Ontdek de voordelen van de Boretti Puro 500 plasmafilter

Artikel geplaatst op: 02-10-2017
Boretti staat aan de rand van tal van nieuwe ontwikkelingen. Met trots presenteren ze de innovatieve Puro 500 Plasmafilter. Een oplossing voor iedere keuken welke eindelijk eens over een goed werkende recirculatie afzuigkap wil beschikken.

Maar ook ideaal indien u met centrale afzuiging / mechanische ventilatie te maken heeft. Dit systeem werkt niet goed bij de afzuigkap. Een alternatief is dan een Boretti afzuigkap met motor te kiezen en daar een plasmafilter in te plaatsen. De verwerking van kooklucht zal daarmee aanzienlijk verbeteren !

Ontdek de voordelen van de Boretti Puro 500 plasmafilterOntdek de voordelen van de Boretti Puro 500 plasmafilter


Innovatief?

Jazeker, en wel om de volgende redenen:

• Het is de eerste plasmafilter waarvan is bewezen dat deze alle vervuilde lucht in zowel de keuken als de rest van de ‘kookruimte’ afbreekt tot wel 98 procent.

• In tegenstelling tot traditionele koolstoffilters en andere plasmafilters gaat de Boretti plasmafilter Puro levenslang mee.

• De filter zorgt ervoor dat huishoudens energie besparen doordat gezuiverde lucht zonder afvoer naar buiten wordt gevoerd.

• De Puro heeft strenge keuringen doorstaan en is niet alleen een filter voor afzuigkappen, maar een echte luchtzuiveraar die o.a. pollen, bacteriën en andere allergene stoffen uit de lucht verwijdert, zoals sigarettenrook. De filter reinigt alle lucht in de woning.

• Bij gebruik van het Puro 500 Plasmafilter komt geen ozon vrij.

• Met VDE keurmerk.

7 artikel(en)