Uitleg van de nieuwe serie drogers van AEG

Artikel geplaatst op: 01-02-2017
Net als bij de nieuwe wasmachines heeft ook elke serie van de nieuwe AEG wasdrogers een kenmerkende technologie waarbij de hogere series een nog betere verzorging leveren. Daarnaast bevat elke serie alle technologieën van de serie eronder.

De indeling in series maakt de keuze voor een geschikte droger veel gemakkelijker. Er hoeft immers niet naar alle afzonderlijke specificaties gekeken te worden. De keuze voor een bepaalde serie is eenvoudig een keuze voor het niveau van verzorging dat gewenst is, zonder daarbij de mogelijkheden te beperken. En natuurlijk is een wasdroger uit een bepaalde serie perfect afgestemd op de bijpassende wasmachine uit dezelfde serie. Zo kan heel eenvoudig een perfecte set worden samengesteld voor de ultieme verzorging van uw kleding.

Uitleg van de nieuwe serie drogers van AEGUitleg van de nieuwe serie drogers van AEG


Welke serie heeft welke techniek?

Om u te helpen met de aankoop van uw nieuwe AEG droger is een goed inzicht in de mogelijkheden en functie van de verschillende series essentieel. Onderstaand overzicht geeft u een overzichtelijk beeld van de verschillende technieken:


6000 serie7000 serie8000 serie
AbsoluteCare-systeemNeeNeeJa
SensiDry-systeemNeeJaJa
ProSense-technlogieJaJaJaUitleg van de verschillende techniekenProSense technologie

Bespaar elke dag tijd en energie. De drogers van AEG beschikken over ProSense technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuur sensoren die de droogtijd en het energieverbruik aanpassen aan de omvang van de lading, of het nu de was van een hele week of van één dag is. Dit bespaart tijd en energie terwijl favoriete, veelgedragen kleding zorgvuldig beschermd blijft.SensiDry-technlogie

Veilige, lage temperaturen. De AEG SensiDry-technlogie droogt met lage temperaturen en gebruikt nauwkeurige sensoren om te waken over de droogcyclus. Daardoor worden stoffen nooit aan onnodige hitte blootgesteld. Kledingstukken behouden langer hun oorspronkelijke textuur, zoals op de dag dat ze werden gekocht. En door de lage temperatuur wordt bovendien energie bespaard.AbsoluteCare-technologie

Op maat bescherming van kleding. De programma's van de unieke AbsoluteCare drogers bepalen nauwkeurig de bewegingen van en de temperatuur in de droogtrommel. Wol wordt tegen de trommelwand aangehouden, zodat het plat kan drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om de kleding te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden.

13 artikel(en)