkt makkelijk.

Beoordeeld door Johannes op 03-04-2015

SAMSUNG koelkast wit RB29FSRNDWW

Zeer tevreden
Mooi uiterlijk, goede indeling en ruime vriesvak

Beoordeeld door bf bennink op 30-07-2013

SAMSUNG koelkast wit RB29FSRNDWW

Super blij mee !
Geweldig app. doet wat hij moet doen en je hoort hem niet.lekker ruim, je kunt er alles in kwijt, verlichting is ook mooi.vriest geweldig en 10 jaar garantie.nooit geen ander meer.gr

Beoordeeld door wh op 29-06-2014

SAMSUNG koelkast wit RB29FSRNDWW

Minpunten zijn er niet alleen pluspunten.
Minpunten zijn er niet alleen pluspunten. De diepvriesladen zijn erg diep dus er kan echt heel veel in. Het koelgedeelte is ook erg groot, je moet echt spullen bijkopen om hem te vullen( haha)

Beoordeeld door moos op 30-06-2014

SAMSUNG droger warmtepomp DV70F5E2HGW

Goede droger
.Jammer dat de afspraken die werden gemaakt met de transporteur niet helemaal werden nagekomen. Na heen en weer gebel eindelijk de machine toch gekregen. Jammer!

Beoordeeld door Hans op 29-06-2014

SAMSUNG koelkast side-by-side RS7778FHCSR

Gave koelkast !
Prima apparaat voor een mooie prijs

Beoordeeld door Ron op 23-12-2013

SAMSUNG koelkast wit RB31FERNDWW

Erg tevreden
Erg tevreden met de Koelkast.

Beoordeeld door Ron van der Meijden op 09-10-2014

SAMSUNG koelkast wit RB29FERNCWW

Prima koel vries combinatie
Geen min punten, een prima koel vries combinatie,doet wat van een koel vries combinatie wordt verwacht.

Beoordeeld door K.gerlofs op 20-12-2014

SAMSUNG koelkast zilver RB29FSRNDSA

Fraaie koelkast. Tevreden.
Koelkast is functioneel in gebruik en lijkt prima te koelen en te vriezen. Is qua geluidsniveau wel duidelijk aanwezig als er geen andere geluiden zijn. Mooi design!

Beoordeeld door p.j op 07-12-2013

SAMSUNG koelkast zilver RB29FSRNDSA

Top koelkast
Het is een perfecte koel vries combi meer ruimte als dat ik had verwachtbijna geen geluid en de laden zijn zeer praktischvoor ons best grote gezin een fijn product

Beoordeeld door Ellen op 31-05-2014

SAMSUNG droger condens DV70H4300CW

Heel prettig apparaat
Het is een goede en een mooie condens droger ben er erg blij mee en zeer tevreden ook.

Beoordeeld door am op 26-02-2015
Samsung heeft 72 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 / 10