Novy Mood: de afzuigkap die tot leven komt

Artikel geplaatst op: 31-09-2014 | update datum: 12-12-2014
De grenzen tussen onze leefruimtes vervagen. De keuken en woonkamer worden steeds vaker één geheel. We gaan dan ook steeds meer op zoek om sfeer en functionaliteit te combineren. Een nieuw project van Novy is MOOD. Het is een afzuigkap die zich aanpast aan jouw behoefte aan sfeer en functie in de keuken.

Novy Mood: de afzuigkap die tot leven komt
Novy Mood: de eiland afzuigkap met licht armatuur


MOOD is een eilandschouwkap die in interactie gaat met de kookplaat. Naast efficiënt, stil en krachtig is MOOD tegelijk ook een sfeerobject. Deze hoogst functionele afzuigkap is namelijk ook een mooi verlichtingsarmatuur.

Naargelang de dampen die tijdens het koken omhoog komen zal de MOOD trager of sneller werken. Daarnaast zal deze afzuigkap de hoeveelheid licht aanpassen aan de activiteit die plaatsvindt aan het kookeiland. Zo geniet je tijdens het koken van functioneel werkbare verlichting, terwijl je na het klaarmaken van je gerecht een sfeervolle verlichting kunt verwachten. Bovendien kun je de energiezuinige ledstrips laten variëren van warm naar koud licht, een belangrijke troef in sfeerschepping.

Bron: Novy Nederland

2 artikel(en)