Warmtepomp drogers met aller zuinigste A+++ label en beste Koop door Consumentenbond


1 artikel(en)

De aller zuinigste warmtepomp drogers met energieklasse A+++ label

Misschien wel de meest eenvoudige manier van energiebesparing is de aanschaf van een zuinige droger. Wasdrogers behoren tot de grootste stroomverbruikers in huis, maar door vernieuwde technieken is ook op dit vlak een passende oplossing ontwikkeld. Daarbij is een laag energieverbruik is niet alleen goed voor , maar ook nog eens goed voor het milieu.

Iets duurder in aanschaf

De aanschaf van een warmtepomp droger met aller zuinigste A+++ label mag in eerste instantie dan duurder zijn ten opzichte van een normale droger, op lange termijn zal dit zeker een interessante investering zijn. Met het oog op de toekomst is verwachting dat dit type droger de standaard zal worden waardoor het aanbod in verschillende prijsklassen vergroot zal worden.

Wasmachine en warmtepomp droger op één groep laten draaien

Bijkomend voordeel van deze droger met warmtepomptechniek is de mogelijkheid om de droger gelijktijdig met de wasmachine te laten draaien. Dit kan - door de lagere aansluitwaarde van deze droger - gewoon op één standaard 230 Volt aansluiting. Indien gewenst kunt u de aansluitwaarde van de warmtepompdroger optellen bij de aansluitwaarde van uw wasmachine. Indien deze onder de voorgeschreven 3600 Watt blijven kunt u beide apparaten op één groep aansluiten.

'Beste Koop' warmtepomp drogers volgens test Consumentenbond

Ontdek welke warmtepomp droger de Consumentenbond als Beste Koop warmtepomp droger heeft onderscheiden. Met deze informatie krijgt u beter inzicht in de prestaties van de verschillende warmtepomp drogers, zodat u - op basis van de punten die u belangrijk vindt - een betere inschatting kunt maken. Zodoende bent u beter in staat om voor uw persoonlijke situatie de beste warmtepomp droger te kopen.

Andere test resultaten

Naast de Consumentenbond heeft ook het platform kieskeurig een zeer interessante meerwaarde. Op basis van reviews onderscheiden zij verschillende apparaten met het label Best Reviewed warmtepomp droger door Kieskeurig. Deze informatie geeft een beter beeld van de daadwerkelijke prestaties en hoe consumenten het apparaat ervaren. Tevens worden hier vaak verschillende tips gegeven welke voor u van meerwaarde kunnen zijn.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1721 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5