liebherr logo

Liebherr koelkasten en vriezers


De onbetwiste specialist op het gebied van koelen en vriezer is het Duitse merk Liebherr. Een kwalitatief zeer hoogwaardig merk welke zich onderscheid op de details, het design en de breedte van het assortiment. Want ondanks het feit dat Liebherr alleen koelkasten en vriezers produceert omvat het assortiment ruim 200 apparaten ! Er is geen merk te vinden met een vergelijkbaar aanbod.

Doordat Liebherr zich volledig heeft gespecialiseerd op koelen en vriezer bieden zij naast de bekende tafel model koelkasten en vriezers ook koel/vriescombinaties, side-by-side koelkasten, inbouw koelkasten, wijn koelkasten en zelfs professionele horeca koelapparatuur aan. Een assortiment waarbij elke productgroep in diverse afmetingen en design vormgegeven wordt.

Liebherr categorieën:

Contactgegevens Liebherr :

Bezoekadres showroom:
Handelsweg 30
UITHOORN

Adresgegevens:
Handelsweg 30
1422 DW UITHOORN

Contactgegevens:
T: (0297) 23 99 99
F: (0297) 23 99 20

W: https://www.koelen.nl
E: info@buram.nl

Service dienst:
T: (020) 44 901 20


De ontwikkeling van Liebherr koelkasten

Al bij de basis start het proces van kwaliteit optimalisatie bij Liebherr. Bij het ontwerpen van een koelkast vormt de techniek (optimale koeling) de basis. Op basis van vraag, wensen en invulling van het assortiment wordt een nieuw model ontworpen. Daarnaast zijn aspecten als kwaliteit, energieverbruik en design bepalend in de ontwikkeling van het uiteindelijke model. Vanuit deze filosofie wordt toegewerkt naar het uiteindelijke model, waarbij tijdens het ontwikkel proces geen concessies gedaan worden aan kwaliteit en verbruik.Innovaties met koelen: BioFresh

Innovaties met koelen: BioFresh

Liebherr heeft diverse innovaties op haar naam staat welke de laatste jaren succesvol in diverse koel- en vrieskasten zijn doorgevoerd. Neem bijvoorbeeld het BioFresh systeem, waarbij groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten aanzienlijk langer vers gehouden kunnen worden. Door een temperatuur net boven de 0 graden en een regelbare luchtvochtigheid kan het klimaat in de BioFresh zones geoptimaliseerd worden. Zodoende kunnen smaak, kleur en vitaminen behouden blijven en behoort snel bederf tot het verleden.

Innovaties bij vriezers: SmartFrost

Innovaties bij vriezers: SmartFrost

Een andere interessante ontwikkeling van de laatste tijd is het Smart-Frost systeem. Zaten vroeger de vries-spiralen tussen de lades in het vriesgedeelte, tegenwoordig zijn deze ingeschuimd in de binnenwanden van de vriezer. Tussen de lades is nu een plaat van veiligheidsglas geplaatst. Door deze ontwikkeling ontstaat er veel minder ijsaanrijping waardoor de vriezen nog slechts eens in de 1 a 2 jaar ontdooit hoeft te worden. Tevens is het schoonmaken veel eenvoudiger door de aanwezigheid van de glasplaat welke gemakkelijk schoon te houden is. Voordeel van een vriezer met Smart-Frost systeem (ten opzichte van een No-Frost vriezer) is het feit dat deze aanzienlijk meer liters netto inhoud heeft.

Design van Liebherr

Design van Liebherr

Liebherr biedt naast een brede lijn witte koelkasten ook ruim assortiment design koelkasten. Met Liebherr koelkasten in roestvrijstaal, staalgrijs gespoten maar bijvoorbeeld ook met een liestenen front. Kortom voor iedere keuken een passende oplossing, ook indien u op zoek bent naar een afwijkend design.

Milieu: energiebesparing

Milieu: energiebesparing

Omdat een koelkast en/of vriezer 24 per uur staat te draaien is dit één van de apparaten in het huishouden waarbij energiebesparing direct effect heeft. Liebherr loopt op dit gebied al jaren vooruit en weet keer op keer als specialist in koelen en vriezen ontwikkelingen door te voeren welke leiden tot nog zuinigere koelkasten. Door continue bezig te zijn met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van oplossingen heeft Liebherr met de nieuwe isolatie, de BluePerformance techniek en andere innovaties de kwaliteit van de koelkasten weten te verbeteren, terwijl het energie verbruik aanzienlijk is teruggebracht. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee.Wat vinden klanten van Liebherr?


LIEBHERR koelkast inbouw IKB2360-20

Telefonisch goed advies gekregen en een leuke korting;-)
Telefonisch goed advies gekregen en een leuke korting;-)

Beoordeeld door Gerd Heijmans op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast wit CN4315-20

Lekker ruime ijskast, duidelijk inzicht in constante temperatuur
Goed

Beoordeeld door Meijer op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast wit CN4315-20

Lekker ruime ijskast, duidelijk inzicht in constante temperatuur
Goed

Beoordeeld door Meijer op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast advocado groen CUag3311-20

Zeer tevreden, ook over de bezorging en de plaatsing van de koel/vries combi
Heerlijk koel-vries combi. Na jarenlang een Smeg te hebben gehad, een verademing. Smeer mag dan mooi zijn, deze Liebherr is mooi én doet zijn werk duizend keer beter. Alles is echt koel, de koel-vries combi is lekker stil. Wat een verschil - al is die smet nog zo mooi.

Beoordeeld door Brombacher op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast CU2811-20

Tevreden. Glasplaten kunnen beter ondoorzichtig uitgevoerd worden
Ik had graag gezien dat de glasplaten van een ondoorzichtige kwaliteit waren geweest. Op de huidige glasplaten (doorzichtig) zie je ieder vlekje.

Beoordeeld door J.M. Kraan op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast CU2811-20

Klasse! heel tevreden mee
De indeling van de koelruimte is uitstekend. Flexibel en heel handig en snel aan te passen. We ervaren de vriesruimte als wat aan de kleine kant, maar realiseren ons dat je niet alles kunt hebben. Zeer tevreden dus en zeer goed geadviseerd in de winkel.

Beoordeeld door R. de Boer op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Zeer goede en stille koelkast
Een heel handige, kleine koel- vriescombinatie. Zeer geschikt voor kleine huishoudens maar toch met verrassend veel binnenruimte! Jammer dat hij geen automatische ontdooiing heeft. De binnenruimte is flexibel in te delen en straalt kwaliteit uit, evenals de buitenkant. Hij maakt weinig geluid en koelt gewoon prima. Ik vind de prijs aan de hoge kant voor zo'n kleine koelkast.

Beoordeeld door Rob op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Werkt goed.
Mooie lichte kast. De vriezerladen gaan wel ietsje moeilijk in en uit.

Beoordeeld door P.IKING op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Goede koelkast, hel tevreden.
Deze koelkast voldoet aan mijn wensen. Het naar voren trekken van de onderste vrieslade vereist alleen wat oefening! Je moet een beetje wrikken. Bovenstaande vragen zijn moeilijk in sterren uit te drukken. Tot nu toe een 4

Beoordeeld door D. Seignette-Waldram op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast rvs CNef5715-20

Heerlijk veel inhoud
Het is een ruime koelkast, daar is voor gekozen en voldoet aan de verwachting. Groente of fruit blijft lang goed ook al heeft hij geen speciale koel-zone.

Beoordeeld door H. Ruiter op 12-05-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel rvs GPesf1476-20

Zeer tevreden met deze aankoop
Heel mooi strak design apparaat, wat het ook heel goed doet. Het apparaat kon heel snel bij mij thuis geleverd worden.

Beoordeeld door Nélida op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast staalgrijs CUsl2811-21

Zeer fraai
Deze koelkast voldoet aan alle verwachtingen. Ik ben zeer tevreden. Overzichtelijke indeling, geen geluid. Zowel koel- als vriesgedeelte functioneren uitstekend.

Beoordeeld door Mevr.Maria op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast barmodel TX1021-21

Op alle fronten fantastisch
Geen punten ter verbetering. TOP levering conform afspraak, en product is perfect te gebruiken in meerdere situaties!!

Beoordeeld door Dhr. Scholten op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast tafelmodel TP1724-21

Heel oged product
Helemaal blij mee!

Beoordeeld door dhr Majoor op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast tafelmodel TP1720-21

Heel tevreden, klein verbeterpuntje.
Maakt meer geluid (dB) dan ik had verwacht (ook gezien het geringe aangegeven dB).

Beoordeeld door Clemens op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast tafelmodel TP1720-21

Mooie Koelkast
Mooie tafelkoelkast. Eenvoud siert. Apparaat werkt naar behoren. Is stil en koelt goed. Ook de indeling is prettig, en je kunt er veel in kwijt. De mensen van de Schouw, zijn ook prettig om mee samen te werken. Spullen worden gebracht en aangesloten. Oude apparaten worden weer afgevoerd.

Beoordeeld door Marcel op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast tafelmodel T1410-21

Praktische en goede koelkast
Prima koelkast vooral makkelijk daar deze koelkast smal is en door onze deur van de caravan kan zodat je in elk geval lekkere koude drank serveert waar je ook bent.

Beoordeeld door D.A. dicky op 12-05-2018

LIEBHERR koelkast tafelmodel T1410-21

Prima koelkastje
Prima klein koelkastje...echt voordeel is dat er geen vriesgedeelte in zit...was altijd al nutteloos.

Beoordeeld door Willyam op 12-05-2018

LIEBHERR vrieskast barmodel GX823-20

Erg handig deze vriezer
Het is een mooi, degelijk en compact model .

Beoordeeld door A.C. op 12-05-2018

LIEBHERR vrieskast barmodel GX823-20

Zeer handige koelkast
Een zeer fijne vriestkast. (barmodel) Maakt niet veel geluid en doet wat een vrieskast moet doen. Ben er zeer tevreden mee.

Beoordeeld door N.C. op 12-05-2018
Liebherr heeft 81 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 / 10