samsung logo

Samsung witgoed en keukenapparatuur


Het merk wat de laatste jaren met grote snelheid de Nederlandse markt verovert is Samsung. Een merk met een breed assortiment vrijstaande apparatuur zoals Samsung wasmachines, drogers en (side-by-side) koelkasten. Kwalitatief goede producten voorzien van uitstekende specificaties welke aangeboden worden voor een concurrerende prijs. Met ontwikkelingen als Eco Bubble (voor het wassen met koud water) en AddWash (toevoegen van wasgoed nadat het programma al begonnen is) toont Samsung aan ook praktisch met u als consument mee te kunnen denken. .

Samsung producten:

Contactgegevens Samsung :

Bezoekadres showroom:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Adresgegevens:
Olaf Palmstraat 10
2612 AR DELFT

Contactgegevens:
T: (015) 219 61 00
F: (015) 219 63 03

W:
E: info@samsung.nl

Service dienst:
T: (050) 535 00 17


Samsung inbouw apparatuur

Uitbreiding assortiment: Samsung inbouw

Ook op het gebied van keuken inbouw apparatuur verbreed Samsung steeds meer het assortiment. Naast ovens, afzuigkappen, kookplaten en combi oven/magnetrons biedt Samsung ook vaatwassers en stoomovens. Door deze uitbreiding is Samsung ook bij nieuw aan te schaffen keukens een serieuze optie als merk voor de keukenapparatuur. Samsung heeft als doel binnen enkele jaren zijn sterke positie op het gebied van vrijstaande apparatuur te continueren en verder uit te bouwen. Ook op het gebied van inbouw is de wens deze positie in te vullen. Hiervoor zullen nieuwe producten met innovaties geïntroduceerd worden welke zowel online als via televisie en papieren media in grote mate onder de aandacht gebracht zullen worden.
Gebruikersgemak: Samsung AddWash

Gebruikersgemak: Samsung AddWash

De innovaties welke Samsung doorvoert op andere apparatuur zoals smartphones, tablets e.d. vindt u ook terug in de witgoed apparatuur. Slimme oplossingen worden gezocht om het gebruik van de apparatuur voor u als consument eenvoudiger te maken. Daarbij worden vaak de problemen welke in de dagelijkse praktijk naar voren komen als uitgangspunt gebruikt. Neem bijvoorbeeld het draaien van een was. U vult de trommel, schakelt de wasmachine is, kiest het programma en drukt op start. Het wassen kan beginnen. U draait zich om, loopt de kamer uit en... ai, u ziet daar een sok liggen. Die is uit uw handen gevallen. Herkenbaar? Dit is één van de uitgangspunten geweest van de ontwikkeling van Samsung AddWash. Een simpele klep in de deur welke het mogelijk maakt de sok - ook na het starten van het programma - nog even aan de was toe te voegen. Zulk soort oplossingen geven pas echt gebruikersgemak.Wat vinden klanten van Samsung?


SAMSUNG koelkast wit RB29FSRNDWW

Zeer tevreden
Mooi uiterlijk, goede indeling en ruime vriesvak

Beoordeeld door bf bennink op 11-08-2018

SAMSUNG koelkast wit RB29FSRNDWW

Super blij mee !
Geweldig app. doet wat hij moet doen en je hoort hem niet.lekker ruim, je kunt er alles in kwijt, verlichting is ook mooi.vriest geweldig en 10 jaar garantie.nooit geen ander meer.gr

Beoordeeld door wh op 11-08-2018

SAMSUNG koelkast wit RB29FSRNDWW

Minpunten zijn er niet alleen pluspunten.
Minpunten zijn er niet alleen pluspunten. De diepvriesladen zijn erg diep dus er kan echt heel veel in. Het koelgedeelte is ook erg groot, je moet echt spullen bijkopen om hem te vullen( haha)

Beoordeeld door moos op 11-08-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC457TDRCSR

Erg tevreden. Moest wel even wennen aan de bediening
Sinds een aantal weken de magnetron MC457TDRCSR in gebruik en deze voldoet goed aan onze verwachtingen. Het apparaat ziet er degelijk uit, heeft ruim voldoende gebruiksmogelijkheden en is na enige oefening een uitstekende aanvulling op de keukenapparatuur. Naast de vele gebruiksmogelijkheden is de beschrijving van de keuze instellingen erg summier en niet overal even duidelijk. Na een tijdje gebruik worden de mogelijkheden steeds duidelijker en kan meer routinematig de bediening gedaan worden. Een instructieboekje met enkele voorbeelden voor de instelling zou erg welkom zijn. De levering door de fa. Schouw witgoed is uitstekend verlopen en we konden het aflevertraject volgen via track en trace. Uitstekend gedaan en ook nog € 20,-- retour via een Samsung actie. Van harte aanbevolen.

Beoordeeld door Geert. op 08-08-2018

SAMSUNG wasmachine WW8BM642OBW

Tevreden
Goed

Beoordeeld door ————- op 07-08-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV70F5E2HGW

Goede droger
.Jammer dat de afspraken die werden gemaakt met de transporteur niet helemaal werden nagekomen. Na heen en weer gebel eindelijk de machine toch gekregen. Jammer!

Beoordeeld door Hans op 23-07-2018

SAMSUNG koelkast side-by-side RS7778FHCSR

Gave koelkast !
Prima apparaat voor een mooie prijs

Beoordeeld door Ron op 28-05-2018

SAMSUNG koelkast wit RB31FERNDWW

Erg tevreden
Erg tevreden met de Koelkast.

Beoordeeld door Ron van der Meijden op 28-05-2018

SAMSUNG koelkast french door RFG23UERS1

Tevreden.
Prima nakomen van de afspraak m.b.t. de levering. Minpuntje is dat de vrieslade een "deukje" had bij het uitpakken en is gemeld bij De Schouw. Dit zou verholpen worden en er moest een onderdeel besteld worden. Tot op heden geen reactie gehad van De Schouw over wanneer dit euvel verholpen wordt.

Beoordeeld door G. Beenen op 12-05-2018

SAMSUNG koelkast wit RB29FERNCWW

Prima koel vries combinatie
Geen min punten, een prima koel vries combinatie,doet wat van een koel vries combinatie wordt verwacht.

Beoordeeld door K.gerlofs op 28-04-2018

SAMSUNG koelkast zilver RB29FSRNDSA

Fraaie koelkast. Tevreden.
Koelkast is functioneel in gebruik en lijkt prima te koelen en te vriezen. Is qua geluidsniveau wel duidelijk aanwezig als er geen andere geluiden zijn. Mooi design!

Beoordeeld door p.j op 28-04-2018

SAMSUNG koelkast zilver RB29FSRNDSA

Top koelkast
Het is een perfecte koel vries combi meer ruimte als dat ik had verwachtbijna geen geluid en de laden zijn zeer praktischvoor ons best grote gezin een fijn product

Beoordeeld door Ellen op 28-04-2018

SAMSUNG droger condens DV70H4300CW

Heel prettig apparaat
Het is een goede en een mooie condens droger ben er erg blij mee en zeer tevreden ook.

Beoordeeld door am op 08-02-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV80H8100HW

Top apparaat
Deze droger is makkelijke te installeren. In het begin even zoeken hoe hij het meest efficiënt gebruikt kan worden met bepaalde soorten en hoeveelheden wasgoed. Maar verder makkelijk en eenvoudig in het gebruik (wateropvangreservoir is eenvoudig te legen evenals de pluizenvanger). Droogt fantastisch.

Beoordeeld door Esther op 08-02-2018

SAMSUNG droger warmtepomp DV90H8000HW

Heel erg blij met deze droger
Fijne droger. Zeer veel mogelijkheden en programma's. Wel wennen dat je kiest tussen sythetisch of katoen wat een enorm verschil in droogduur maakt. ( verschil van 2 uur!) De droger is prachtig vorm gegeven, is snel eenvoudig schoon te maken. Licht in de trommel is fijn.Ben zeer benieuwd naar de besparing ten opzichte van onze oude condensdroger met deze warmtepomp droger.

Beoordeeld door Mariska op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Zeer blij mee.
Een fijne magnetron voor een goede prijs bij deze firma

Beoordeeld door J.Bijlard op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Goed - zeker voor de scherpe prijs - maar minder dan mijn oude
De magnetron doet wat hij moet doen, al gebruik ik voornamelijk de hete lucht verwarming en magnetron. Alle overige voorgeprogrammeerde mogelijkheden zijn niet aan mij besteed en bovendien moet je daarvoor allerlei codes uit de handleiding gaan onthouden. Wat dat betreft weinig vriendelijk (een display zou ook kunnen vertellen wat voor keuze je maakt). Andere onhebbelijkheden waar uiteindelijk wel mee te leven is, vallen pas op bij gebruik.Het apparaat werkt prima - de keramieke binnenkant is eenvoudig te reinigen. Nadeel: als de keuzeknop op "magnetron" (of iets anders) staat en je wilt die functie opnieuw gebruiken, dan moet je hem eerst van die keuze afhalen en daarna weer kiezen. Enigszins achterlijk! Ook een nadeel dat bij hete lucht altijd dat draaiplateau moet worden gebruikt hoewel dat best stil kan staan. Onnodig gedoe. De stekker steekt recht uit i.p.v. onder 90 graden gebogen - ook dat vereist weer meer ruimte achter het apparaat. Niet slim.Destijds wilde ik een vervanger voor mijn 20 jaar oude Siemens/Bosch combi-magnetron met roterende antenne ipv roterend plateau. Veel handiger en er passen ook grotere schalen in.Helaas zijn die er tegenwoordig niet meer in een niet-professionele prijsklasse. De gebruiksknoppen waren ook simpel en duidelijk. Daar kan Samsung (en veel andere) van vandaag niet aan tippen. In 20 jaar is het alleen maar moeizamer geworden.

Beoordeeld door deklerkt op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Handig en mooi design
Handig in het gebruik Mooi design Alles is snel klaar en goed gebruind Wat geluid betreft geruisloos En makkelijk schoon te maken en gebruik

Beoordeeld door J.C. op 08-02-2018

SAMSUNG combi-magnetron MC455TBRCSR

Erg tevreden
We gebruiken het apparaat nu een aantal maanden en zijn er erg tevreden over.

Beoordeeld door Jansen op 08-02-2018

SAMSUNG oven met magnetron FQ315S002

Eenvoudig te bedienen
Super combi oven voor een goede prijs. Makkelijk in gebruik en veilig voor kleine kinderhandjes.

Beoordeeld door Jane op 08-02-2018
Samsung heeft 69 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 / 10