liebherr logo

Liebherr koelkasten en vriezers


De onbetwiste specialist op het gebied van koelen en vriezer is het Duitse merk Liebherr. Een kwalitatief zeer hoogwaardig merk welke zich onderscheid op de details, het design en de breedte van het assortiment. Want ondanks het feit dat Liebherr alleen koelkasten en vriezers produceert omvat het assortiment ruim 200 apparaten ! Er is geen merk te vinden met een vergelijkbaar aanbod.

Doordat Liebherr zich volledig heeft gespecialiseerd op koelen en vriezer bieden zij naast de bekende tafel model koelkasten en vriezers ook koel/vriescombinaties, side-by-side koelkasten, inbouw koelkasten, wijn koelkasten en zelfs professionele horeca koelapparatuur aan. Een assortiment waarbij elke productgroep in diverse afmetingen en design vormgegeven wordt.

Liebherr producten:

Contactgegevens Liebherr :

Bezoekadres showroom:
Handelsweg 30
UITHOORN

Adresgegevens:
Handelsweg 30
1422 DW UITHOORN

Contactgegevens:
T: (0297) 23 99 99
F: (0297) 23 99 20

W:
E: info@buram.nl

Service dienst:
T: (020) 44 901 20


De ontwikkeling van Liebherr koelkasten

Al bij de basis start het proces van kwaliteit optimalisatie bij Liebherr. Bij het ontwerpen van een koelkast vormt de techniek (optimale koeling) de basis. Op basis van vraag, wensen en invulling van het assortiment wordt een nieuw model ontworpen. Daarnaast zijn aspecten als kwaliteit, energieverbruik en design bepalend in de ontwikkeling van het uiteindelijke model. Vanuit deze filosofie wordt toegewerkt naar het uiteindelijke model, waarbij tijdens het ontwikkel proces geen concessies gedaan worden aan kwaliteit en verbruik.Innovaties met koelen: BioFresh

Innovaties met koelen: BioFresh

Liebherr heeft diverse innovaties op haar naam staat welke de laatste jaren succesvol in diverse koel- en vrieskasten zijn doorgevoerd. Neem bijvoorbeeld het BioFresh systeem, waarbij groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten aanzienlijk langer vers gehouden kunnen worden. Door een temperatuur net boven de 0 graden en een regelbare luchtvochtigheid kan het klimaat in de BioFresh zones geoptimaliseerd worden. Zodoende kunnen smaak, kleur en vitaminen behouden blijven en behoort snel bederf tot het verleden.

Innovaties bij vriezers: SmartFrost

Innovaties bij vriezers: SmartFrost

Een andere interessante ontwikkeling van de laatste tijd is het Smart-Frost systeem. Zaten vroeger de vries-spiralen tussen de lades in het vriesgedeelte, tegenwoordig zijn deze ingeschuimd in de binnenwanden van de vriezer. Tussen de lades is nu een plaat van veiligheidsglas geplaatst. Door deze ontwikkeling ontstaat er veel minder ijsaanrijping waardoor de vriezen nog slechts eens in de 1 a 2 jaar ontdooit hoeft te worden. Tevens is het schoonmaken veel eenvoudiger door de aanwezigheid van de glasplaat welke gemakkelijk schoon te houden is. Voordeel van een vriezer met Smart-Frost systeem (ten opzichte van een No-Frost vriezer) is het feit dat deze aanzienlijk meer liters netto inhoud heeft.

Design van Liebherr

Design van Liebherr

Liebherr biedt naast een brede lijn witte koelkasten ook ruim assortiment design koelkasten. Met Liebherr koelkasten in roestvrijstaal, staalgrijs gespoten maar bijvoorbeeld ook met een liestenen front. Kortom voor iedere keuken een passende oplossing, ook indien u op zoek bent naar een afwijkend design.

Milieu: energiebesparing

Milieu: energiebesparing

Omdat een koelkast en/of vriezer 24 per uur staat te draaien is dit één van de apparaten in het huishouden waarbij energiebesparing direct effect heeft. Liebherr loopt op dit gebied al jaren vooruit en weet keer op keer als specialist in koelen en vriezen ontwikkelingen door te voeren welke leiden tot nog zuinigere koelkasten. Door continue bezig te zijn met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van oplossingen heeft Liebherr met de nieuwe isolatie, de BluePerformance techniek en andere innovaties de kwaliteit van de koelkasten weten te verbeteren, terwijl het energie verbruik aanzienlijk is teruggebracht. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee.Wat vinden klanten van Liebherr?


LIEBHERR koelkast tafelmodel TP1720-21

Heel tevreden, klein verbeterpuntje.
Maakt meer geluid (dB) dan ik had verwacht (ook gezien het geringe aangegeven dB).

Beoordeeld door Clemens op 21-03-2019

LIEBHERR koelkast tafelmodel TP1720-21

Mooie Koelkast
Mooie tafelkoelkast. Eenvoud siert. Apparaat werkt naar behoren. Is stil en koelt goed. Ook de indeling is prettig, en je kunt er veel in kwijt. De mensen van de Schouw, zijn ook prettig om mee samen te werken. Spullen worden gebracht en aangesloten. Oude apparaten worden weer afgevoerd.

Beoordeeld door Marcel op 21-03-2019

LIEBHERR vrieskast no-frost GNP1913-21

Prima produkt.
Uitstekende vrieskast.

Beoordeeld door Ton Koopman op 21-03-2019

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Zeer goede en stille koelkast
Een heel handige, kleine koel- vriescombinatie. Zeer geschikt voor kleine huishoudens maar toch met verrassend veel binnenruimte! Jammer dat hij geen automatische ontdooiing heeft. De binnenruimte is flexibel in te delen en straalt kwaliteit uit, evenals de buitenkant. Hij maakt weinig geluid en koelt gewoon prima. Ik vind de prijs aan de hoge kant voor zo'n kleine koelkast.

Beoordeeld door Rob op 21-03-2019

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Werkt goed.
Mooie lichte kast. De vriezerladen gaan wel ietsje moeilijk in en uit.

Beoordeeld door P.IKING op 21-03-2019

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Goede koelkast, hel tevreden.
Deze koelkast voldoet aan mijn wensen.Het naar voren trekken van de onderste vrieslade vereist alleen wat oefening! Je moet een beetje wrikken.Bovenstaande vragen zijn moeilijk in sterren uit te drukken. Tot nu toe een 4

Beoordeeld door D. Seignette-Waldram op 21-03-2019

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Goede indeling, werkt prima, goed van vorm
9

Beoordeeld door Liebherr koelkast op 21-03-2019

LIEBHERR koelkast CU2311-20

Werkt goed
Werkt goed

Beoordeeld door m.lindner op 21-03-2019

LIEBHERR koelkast CU2811-20

Tevreden. Glasplaten kunnen beter ondoorzichtig uitgevoerd worden
Ik had graag gezien dat de glasplaten van een ondoorzichtige kwaliteit waren geweest. Op de huidige glasplaten (doorzichtig) zie je ieder vlekje.

Beoordeeld door J.M. Kraan op 20-03-2019

LIEBHERR koelkast CU2811-20

Klasse! heel tevreden mee
De indeling van de koelruimte is uitstekend. Flexibel en heel handig en snel aan te passen. We ervaren de vriesruimte als wat aan de kleine kant, maar realiseren ons dat je niet alles kunt hebben.Zeer tevreden dus en zeer goed geadviseerd in de winkel.

Beoordeeld door R. de Boer op 20-03-2019

LIEBHERR vrieskist GT3032-22

Tevreden
Tip: iets langere stroomkabel

Beoordeeld door arjen op 18-02-2019

LIEBHERR vrieskast tafelmodel G1223-20

Tevreden
Juist advies en correcte levering

Beoordeeld door P.Verweijen op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel G1223-20

Voor iedereen een echte aanrader.
Een heel goede aankoop die ik inmiddels anderen ook heb aangeraden

Beoordeeld door M. Jager op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel G1223-20

Zeer tevreden over de levering
Om de levering van de ijskast,vrieskast en de oven-magnetron (Pelgrim) een paar weken eerder te leveren dan was afgesproken was voor de firma deschouwwitgoed.geen enkel probleem . Het leveren ,plaatsen en installeren van de goederen verliep prima en ter plekke werd bekeken wat voor ons gunstig was ,hiervoor hartelijk dank. Verder zijn we tot heden zeer tevreden over de geleverde producten door de firma de Schouw en we hopen er nog lang plezier van te hebben. PM

Beoordeeld door P.A. Mokkenstorm op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel G1223-20

Hele fijne vrieskast
We zijn zeer tevreden over de vrieskast en wat een verschil met een klein vriezertje boven in de koelkast we hebben nu 3 laden en dat is genoeg voor 2 personen

Beoordeeld door P.A.mokkenstorm op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel G1223-20

Super service
Mooie vrieskast en handig dat de binnenkant niet kan bevriezen ivm de glasplaten. Ook was het top dat hij binnen 4 uur bezorgd was! Goede service!

Beoordeeld door Wendy op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel G1223-20

Zeer tevreden
Top product en snelle service firma De Schouw Bussum

Beoordeeld door Robert op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel GP1213-20

Degelijk en praktisch
Prima product zeer tevreden!

Beoordeeld door FJ van Ham op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel GP1213-20

Zeer tevreden
Zeer goede service

Beoordeeld door Liebherr vrieskast lafelmodel op 28-12-2018

LIEBHERR vrieskast tafelmodel GP1486-20

Super stil en constant qua temperatuur
Tot mijn grote verrassing zie ik in het donker aan de achterzijde lichtflitsen. Na navraag door de Schouw bij Liebher blijkt dit normaal te zijn. De vriezer staat bij mij op de overloop en ik vind hem super stil en constant qua temperatuur. Eerst dacht ik o wat een kleine lades maar dat valt reuze mee. Ik kan al mij spullen er prima in kwijt ook met de feestdagen.

Beoordeeld door J.W. Klomp op 28-12-2018
Liebherr heeft 95 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 / 10