Samsung introduceert de Family Hub koelkast

Artikel geplaatst op: 03-07-2018 | update datum: 05-05-2019
Samsung introduceert de Family Hub koelkast
Een slimme keuken lijkt nog altijd iets van het huis van de toekomst. Want welke koelkast kan er nu al zelf boodschappen bestellen? Met de Family Hub van Samsung begint de toekomst vandaag. Deze techniek heeft Samsung in een side-by-side model geplaatst (RS68N8941SL) en in een koel/vriescombinatie (RB38M7998S4 ).


Ontdek de mogelijkheden van Samsung Family Hub:
Wat is Family Hub van Samsung?

Maak van je keuken het hart van je huis met deze intelligente koelkast. Je kan de familiekalender bijhouden, muziek luisteren en zelfs televisie kijken. Het multifunctionele display stuurt moeiteloos het hele huishouden aan, verzamelt de lekkerste recepten en dient als digitaal prikbord. Daarnaast kun je op afstand met je smartphone de inhoud van jouw koelkast bekijken. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld in de supermarkt staat en vergeten bent of er nog voldoende melk voor het ontbijt is.De Family Hub functie maakt het gebruik van de koelkast veel gemakkelijker

Hoe werkt de family hub?De 3 F'en

Al deze handige applicaties vind je terug op het grote, 21,5 Inch touchscreen. De Family Hub kan verder uitgelegd worden aan de hand van de 3 F'en:

- Food

Bewaren
De voornaamste functie van een koelkast is het bewaren van voedsel. Maar de Family Hub gaat verder: hij zorgt niet alleen voor optimale bewaring, maar helpt je zelfs bij je dagelijks managen van je boodschappen en maaltijden. De koelkast is uitgerust met 3 ingebouwde camera’s die elke keer wanneer de koelkast deur dicht gaat een foto nemen van de inhoud. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een houdbaarheidsdatum aan een product toe te voegen. Je ontvangt een melding op je smartphone wanneer een product bijna over de houdbaarheidsdatum heen is. Kortom, de Family Hub is een koelkast die met jou meedenkt.

View Inside
Via de Smart Things app kan je ook op afstand contact maken met de Family Hub. Dus ook wanneer je in de supermarkt staat, kan je kijken welke producten er in de koelkast liggen.

Recepten
Heb je nu écht geen inspiratie voor de maaltijd van vanavond? Niet getreurd, vanaf eind 2018* beveelt de Family Hub recepten aan op basis van de inhoud van je koelkast en zelfs van de houdbaarheidsdatum daarvan! Of scroll zelf door de uitgebreide recepten database die voor jou beschikbaar is. Heb je nog een aantal ingrediënten nodig? Zo opgelost: voeg ze via de Family Hub direct toe aan je boodschappenlijstje. Met de Family Hub ben je echt klaar voor de toekomst.

- Family

Familie kalender
De koelkast is altijd al een centrale plek in het huis geweest. Denk maar aan vroeger: de tekeningen en schoolroosters van de kinderen die met vrolijke koelkastmagneten aan de koelkast hingen. Als hart van het huis, brengt de Family Hub het hele gezin dichter bij elkaar. Alle activiteiten van het hele gezin verzameld in één overzichtelijke agenda, met een kleuren profiel voor ieder gezinslid.

Whiteboard
Via het Whiteboard van de Family Hub kan je makkelijk berichten delen met het hele gezin, via het touchscreen of je smartphone. Upload je leukste vakantiefoto's vanaf je smartphone naar het fotoalbum van de Family Hub.

- Fun

Entertainment
Je moet beginnen met koken, maar je favoriete TV-programma begint net. Geen punt! Het scherm in de Family Hub fungeert ook als televisie. Je kan het scherm van je Samsung Smart TV of smartphone spiegelen naar de koelkast. Vanaf nu kan je jouw favoriete shows ook binge-watchen op de Family Hub.
Luister je liever naar de radio of je favoriete Spotify afspeellijst tijdens het koken? Dit is mogelijk dankzij de TuneIn en Spotify apps, die aanwezig zijn op de koelkast. Liever de muziek nog wat harder op de koelkast? Geen probleem, via Bluetooth kun je gemakkelijk een externe speaker aan de Family Hub verbinden. Daarnaast biedt de Family Hub ook de mogelijkheid om te surfen naar je favoriete websites.De nieuwe serie hebben een handige SmartHome functie

Smart Home

Met de Family Hub is de koelkast het hart van je huis. Dan zou het helemaal gemakkelijk zijn als je vanaf de Family Hub de rest van jouw huis kan aansturen. De status van de QuickDrive controleren vanuit de keuken, de POWERbot opstarten vanaf afstand: allemaal te bedienen vanaf de Family Hub. En als kers op de taart kan je de slimme virtuele assistent Bixby gebruiken om de Family Hub te besturen via Voice Control. Hij is zo slim dat hij je steeds beter begrijpt en anticipeert op je behoeften.
De nieuwe serie beschikt over Twin Cooling en heeft een ruime inhoud

Tot wel 617 liter inhoud

De RS8000 heeft een inhoud tot wel 617 liter. Dit wordt mogelijk gemaakt door SpaceMax Technologie. Het isolatie materiaal van de koelkast is vacuum gezogen. Het isolatie materiaal is hierdoor dunner geworden, zonder in te leveren op kwaliteit. Door dit dunnere isolatie materiaal is er meer opbergruimte in de koelkast.
Een koelkast met een inhoud tot wel 617 liter, hoe maak je dit tastbaar? Dit is ongeveer evenveel als de inhoud van 3 volle boodschappen wagentjes.Ontdek de belangrijkste specificaties van de nieuwe Samsung Family Hub serie

SpecificatiesTwin Cooling Plus

De RS8000 zorgt voor de optimale bewaring en het behoud van versheid van etenswaren. Dit dankzij onder andere Twin Cooling Plus. Twin Cooling Plus optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via onafhankelijke koeling. Dit systeem zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren zich vermengen. Het SLG instituut in Duitsland heeft het Twin Cooling Plus systeem van Samsung onderzocht en ondervonden dat dankzij Twin Cooling Plus etenswaren 2 keer zo lang vers en fris blijven.

Precise Chef Cooling

Precise Chef Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand. 3 componenten in de koelkast brengen Precise Chef Cooling tot stand:
- Twin Cooling Plus: Onafhankelijke koelsystemen in elk gedeelte zorgen voor een gelijkmatige koeling van alle hoeken
- SpaceMax Technologie: De geavanceerde isolatie vermindert elke fluctuatie van temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is.
- Digital Inverter compressor: Verder registreert en regelt de Digital Inverter technologie de temperatuur.

De werking van Precise Chef Cooling is onderzocht door Intertek en Harvard Medical. De conclusie uit het onderzoek is dat dankzij Precise Chef Cooling de versheid van producten tot maximaal 80% beter behouden wordt. Een goede reden om te kiezen voor de RS8000 of de Family Hub.

Metal Cooling Plate

De metalen plaat in de achterwand helpt om de optimale binnentemperatuur te behouden. Deze houdt de koele lucht binnen, voorkomt het verlies van koude lucht als de deur open is en herstelt warmteverlies als de deur weer wordt gesloten. De Metal Cooling Plate houdt etenswaren vers, zelf wanneer de koelkast vaak wordt geopend.

Nieuw: Samsung Family Hub nu ook in het zwart

Vanwege het succes van de Family Hub side-by-side koelkast gecombineerd met de groeiende vraag naar zwarte koelkasten heeft Samsung de Family Hub nu ook in het zwart uitgebracht. Deze koelkast is leverbaar vanaf mei / juni 2019 en is uitgevoerd in het blacksteel. Dus wel echt roestvrijstaal en daar dus ook de borsteling van, maar dan via een bewerking uitgevoerd in het mat-zwart. Ontdek de Samsung RS68N8941B1 BlackSteel zwart nu zelf.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.