Liebherr IKB3560 inbouw koelkast is Best Reviewed Kieskeurig

Artikel geplaatst op: 12-03-2020
In december 2019 heeft de Liebherr inbouw koelkast IKB3560 het predicaat Best Reviewed op het platform van Kieskeurig.nl ontvangen. In de categorie inbouw koelkasten ontving deze BioFresh inbouw koelkast een gemiddeld cijfer van maar liefst 9,3. In de reviews die verschillende klanten achterlieten op de site kwam naar voren dat men zeer te spreken was over het BioFresh systeem (langer bewaren van groente, fruit, vlees en vis), de heldere LED verlichting aan beide zijden en het SoftSystem deursluiting. Verder wordt het lage geluidsniveau en de handige indeling als prettig ervaren.

Liebherr IKB3560 Best Reviewed inbouw koelkast op kieskeurig.nlLiebherr IKB3560 Best Reviewed inbouw koelkast op kieskeurig.nl


7 jaar zekerheid

Zoals op vrijwel alle koel- en vrieskasten van Liebherr heeft u ook op deze IKB 3560 maar liefst 7 jaar zekerheid naar garantie. Zodoende bent u niet alleen verzekerd van de prettige prestaties van deze koelkast - waarop het review cijfer is gebaseerd - maar ook van zekerheid voor vele jaren gebruik.

Over de Liebherr IKB 3560

De Liebherr IKB3560 is een energie zuinige inbouw koelkast behorend tot het Premium assortiment en uitgevoerd in een nishoogte van 178 centimeter. Deze koelkast beschikt over het SoftSystem systeem (zelfsluitende deuren), een grote inhoud van het koelgedeelte en onderin drie BioFresh 0°C laden op telescopische rails. Praktisch verder zijn de twee heldere LED lichtzuilen aan beide zijden welke zorgen voor een goed en helder werklicht, zelfs bij een goed gevulde koelkast.

Het belang van reviews

Gebruikerservaringen van apparatuur zijn erg belangrijk. Een goede review helpt niet alleen anderen bij het vinden van de ideale apparaat, maa. Reviews helpen Liebherr bovendien om toekomstige apparaten nog beter te maken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.