novy logo

Novy afzuigkappen - de specialist in afzuiging

Op het gebied van keuken apparatuur heeft elke productgroep wel een echte specialist. Het merk Novy vervult deze functie op het gebied van afzuigkappen. Met een betaalbare lijn afzuigkappen in allerlei uitvoeringen biedt Novy zeer goede kwaliteit met optimale prestaties. De Novy afzuigkappen onderscheiden zich door de kwaliteit van de motor, het lage geluidsniveau en het gebruik van items als randafzuiging voor een optimale afzuiging, zonder dat daarvoor het geluidsniveau dient toe te nemen.

Novy producten:

Contactgegevens Novy :

Bezoekadres showroom:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13615
3004 HP Rotterdam

Contactgegevens:
T: (088) 011 91 10
F: (088) 011 91 99
W: https://www.novy.com/nl-nl/

Service dienst:
T: (088) 011 91 10


De kwaliteit van Novy

De kwaliteit van Novy

Kwaliteit is één van de speerpunten van Novy. Niet alleen de prestaties van de Novy afzuigkappen en kookplaten moeten tot de top behoren, ook de kwaliteit van het product zelf. Dit komt onder andere naar voren in de gebruikte materialen. Zo zijn de afzuigkappen van Novy uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal en wordt bij de inductiekookplaten gebruik gemaakt van de best verkrijgbare spoelen. Zo bent u bij aankoop van een Novy verzekerd van topkwaliteit.

De techniek van Novy

De techniek van Novy

Het bouwen van een echt goede afzuigkap is misschien wel het moeilijkste product in de keuken. Want enerzijds moet de afzuigkap onvoorstelbaar goed afzuigen, anderzijds moet deze bijna geluidsarm zijn. Een uitdaging die vraagt om een echte specialist op het gebied van aerodynamica. Door continue verbeteringen in luchtstroom, toepassing van randafzuiging en hoogwaardige isolatie voor het dempen van geluid weet Novy keer op de keer stapjes in deze richting te maken.

Novy apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Niet alleen de bediening van de kookplaat en de afzuigkap zelf valt onder gebruiksgemak, de hele opbouw van het product vormt hierbij een aspect. Neem de slimme schuine afzuigkappen van Novy. Deze zijn zo ontwikkeld dat u meer hoofdruimte heeft en dat geeft dagelijks gebruiksgemak. Of de inductie kookplaten waarbij de afzuigkap zichzelf door middel van het inTouch systeem inschakelt en regelt. Handig toch?

Aandacht voor het milieu

Novy en milieu

Ondanks het feit dat een afzuigkap en kookplaat in de meeste huishoudens maar gedurende 1 uur per dag gebruikt wordt, vormen ook bij deze apparaten een besparing op energie een belangrijk aandachtspunt. Vooral de laatste jaren heeft Novy hierin grote stappen gemaakt. Aan de hand van de energielabels kunt u zelf de verbruikerswaarden van Novy ten opzichte van andere merken vergelijken.Specialist in afzuigen

Bij de Novy afzuigkappen geldt een degelijk chassis als uitgangspunt. Novy maakt veelal gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal en zorgt zodoende voor een stabiele basis, hetgeen bijvoorbeeld resoneren (en dus hinderlijk geluid) voorkomt. Om kwaliteit en prestatie verder te verbeteren heeft Novy gekozen voor de hoogste kwaliteit motoren, welke voorzien van een akoestisch geluid dempingspakket. Op het vlak van besturing van afzuigkappen is de laatste jaren veel verantwoord. Moest u voorheen de afzuigkap nog zelf aanzetten en de daarbij gewenste stand ingeven, tegenwoordig kunt u bij bepaalde Novy afzuigkappen al volstaan met activeren van de Novy kookplaat eronder. De afzuigkap wordt daarmee gelijktijdig geactiveerd en met behulp van sensoren wordt continue de optimale stand gekozen.

Inductie kookplaten

Naast een breed assortiment afzuigkappen heeft Novy zich de laatste jaren ook ontwikkeld tot specialist op het gebied van inductie kookplaten. Onderscheidend hierbij is het hoge rendement welke de zones van een Novy inductie kookplaat behalen: tot wel 95% van de warmte wordt overgedragen op de pan! Daarbij zijn de luxere modellen voorzien van een InTouch systeem. Daarmee kunt u de bijpassende Novy afzuigkap via e kookplaat bedienen.

Novy brochure / folder

Het complete assortiment Novy brochure welke u kunt downloaden in pdf formaat. Daarin vindt u - naast de brede lijn fornuizen - ook de bijpassende accessoires, monoblocks en koolstoffilters.


Wat vinden klanten van Novy?


NOVY gietijzeren grillplaat 1700093

Wat een super aankoop ... top gewoon
De Schouw witgoed komt zijn afspraken na en levert naar tevredenheid, snel en perfect gewoon.

Beoordeeld door William Koremans op 19-02-2022

NOVY afzuigkap inbouw 26050

Geheel volgens verwachting. Een tevreden klant
Goede aankoop en service

Beoordeeld door Een aanrader op 12-11-2022

NOVY afzuigkap inbouw 26082

Werkt goed
Een prima product

Beoordeeld door P Hoogendoorn op 21-05-2022

NOVY afzuigkap plafondunit wit Cloud 230

Tevreden
Zeer tevreden met deze aanschaf. We moesten de eerste dagen wel even wennen aan de recirculatie methode van afzuigen (alvast voor koken aanzetten en halfuurtje na het koken laten aanstaan en soms ook mechanische afzuiging even op max). Maar na de aanpassing zeer tevreden en weinig geurtjes. Vooral heerlijk dat ik niet meer mijn hoofd stoot aan de afzuigkap boven mijn eiland. Werd daar echt helemaal gek van. Veel gasten denken dat we een nieuwe lamp hebben ipv afzuigkap. App werkt ook helemaal top voor instellen lichtintensiteit en kleur. Montage door de schouw witgoed was super, aardige monteurs en erg mooi afgewerkt. Flinke uitgave, maar de moeite waard!

Beoordeeld door Jeroen op 20-01-2022

NOVY terugslagklep 906270

Vlotte levering
Goed

Beoordeeld door S Postma op 11-04-2019

NOVY uitblaasbox 842400

Tevreden
Alleen jammer dat de website andere prijzen geeft dan wat je moet betalen

Beoordeeld door Koos van wijngaarden op 28-03-2019

NOVY vetfilter 6830020

Makkelijk te installeren en reinigen
Makkelijk te installeren filter. Kan in vaatwasser gereinigd worden. Niet op voorraad op moment van bestelling maar binnen aannemelijke termijn geleverd. Zeer tevreden over product.

Beoordeeld door Joyce op 07-08-2019

NOVY vetfilter 6830020

Niet in de vaatwasser!
Het eerste set filters reinigde ik in de vaatwasser, maar na drie jaar waren ze “op” en vielen er stukjes metaal uit. Nu reinig ik ze in een bak met afwasmiddel en hoop dat ze nu langer meegaan…

Beoordeeld door Kieboom op 12-11-2021

NOVY kanaal 906408

Prima product
Onderdeel was noodzakelijk om mijn Novy inbouwkap aan te sluiten. Niet goedkoop en vreemd dat het niet standaard meegeleverd wordt bij de afzuigkap, maar het lijkt een prima kwaliteit te hebben. De Schouw Witgoed biedt ´m voor een scherpe prijs aan.

Beoordeeld door Kamphuis op 23-04-2020

NOVY kanaal 906408

Gelukkig dat hij bij De Schouw witgoed 30 euro goedkoper was
Hoop geld voor een stukje plastic

Beoordeeld door ray op 20-07-2020

NOVY kanaal 906408

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
Novy afvoerslang voor afzuiger werkt prima en bij de Schouw Witgoed voor een scherpe prijs gekocht en snel geleverd!

Beoordeeld door Ruiter op 04-01-2022

NOVY vetfilter 906109

Goed en snel geleverd.. zeer tevreden
Goede prijs kwaliteit verhouding

Beoordeeld door Gerwin op 28-04-2021

NOVY vetfilter 906109

Werking is goed
Goede prijs /kwaliteits verhouding

Beoordeeld door Janasens op 10-12-2022

NOVY afzuigkap wand Vision 7851

Erg tevreden
Mooie en kwalitatief goede afzuigkap. Ook het installeren leverde geen enkel probleem op.

Beoordeeld door Rinus van den Heuvel op 26-12-2021

NOVY afzuigkap wand zwart 7602

Zeer tevreden
Dank zij martijn hebben wij nu een top afzuigkap de prijs was wel wat hoger maar het is het dubbel en dwars waard dus het was een goed advies.

Beoordeeld door cees blom op 24-02-2021

NOVY afzuigkap wand zwart 7602

Super afzuigkap
Strak model, mat zwart. Maakt weinig geluid en toch goede afvoer tijdens koken. Hele fijne afzuigkap.

Beoordeeld door Maja op 14-12-2021

NOVY afzuigkap wand Salsa 6500

Stille afzuigkap
Voor onze half open keuken waren we op zoek naar een niet al te grote, stille afzuigkap met een uitstekend vermogen. De Novy 6500 bleek een prima keus, zeer tevreden mee.

Beoordeeld door MB op 01-04-2019

NOVY afzuigkap wand Salsa 6510

Tevreden
De afzuigkap doet wat je re mag van verwachten, een beetje meer licht aan de achterkant was een plus geweest.

Beoordeeld door Paul Michielsens op 12-06-2019

NOVY afzuigkap wand Salsa 6510

Goede afzuigkap
Niets op aan te merken behalve dat het best een hoop lawaai maakt.

Beoordeeld door Jennifer op 17-03-2021

NOVY afzuigkap wand Salsa 6510

Goed
Erg stil, prettig dat de nalooptijd apart in te stellen is.

Beoordeeld door rob op 09-09-2021
Novy heeft 62 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.2 van max. 5