Onze webshop is open, de winkel gesloten. Wij bezorgen en installeren gewoon bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie. Bel 035 69 18 115, mail of chat bij vragen.

Novy Mood: de afzuigkap die tot leven komt

Artikel geplaatst op: 31-09-2014 | update datum: 12-12-2014
De grenzen tussen onze leefruimtes vervagen. De keuken en woonkamer worden steeds vaker één geheel. We gaan dan ook steeds meer op zoek om sfeer en functionaliteit te combineren. Een nieuw project van Novy is MOOD. Het is een afzuigkap die zich aanpast aan jouw behoefte aan sfeer en functie in de keuken.

Novy Mood: de afzuigkap die tot leven komt
Novy Mood: de eiland afzuigkap met licht armatuur


MOOD is een eilandschouwkap die in interactie gaat met de kookplaat. Naast efficiënt, stil en krachtig is MOOD tegelijk ook een sfeerobject. Deze hoogst functionele afzuigkap is namelijk ook een mooi verlichtingsarmatuur.

Naargelang de dampen die tijdens het koken omhoog komen zal de MOOD trager of sneller werken. Daarnaast zal deze afzuigkap de hoeveelheid licht aanpassen aan de activiteit die plaatsvindt aan het kookeiland. Zo geniet je tijdens het koken van functioneel werkbare verlichting, terwijl je na het klaarmaken van je gerecht een sfeervolle verlichting kunt verwachten. Bovendien kun je de energiezuinige ledstrips laten variëren van warm naar koud licht, een belangrijke troef in sfeerschepping.

Bron: Novy Nederland

3 artikel(en)


Bekijk ook eens:

novy one werkbladafzuiging
Novy One: inductie kookplaat met afzuiging - kookveldafzuiging
Ontdek de Novy One kookveldafzuiging: een afzuigkap geïntegreerd in kookplaat. Fraaie en zeer praktisch oplossing, zeker bij keukens zonder bovenkasten....

Ontdek de Novy One kookveldafzuiging: een afzuigkap geïntegreerd in kookplaat. ...
(lees verder)
novy fusion
Novy Fusion+: inbouw afzuigkap voor bovenkast
Om een afzuigkap nog beter in een bovenkast te integreren is de Novy Fusion Plus ontwikkeld...

Om een afzuigkap nog beter in een bovenkast te integreren is de Novy Fusion Plus...
(lees verder)
Nieuwe Novy afzuigkappen in 2020
Nieuwe Novy afzuigkappen in 2020
Ontdek de nieuwe producten en wijzigingen in het assortiment van Novy voor 2020. Interessante toevoegingen waardoor het assortiment nog beter aansluit op de huidige ontwikkelingen in de keuken markt.......

Ontdek de nieuwe producten en wijzigingen in het assortiment van Novy voor 2020....
(lees verder)
Trustpilot