AEG of Inventum side-by-side koelkasten met deur-op-deur bevestiging


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een side-by-side koelkast van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG side-by-side koelkast is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG side-by-side koelkast dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Een side-by-side koelkast van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum side-by-side koelkast wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum side-by-side koelkast voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum side-by-side koelkast heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Deur-op-deur bevestiging bij een side-by-side koelkast

Bij een deur-op-deur side-by-side koelkast wordt de keukendeur vastgeschroefd op de deur van het apparaat. Daarmee is een deur-op-deur side-by-side koelkast nauwkeurig in te bouwen omdat deze heel fijn afgestemd kan worden op de belijning van uw keuken.