AEG of Inventum inbouw koelkasten met deur-op-deur bevestiging


10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een inbouw koelkast van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG inbouw koelkast is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG inbouw koelkast dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Een inbouw koelkast van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum inbouw koelkast wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum inbouw koelkast voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum inbouw koelkast heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Deur-op-deur bevestiging bij een inbouw koelkast

Bij een deur-op-deur inbouw koelkast wordt de keukendeur vastgeschroefd op de deur van het apparaat. Daarmee is een deur-op-deur inbouw koelkast nauwkeurig in te bouwen omdat deze heel fijn afgestemd kan worden op de belijning van uw keuken.