Novy kookplaat


11 artikel(en)

11 artikel(en)

Topkwaliteit kookplaat van Novy

Het merk Novy - voorheen onder de naam Itho verkocht - biedt een zeer degelijke kookplaat uitgevoerd met de nieuwste technieken en zodoende onderscheidend in kwaliteit. Het merk is dé specialist op dit gebied, hetgeen tot uiting komt in de prestaties, afwerking en bedieningsgemak van de kookplaat Daarnaast biedt een Novy kookplaat een zeer breed assortiment met allerlei uitvoeringen waardoor aan bijna elke keuken een goede invulling gegeven kan worden.


Inductiekoken volgens Novy

Koken met inductie biedt snelheid, comfort en veiligheid. Deze aspecten komen optimaal tot uiting in de geavanceerde technologie van de Novy inductie kookplaten. Het elektromagnetisch veld creëert warmte en bijna alle opgewekte energie gaat direct naar de pan of de wok. Hierdoor wordt alleen de pan / wok verhit, terwijl de glasplaat rondom de pan nog gewoon aan te raken is. Tevens is hierdoor het energieverlies veel beperkter dan bijvoorbeeld een keramische kookplaat. Door de snelle opwarming bent u bovendien sneller klaar met de bereiding van het gerecht. En - na afgeloop van de maaltijd - is het reinigen van de inductie kookplaat een eenvoudig klusje.

InTouch bediening op Novy inductie kookplaten

Een praktische ontwikkeling van Novy betreft het InTouch systeem. Bij combinatie van een Novy afzuigkap en Novy inductie kookplaat welke beide over het InTouch systeem beschikken vindt er een communicatie plaats tussen kookplaat en afzuigkap. U kunt via de kookplaat de afzuigkap op eenvoudige wijze bedienen, zonder dat hiervoor een extra bekabeling benodigd is.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1747 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5