novy logo

Novy afzuigkappen - de specialist in afzuiging

Op het gebied van keuken apparatuur heeft elke productgroep wel een echte specialist. Het merk Novy vervult deze functie op het gebied van afzuigkappen. Met een betaalbare lijn afzuigkappen in allerlei uitvoeringen biedt Novy zeer goede kwaliteit met optimale prestaties. De Novy afzuigkappen onderscheiden zich door de kwaliteit van de motor, het lage geluidsniveau en het gebruik van items als randafzuiging voor een optimale afzuiging, zonder dat daarvoor het geluidsniveau dient toe te nemen.

1-18 of 124


Uitstekende kwaliteit

Bij de Novy afzuigkappen geldt een degelijk chassis als uitgangspunt. Novy maakt veelal gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal en zorgt zodoende voor een stabiele basis, hetgeen bijvoorbeeld resoneren (en dus hinderlijk geluid) voorkomt. Om kwaliteit en prestatie verder te verbeteren heeft Novy gekozen voor de hoogste kwaliteit motoren, welke voorzien van een akoestisch geluid dempingspakket. Op het vlak van besturing van afzuigkappen is de laatste jaren veel verantwoord. Moest u voorheen de afzuigkap nog zelf aanzetten en de daarbij gewenste stand ingeven, tegenwoordig kunt u bij bepaalde Novy afzuigkappen al volstaan met activeren van de Novy kookplaat eronder. De afzuigkap wordt daarmee gelijktijdig geactiveerd en met behulp van sensoren wordt continue de optimale stand gekozen.

Inductie kookplaten

Naast een breed assortiment afzuigkappen heeft Novy zich de laatste jaren ook ontwikkeld tot specialist op het gebied van inductie kookplaten. Onderscheidend hierbij is het hoge rendement welke de zones van een Novy inductie kookplaat behalen: tot wel 95% van de warmte wordt overgedragen op de pan! Daarbij zijn de luxere modellen voorzien van een InTouch systeem. Daarmee kunt u de bijpassende Novy afzuigkap via e kookplaat bedienen.

Novy brochure / folder

Het complete assortiment Novy afzuigkappen - brochure welke u kunt downloaden in pdf formaat. Daarin vindt u - naast de brede lijn fornuizen - ook de bijpassende accessoires, monoblocks en koolstoffilters.


De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10