novy logo

Novy afzuigkappen - de specialist in afzuiging


Op het gebied van keuken apparatuur heeft elke productgroep wel een echte specialist. Het merk Novy vervult deze functie op het gebied van afzuigkappen. Met een betaalbare lijn afzuigkappen in allerlei uitvoeringen biedt Novy zeer goede kwaliteit met optimale prestaties. De Novy afzuigkappen onderscheiden zich door de kwaliteit van de motor, het lage geluidsniveau en het gebruik van items als randafzuiging voor een optimale afzuiging, zonder dat daarvoor het geluidsniveau dient toe te nemen.

Novy producten:

Contactgegevens Novy :

Bezoekadres showroom:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13615
3004 HP Rotterdam

Contactgegevens:
T: (088) 011 91 10
F: (088) 011 91 99
W: https://www.novynederland.nl

Service dienst:
T: (088) 011 91 10


De kwaliteit van Novy

De kwaliteit van Novy

Kwaliteit is één van de speerpunten van Novy. Niet alleen de prestaties van de Novy afzuigkappen en kookplaten moeten tot de top behoren, ook de kwaliteit van het product zelf. Dit komt onder andere naar voren in de gebruikte materialen. Zo zijn de afzuigkappen van Novy uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal en wordt bij de inductiekookplaten gebruik gemaakt van de best verkrijgbare spoelen. Zo bent u bij aankoop van een Novy verzekerd van topkwaliteit.

De techniek van Novy

De techniek van Novy

Het bouwen van een echt goede afzuigkap is misschien wel het moeilijkste product in de keuken. Want enerzijds moet de afzuigkap onvoorstelbaar goed afzuigen, anderzijds moet deze bijna geluidsarm zijn. Een uitdaging die vraagt om een echte specialist op het gebied van aerodynamica. Door continue verbeteringen in luchtstroom, toepassing van randafzuiging en hoogwaardige isolatie voor het dempen van geluid weet Novy keer op de keer stapjes in deze richting te maken.

Novy apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Niet alleen de bediening van de kookplaat en de afzuigkap zelf valt onder gebruiksgemak, de hele opbouw van het product vormt hierbij een aspect. Neem de slimme schuine afzuigkappen van Novy. Deze zijn zo ontwikkeld dat u meer hoofdruimte heeft en dat geeft dagelijks gebruiksgemak. Of de inductie kookplaten waarbij de afzuigkap zichzelf door middel van het inTouch systeem inschakelt en regelt. Handig toch?

Aandacht voor het milieu

Novy en milieu

Ondanks het feit dat een afzuigkap en kookplaat in de meeste huishoudens maar gedurende 1 uur per dag gebruikt wordt, vormen ook bij deze apparaten een besparing op energie een belangrijk aandachtspunt. Vooral de laatste jaren heeft Novy hierin grote stappen gemaakt. Aan de hand van de energielabels kunt u zelf de verbruikerswaarden van Novy ten opzichte van andere merken vergelijken.



Specialist in afzuigen

Bij de Novy afzuigkappen geldt een degelijk chassis als uitgangspunt. Novy maakt veelal gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal en zorgt zodoende voor een stabiele basis, hetgeen bijvoorbeeld resoneren (en dus hinderlijk geluid) voorkomt. Om kwaliteit en prestatie verder te verbeteren heeft Novy gekozen voor de hoogste kwaliteit motoren, welke voorzien van een akoestisch geluid dempingspakket. Op het vlak van besturing van afzuigkappen is de laatste jaren veel verantwoord. Moest u voorheen de afzuigkap nog zelf aanzetten en de daarbij gewenste stand ingeven, tegenwoordig kunt u bij bepaalde Novy afzuigkappen al volstaan met activeren van de Novy kookplaat eronder. De afzuigkap wordt daarmee gelijktijdig geactiveerd en met behulp van sensoren wordt continue de optimale stand gekozen.

Inductie kookplaten

Naast een breed assortiment afzuigkappen heeft Novy zich de laatste jaren ook ontwikkeld tot specialist op het gebied van inductie kookplaten. Onderscheidend hierbij is het hoge rendement welke de zones van een Novy inductie kookplaat behalen: tot wel 95% van de warmte wordt overgedragen op de pan! Daarbij zijn de luxere modellen voorzien van een InTouch systeem. Daarmee kunt u de bijpassende Novy afzuigkap via e kookplaat bedienen.

Novy brochure / folder

Het complete assortiment Novy brochure welke u kunt downloaden in pdf formaat. Daarin vindt u - naast de brede lijn fornuizen - ook de bijpassende accessoires, monoblocks en koolstoffilters.


Wat vinden klanten van Novy?


NOVY terugslagklep 906270

Vlotte levering
Goed

Beoordeeld door S Postma op 11-04-2019

NOVY vetfilter 6830020

Makkelijk te installeren en reinigen
Makkelijk te installeren filter. Kan in vaatwasser gereinigd worden. Niet op voorraad op moment van bestelling maar binnen aannemelijke termijn geleverd. Zeer tevreden over product.

Beoordeeld door Joyce op 07-08-2019

NOVY uitblaasbox 842400

Tevreden
Alleen jammer dat de website andere prijzen geeft dan wat je moet betalen

Beoordeeld door Koos van wijngaarden op 28-03-2019

NOVY afzuigkap wand 6500

Stille afzuigkap
Voor onze half open keuken waren we op zoek naar een niet al te grote, stille afzuigkap met een uitstekend vermogen. De Novy 6500 bleek een prima keus, zeer tevreden mee.

Beoordeeld door MB op 01-04-2019

NOVY afzuigkap wand 6510

Tevreden
De afzuigkap doet wat je re mag van verwachten, een beetje meer licht aan de achterkant was een plus geweest.

Beoordeeld door Paul Michielsens op 12-06-2019

NOVY afstandbediening 990026

Prima en snelle service. Uitstekend te woord gestaan.
Top product.

Beoordeeld door Ton op 30-03-2019

NOVY recirulatiefilter Monoblock 830055

Tevreden
Het betreft hier een orgineel product van Novy Levering was snel, en prijs is +- 30% goedkoper dan normaal voor orgineel Novy of namaak producten

Beoordeeld door Raijmond op 05-03-2019

NOVY afzuigkap HR2090

Redelijk snel geleverd, nog niet gemonteerd
Er is weinig keus in net HR segment. Deze HR kap wordt over een maand in een nieuwe keuken ingebouwd en aan een nieuw WTW systeem gekoppeld, ik ben benieuwd of het gaat werken.

Beoordeeld door Peter op 26-07-2018

NOVY afzuigkap plafondunit 6841

Werkt uitstekend.
Een mooie afzuigkap die perfect in het interieur past en nog eens super stil is en uitstekend afzuigt.

Beoordeeld door Hans Beentjes op 07-03-2019

NOVY gevelmotor t.b.v. plafondunit afzuigkap 445999

De afzuigkapmotor voldoet prima.
Uitstekende motor

Beoordeeld door Elly van de Wouw op 09-06-2018

NOVY afzuigkap vlakscherm 661

Prima
Prima

Beoordeeld door W. Rietdijk op 01-06-2018

NOVY afzuigkap vlakscherm 661

Zeer tevreden over deze stille afzuigkap en zeker aan te raden
Over de Novy afzuigkap zijn wij zeer tevreden, werkt uitstekend en is een stille afzuigkap, zeker aan te raden

Beoordeeld door Cees van den Berge op 05-11-2018

NOVY afzuigkap inbouw 877

Erg tevreden. Goede afzuiging
Prima apparaat, goede afzuiging, makkelijk te bedienen en een uitstekende service. En vooral een goede installateur.

Beoordeeld door W.R Visser op 30-05-2015

NOVY afzuigkap onderbouw 936

Complimenten voor afzuigkap en advies
Het advies om deze afzuigkap te nemen was perfect. De kap is prachtig gemonteerd en werkt uitstekend!Hulde Jan Grijpink, Huizen

Beoordeeld door J.Grijpink op 22-05-2015

NOVY afzuigkap rvs EB1010

Zeer aan te bevelen
Ik wilde beslist weer een Novy afzuiger. Door de randafzuiging werkt hij super. Wordt gebruikt in een open keuken direct grenzend aan de kamer. In de kamer zijn geen luchtjes en de afzuiging is fluisterend stil. Soms moet ik kijken of hij wel aanstaat!! Door de Schouw witgoed goed en snel geleverd en zeker niet duur. Zeer aan te bevelen.

Beoordeeld door r op 20-02-2013

NOVY afzuigkap rvs EB1020

Zeer tevreden over
Strak vormgegeven afzuigkap met laag geluidsniveau. Zeer tevreden over. Niet de goedkoopste afzuigkap, maar gezien het geluidsniveau is het het zeker waard.

Beoordeeld door K. Bos op 07-06-2014

NOVY afzuigkap rvs EB1020

Tevreden en werkt uitstekend
Afzuigkap heeft strak design en werkt uitstekend

Beoordeeld door H. de Gooijer op 12-12-2016

NOVY afzuigkap wandschouw 7600

Top product
Precies wat je van Novy (voorheen Itho) mag verwachten. Waar voor je geld. Niet de goedkoopste maar wel de beste. Zeer stil en zuigt als de beste af!

Beoordeeld door Hubert op 07-04-2018

NOVY afzuigkap wandschouw 7600

Werkt uitstekend en voldoet prima
Goede informatie en service van de verkoper van de Schouw Zullen het zeker aan onze vriendenkring doorgeven en aanbevelen

Beoordeeld door DNE op 16-11-2018

NOVY afzuigkap wandschouw 7600

Werkt heel goed. Goede informatie gekregen van de schouwwitgoed bij aankoop over aansluiting etc!!
Zeer goed!

Beoordeeld door Joke M op 17-02-2019
Novy heeft 27 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.2 van max. 5