liebherr logo

Liebherr koelkasten en vriezers


De onbetwiste specialist op het gebied van koelen en vriezer is het Duitse merk Liebherr. Een kwalitatief zeer hoogwaardig merk welke zich onderscheid op de details, het design en de breedte van het assortiment. Want ondanks het feit dat Liebherr alleen koelkasten en vriezers produceert omvat het assortiment ruim 200 apparaten ! Er is geen merk te vinden met een vergelijkbaar aanbod.

Doordat Liebherr zich volledig heeft gespecialiseerd op koelen en vriezer bieden zij naast de bekende tafel model koelkasten en vriezers ook koel/vriescombinaties, side-by-side koelkasten, inbouw koelkasten, wijn koelkasten en zelfs professionele horeca koelapparatuur aan. Een assortiment waarbij elke productgroep in diverse afmetingen en design vormgegeven wordt.

Liebherr producten:

Contactgegevens Liebherr :

Bezoekadres showroom:
Handelsweg 30
UITHOORN

Adresgegevens:
Handelsweg 30
1422 DW UITHOORN

Contactgegevens:
T: (0297) 23 99 99
F: (0297) 23 99 20

W: https://www.koelen.nl
E: info@buram.nl

Service dienst:
T: (020) 44 901 20


De ontwikkeling van Liebherr koelkasten

Al bij de basis start het proces van kwaliteit optimalisatie bij Liebherr. Bij het ontwerpen van een koelkast vormt de techniek (optimale koeling) de basis. Op basis van vraag, wensen en invulling van het assortiment wordt een nieuw model ontworpen. Daarnaast zijn aspecten als kwaliteit, energieverbruik en design bepalend in de ontwikkeling van het uiteindelijke model. Vanuit deze filosofie wordt toegewerkt naar het uiteindelijke model, waarbij tijdens het ontwikkel proces geen concessies gedaan worden aan kwaliteit en verbruik.Innovaties met koelen: BioFresh

Innovaties met koelen: BioFresh

Liebherr heeft diverse innovaties op haar naam staat welke de laatste jaren succesvol in diverse koel- en vrieskasten zijn doorgevoerd. Neem bijvoorbeeld het BioFresh systeem, waarbij groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten aanzienlijk langer vers gehouden kunnen worden. Door een temperatuur net boven de 0 graden en een regelbare luchtvochtigheid kan het klimaat in de BioFresh zones geoptimaliseerd worden. Zodoende kunnen smaak, kleur en vitaminen behouden blijven en behoort snel bederf tot het verleden.

Innovaties bij vriezers: SmartFrost

Innovaties bij vriezers: SmartFrost

Een andere interessante ontwikkeling van de laatste tijd is het Smart-Frost systeem. Zaten vroeger de vries-spiralen tussen de lades in het vriesgedeelte, tegenwoordig zijn deze ingeschuimd in de binnenwanden van de vriezer. Tussen de lades is nu een plaat van veiligheidsglas geplaatst. Door deze ontwikkeling ontstaat er veel minder ijsaanrijping waardoor de vriezen nog slechts eens in de 1 a 2 jaar ontdooit hoeft te worden. Tevens is het schoonmaken veel eenvoudiger door de aanwezigheid van de glasplaat welke gemakkelijk schoon te houden is. Voordeel van een vriezer met Smart-Frost systeem (ten opzichte van een No-Frost vriezer) is het feit dat deze aanzienlijk meer liters netto inhoud heeft.

Design van Liebherr

Design van Liebherr

Liebherr biedt naast een brede lijn witte koelkasten ook ruim assortiment design koelkasten. Met Liebherr koelkasten in roestvrijstaal, staalgrijs gespoten maar bijvoorbeeld ook met een liestenen front. Kortom voor iedere keuken een passende oplossing, ook indien u op zoek bent naar een afwijkend design.

Milieu: energiebesparing

Milieu: energiebesparing

Omdat een koelkast en/of vriezer 24 per uur staat te draaien is dit één van de apparaten in het huishouden waarbij energiebesparing direct effect heeft. Liebherr loopt op dit gebied al jaren vooruit en weet keer op keer als specialist in koelen en vriezen ontwikkelingen door te voeren welke leiden tot nog zuinigere koelkasten. Door continue bezig te zijn met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van oplossingen heeft Liebherr met de nieuwe isolatie, de BluePerformance techniek en andere innovaties de kwaliteit van de koelkasten weten te verbeteren, terwijl het energie verbruik aanzienlijk is teruggebracht. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee.Wat vinden klanten van Liebherr?


LIEBHERR vrieskast tafelmodel GP1376-20

Werkt prima
Voldoet naar tevredenheid

Beoordeeld door GP 1376-20 op 10-09-2019

LIEBHERR koelkast rvs-look CNel4713-20

Koel-vries is prima.
Goede koel-vriescombinatie.De inrichting van de koelkast schappen vind ik te dicht op elkaar. Vriezer is perfect

Beoordeeld door Ingrid A op 20-08-2019

LIEBHERR koelkast CU2831-20

Zeer tevreden
Zeer tevreden ben ik over deze koelkast met energieklasse A. De medewerkers zijn klantvriendelijk en dan nog, de prijs/kwaliteitsverhouding is ook vriendelijk !

Beoordeeld door Leen op 05-09-2019

LIEBHERR side-by-side koelkast rvs SBSes8473-20

Werkt goed
Heb de ijskast/ vriezer . nog niet erg lang maar tot op heden voldoet ruim hij de verwachtingen

Beoordeeld door xx op 28-08-2019

LIEBHERR koelkast onderbouw UIKo1560-20

Tevreden tot heel tevreden
Na jarenlang een 'gewone' koelkast nu een ladenkoelkast. Even wennen maar het bevalt steeds beter. Wel was wat tijd nodig voor een goede schikking en verdeling over de laden.

Beoordeeld door Dammers op 27-10-2018

LIEBHERR koelkast onderbouw UIK1514-20

Na 22 jaar trouwe dienst Liebherr onderbouw, vervangen door de nieuwste opvolger. Gelukkig past deze precies op de oude plek.
Er is een groot verschil in indeling. Nog maar twee plankjes in de deur, nog maar één groentela onderin met minder ruimte. De verdeling met de glazen planken is ook niet meer zo flexibel als voorheen en er lijkt minder ruimte te zijn. Ook de ruimte in het vriesgedeelte is beduidend kleiner. Er pas niet eens een half gesneden bruin brood in!. Gelukkig heb ik nog een reserve koel/vriescombinatie. Ik kan alleen maar hopen dat de mindere inhoud komt door betere isolatie. En dat deze weer 22 jaar meegaat.

Beoordeeld door Angela op 20-11-2018

LIEBHERR koelkast CNP4313-21

Zeer tevreden
Ik ben Bussum, voor mij om de hoek, naar de winkel gegaan en heb deze koelkast met behulp van de medewerker uitgekozen. Na een paar dagen werd hij door zeer vriendelijke bezorgers netjes op zn plek gezet. Ik lees bij andere winkels dat je geen pan in deze koelkast kunt zetten, maar dat kan wel. Hij maakt idd wel meer geluid, anders en niet storend, dan mijn vorige koelkast, maar ik heb er geen last van. Hij koelt en vriest supergoed en het licht in de koelkast is helemaal geweldig.

Beoordeeld door Olga op 22-09-2019

LIEBHERR koelkast inbouw IKB2360-21

Telefonisch goed advies gekregen en een leuke korting;-)
Telefonisch goed advies gekregen en een leuke korting;-)

Beoordeeld door Gerd Heijmans op 18-04-2018

LIEBHERR koelkast wit CN4213-21

Tevreden
Goede indeling; werkt snel en vrijwel geluidloos en bespaart energie t.o.v. vroegere model.

Beoordeeld door Jan op 05-04-2019

LIEBHERR koelkast inbouw ICNS3324-21

Top koelkast
Bij een liebherr koelkast voel je je nooit bekocht. Is een prachtig apparaat.

Beoordeeld door Karin op 06-10-2019

LIEBHERR koelkast BlackSteel CNbs3915-20

Fantastisch en zuinig apparaat
Zeer goed en ruime laden

Beoordeeld door Fam. G op 25-08-2018

LIEBHERR koelkast rvs CNef4815-20

Zeer tevreden overzichtelijk
Fijne koelkast

Beoordeeld door I.Stassen op 22-08-2018

LIEBHERR koelkast kastmodel KBbs4350-20

Mooie koelkast, strak design, veel ruimte en speciale lades werken fantastisch
Super koelkast. enige nadeel = deur is laag, oppassen met je blote tenen als je de deur opent.

Beoordeeld door familie bom op 11-08-2019

LIEBHERR koelkast wit CN4315-20

Lekker ruime ijskast, duidelijk inzicht in constante temperatuur
Goed

Beoordeeld door Meijer op 02-07-2017

LIEBHERR koelkast wit CN4315-20

Lekker ruime ijskast, duidelijk inzicht in constante temperatuur
Goed

Beoordeeld door Meijer op 02-07-2017

LIEBHERR koelkast advocado groen CUag3311-20

Zeer tevreden, ook over de bezorging en de plaatsing van de koel/vries combi
Heerlijk koel-vries combi. Na jarenlang een Smeg te hebben gehad, een verademing. Smeer mag dan mooi zijn, deze Liebherr is mooi én doet zijn werk duizend keer beter. Alles is echt koel, de koel-vries combi is lekker stil. Wat een verschil - al is die smet nog zo mooi.

Beoordeeld door Brombacher op 24-10-2016

LIEBHERR koelkast rood CUfr3311-20

We zijn erg blij met deze aankoop. Mooi heldere kleur in de keuken!
Koelt en vriest zeer naar tevredenheid.

Beoordeeld door Els en Eef op 23-03-2019

LIEBHERR koelkast staalgrijs CUPsl3513-20

Een goed advies is goud waard
Prima koelkast, dank voor het goede advies in de winkel.Zo zie je dat internet niet zaligmakend is.

Beoordeeld door Noelle Oostdam op 01-08-2013

LIEBHERR koelkast rvs CPesf3413-21

Mooie koelkast
Een zeer mooie koelkast. Woon op mezelf en kan er meer kwijt dan ik eerst dacht. Genoeg inhoud voor meerdere personen (ik vries veel maaltijden in) en makkelijk te bedienen. Strakke vormgeving en een van de mooiste RVS kleuren die ik tot nu toe ben tegen gekomen bij koelkasten. Hij is aan de dure kant, maar als je net als ik van design houdt is het een kleine investering voor een nog mooiere keuken!

Beoordeeld door Paul Visscher op 20-01-2013

LIEBHERR koelkast CP3413-21

Prettige koelkast
Vooral erg stil, zuinig en makkelijk in gebruik.Voldoet boven verwachtingen.

Beoordeeld door A op 24-10-2013
Liebherr heeft 110 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.3 van max. 5