Liebherr vriezer GNP2313 en koelkast ICN3314 Best Reviewed op Kieskeurig

Artikel geplaatst op: 04-11-2019
In de maand oktober zijn zowel de Liebherr GNP 2313 NoFrost vrieskast als de Liebherr ICN 3314 inbouw koel-/vriescombinatie als “Best Reviewed” beoordeeld op Kieskeurig. Het Duitse merk Liebherr onderstreept daarmee opnieuw haar kwaliteit als de specialist op het gebied van koelen en vriezer. Door continu te innoveren en bijzonder veel aandacht te besteden aan een laag verbruik gecombineerd met oog voor kwaliteit weet dit merk zich elke keer opnieuw weer positief te onderscheiden. Een onderscheiding die met deze uitkomst opnieuw onderstreept wordt.

Ontdek de Best Reviewed Kieskeurig apparaten van Liebherr in de maand oktoberOntdek de Best Reviewed Kieskeurig apparaten van Liebherr in de maand oktober


Liebherr vriezer GNP 2313 kreeg het cijfer 9,7

De GNP 2313 kreeg van de bezoekers van Kieskeurig een gemiddelde score van maar liefst 9,7 en mag zich daarmee de best gewaardeerde vriezer van de maand noemen.

De bezoekers noemen de NoFrost-functie, de ruime vrieslades en de duidelijke bediening als belangrijkste pluspunten van deze vrieskast.

Liebherr vriezer GNP 2313 kreeg het cijfer 9,7Liebherr vriezer GNP 2313 kreeg het cijfer 9,7


Liebherr inbouw koelkast ICN3314 kreeg het cijfer 8,7

Ook de ICN 3314 mag zich “Best Reviewed” noemen. Deze koel-/vriescombinatie kreeg afgelopen maand een gemiddelde score van 8,7 en laat daarmee alle andere inbouwkoelkasten achter zich. De reviewers noemen de ruimte, de handige indeling en de NoFrost-functie de grootste voordelen van het apparaat.

Liebherr inbouw koelkast ICN3314 kreeg het cijfer 8,7Liebherr inbouw koelkast ICN3314 kreeg het cijfer 8,7


Bron: Liebherr Nederland en Kieskeurig.nl

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.