Samsung

Samsung RB38M7998S4 koelkast

Korte beschrijving

De Samsung RB38M7998S4 is een 193 cm. hoge koel- vriescombinatie uit de FamilyHub serie van Samsung. De koelkasten uit de FamilyHub serie zijn uitgerust met een compleet fullcolor touchscreen. Het scherm werkt het beste gekoppeld aan je telefoon en TV.
Lees verder

Koelkast rvs

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal, Met apart regelbare temp.
Model
Side-by-side
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties
De Samsung RB38M7998S4 is een 193 cm. hoge koel- vriescombinatie uit de FamilyHub serie van Samsung. De koelkasten uit de FamilyHub serie zijn uitgerust met een compleet fullcolor touchscreen. Het scherm werkt het beste gekoppeld aan je telefoon en TV.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Samsung RB38M7998S4 is een 193 cm. hoge koel- vriescombinatie uit de FamilyHub serie van Samsung. De koelkasten uit de FamilyHub serie zijn uitgerust met een compleet fullcolor touchscreen. Het scherm werkt het beste gekoppeld aan je telefoon en TV.

Op die manier is het namelijk mogelijk om TV te kijken op de koelkast, notities te maken en op te slaan en alle apps van je smartphone op je koelkast te laten draaien. De RB38M7998S4 heeft een hoogwaardige speaker en biedt de mogelijkheid via je telefoon of via de radio muziek te luisteren.

Camera's in koelkast
Dankzij de camera's in de koelkast heb je ook altijd zicht in de koelkast, dus ook vanuit de supermarkt! Weet je niet precies hoeveel melk je nou moest kopen? Neem een kijkje in de koelkast en je ziet hoeveel je nog hebt liggen. Zo neem je nooit te veel mee.

De koelkast houdt ook voor je bij wat er in ligt, en sinds wanneer. Dreigt iets over de datum te gaan? Dan krijg je een seintje. De RB38M7998S4 doet dan ook receptsuggesties op basis van de ingrediënten in de koelkast. Niet alles in huis? Geen probleem. Met één klik voeg je eenvoudig de ontbrekende ingrediënten toe aan je boodschappenlijstje. Zo kan je meteen vanuit de supermarkt zien wat je nodig hebt. Of je bestelt online en laat het thuisbezorgen natuurlijk, nog handiger.

Inhoud:
De koelkast zelf heeft een inhoud van 387 liter. Met energielabel A++ is het ook nog eens een energiezuinige koelkast. Dankzij de TwinCooling Plus techniek hebben het koelgedeelte en de vriezer hun eigen luchtcirculatie. Zo blijven de koelsystemen van elkaar gescheiden en kunnen luchtjes niet met elkaar mengen. Hierdoor blijven smaken en voedingswaarden behouden.

De ChefZone in de RB38M7998S4 zorgt ervoor dat wat vers is, ook echt vers blijft.


Productinfo van fabrikant

Samsung RB38M7998S4 koelkast

Design
- Kastontwerp: Freestanding
- Kleur van het product: Stainless steel
- Deurscharnieren: Right
- Draairichting deur verwisselbaar: Ja
- Ingebouwd display: Ja
- Koelend medium: R600a
- Plankmateriaal: Glass
- Aantal compressoren: 1

Prestatie
- Totale nettocapaciteit: 356 L
- Totale brutocapaciteit: 387 L
- Klimaatklasse: SN-T
- Geluidsniveau: 39 dB
- IJsmaker: Ja
- Vakantie functie: Ja
- Minimum operationele temperatuur: 10 °C
- Maximale temperatuur (in bedrijf): 43 °C

Koelkast
- Nettocapaciteit koelkast: 226 L
- Brutocapaciteit koelkast: 236 L
- Koelkast binnenverlichting: Ja
- Soort lamp: LED
- Geen vriezer ( koelkast ): Ja
- Multi-luchtwegsysteem (koelkast): Ja
- Aantal planken koelkast: 3
- Aantal groente lades: 2
- Koelkastdeurvakken: 5
- Eierenrekje: Ja
- Flessenrek: Ja
- Super Cool functie: Ja

Vriezer
- Vriezer positie: Bottom-placed
- Nettocapaciteit vriezer: 151 L
- Vriescapaciteit: 14 kg/24h
- Bewaartijd bij stroomuitval: 17 h
- Aantal sterren: 4*
- Geen vriezer ( diepvries ): Ja
- Aantal planken vriezer: 3
- Multi-luchtwegsysteem (vriezer): Ja

Ergonomie
- Deur open alarm: Ja

Energie
- Energie-efficiëntieklasse: A++
- Stroombron: Electric
- Jaarlijks energieverbruik: 268 kWh

Gewicht en omvang
- Breedte: 595 mm
- Diepte: 650 mm
- Hoogte: 1927 mm
- Gewicht: 93 kg
- Gewicht verpakking: 96 kg

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal, Met apart regelbare temp.
Model
Side-by-side
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1927 x 595 x 650 mm.
EAN
8806088843605
Merk
Samsung
Soort
koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
226,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
130,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op de SAMSUNG koelkast RB38M7998S4 ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

7 jaar garantie op SAMSUNG wasmachines met QuickDrive Voor de Samsung WW10M86INOA/EN, WW9BM760NOM/EN, WW80M760NOM/EN, WW90M642OPW/EN en de WW8BM642OBW/EN wasmachines geldt 7 jaar garantie. Dit is een tijdelijke actie welke alleen geldig is na registratie.

Registratie 7 jaar garantie
De aankoop van de wasmachines en -drogers met Samsung QuickDrive moeten geregistreerd worden om in aanmerking te komen voor de 7 jaar garantie. Doe dit uiterlijk 31 december 2018. Registreren en actievoorwaarden 7 jaar complete garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Belangrijk bij vrijstaande combi (magnetrons)
Indien u een storing aan uw vrijstaande (combi) magnetron heeft dan dient u het apparaat ZELF bij De Schouw Witgoed op de Nieuwe Brink 20 in Bussum aanleveren. Samsung komt de reparatie van deze apparaten dus niet bij u thuis uitvoeren. Houdt u hier rekening mee!

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc