aeg logo

AEG vrijstaande en inbouw apparatuur

Het merk AEG is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich prijstechnisch onder merken als Asko en Miele en daarmee op een vergelijkbare positie als Bosch en Siemens. Ten opzichte van innovaties en technische ontwikkelingen doet AEG - ten opzichte van merken als Asko en Miele - zeker niet onder. Neem bijvoorbeeld het actieve beleid ten aanzien van energie besparing: AEG was het eerste merk die een warmtepompdroger gebouwd heeft en was daarmee andere merken jaren voor!

Inbouw keuken apparatuur

Naast de aanwezigheid op de vrijstaande markt met een breed assortiment witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten en vaatwassers) richt AEG zich de laatste jaren ook steeds meer op de keuken inbouw markt. Met een fraai vormgegeven assortiment inbouw apparatuur - welke ook nog eens voldoen aan de laatste gestelde eisen van consumenten - wordt deze weg zeer succesvol bewandeld. Want als een merk voldoet aan de wensen en eisen van de moderne consument en de prijs en service zijn goed dan bezit de juiste mix voor een succes op de Nederlandse markt.

Aeg producten:

Contactgegevens AEG :

Bezoekadres showroom:
Vennootsweg 1
2404 CG Alphen aan den Rijn

Adresgegevens:
Postbus 120
2400 AC  ALPEN a/d RIJN

Contactgegevens:
T: (0172) 468 172
F: (0172) 468 470

W: https://www.aeg.nl
E: consumenten.belangen@electrolux.nl

Service dienst:
T: (0172) 468 444


De kwaliteit van AEG

De kwaliteit van AEG

De positie van AEG in de Nederlandse markt vraagt om een hoogwaardige kwaliteit. De concurrentie als Bosch en Siemens staan immers ook niet stil. Naast een concurrerende prijsstelling vraagt dit een degelijke kwaliteit en een bijpassende service. Naast de service van de dealers heeft AEG een eigen service dienst welke zorgt voor een adequate en doeltreffende oplossing bij storingen.

De techniek van AEG

De techniek van AEG

Op het gebied van productontwikkeling heeft AEG bijgedragen aan zeer belangrijke ontwikkelingen in de markt. Zo was AEG het allereerste merk die de zeer zuinige warmtepompdroger op de Nederlandse markt introduceerde. Al vele jaren voor elke ander merk dit aandurfde had AEG de Lavatherm WP in het programma. Naast de ontwikkeling zelf is ook het lef welke AEG heeft met dit soort introducties prijzenswaardig. Immers zorgt de opgedane kennis van al die jaren ook een voorsprong voor AEG ten opzichte van andere merken.

AEG apparaten zijn eenvoudig te bedienen

AEG apparaten zijn eenvoudig te bedienen

Innovaties bij introducties van nieuwe apparaten is standaard. Of het nu gaat om een nieuwe smartphone, televisie of auto. Niet vreemd dus dat dit bij witgoed en keukenapparatuur niet anders is. Deze innovaties dragen bij veelal bij aan een betere en zuinigere werking van het apparaat. Echter bieden nieuwe mogelijkheden vaak ook meer instellingen. En juist dat punt probeert AEG te doorbreken. Bewust kiest AEG voor zeer eenvoudige bediening, juist omdat uit onderzoek blijkt dat de meeste consumenten vaak alleen de standaard programma's gebruiken. Bent u toch iemand die uw wasmachine, vaatwasser, oven of kookplaat specifieker naar wens wilt instellen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk via de opties welke dieper in het menu bereikbaar zijn.

Aandacht voor het milieu

Aandacht voor het milieu

Bij AEG speelt milieu een belangrijke rol. Direct bij de ontwikkeling van apparatuur heeft een laag verbruik (energie, water etc.) direct de focus. Juist door in dit stadium hier al rekening mee te houden worden ontwikkelingen en specificaties afgestemd om dit doel te bereiken. En juist in deze volgorde onderscheid AEG zich ten opzichte van andere fabrikanten.Wat vinden klanten van Aeg?


AEG stofzuiger groen LX9-3-STM

Fijne, stille stofzuiger
Goede en mooie stofzuiger. Stil in gebruik. Heel wendbaar en fijn lang snoer.

Beoordeeld door Johan op 26-05-2021

AEG vrieskast wit AGB422F1AW

Werkt prima ! zeer tevreden
Prima service

Beoordeeld door Wouter Vermeulen op 09-03-2021

AEG was/droogcombinatie L9WEE06W

Goede, stille machine
Deze was en droogmachine in één is voor mij de juiste keuze, want weinig ruimte. De machine is redelijk stil, de hele procedure duurt wel lang. Niet alles is 100% droog, maar hij valt absoluut niet tegen. Voor mij is hij ideaal.

Beoordeeld door Pauli op 02-02-2021

AEG stofzuiger QX9-1-50IB

Een uitkomst voor oudere mensen
Ik besef dat in de prijs een deel service is verdisconteerd, maar ik krijg toch steeds een steek in mijn portemonnaie als ik zie dat bijv.Telegraaf een snoerloze stofzuiger aanbiedt voor 112,95 met ook een kruimeldief en een actieradius van 30 minuten.Kortom ik vind hem te duur.!!!!!

Beoordeeld door ajdejong-schuiling op 07-03-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Hele fijne wasdroger
Had hiervoor ook een AEG droger, maar deze nieuwe is veel stiller en prettiger in gebruik. Vooral bij beddengoed e.d. is het verschil merkbaar. Dat was bij mijn oude droger niet altijd droog maar bij mijn nieuwe droger nu wel.

Beoordeeld door A.Rebel op 07-09-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Goed
Goed

Beoordeeld door Ytel op 17-09-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Werkt goed
Prima service en keurige aflevering.

Beoordeeld door Jeroen F op 11-10-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Werkt goed
Stil en fijne keuze programmas

Beoordeeld door Ron op 18-10-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Goede prijs kwaliteit
Perfect

Beoordeeld door Cor op 08-11-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Goede prijs kwaliteit
Perfect

Beoordeeld door V HEEMST op 08-11-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Topservice
Hele goede service!!

Beoordeeld door Abdel op 24-11-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Tevreden
Een enkele week in bedrijf en voldoet prima.

Beoordeeld door Bronsema op 06-12-2020

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Ik ben heel tevreden, het is een prachtige droger en werk perfect.
Een super fijn droger, ik zal aan iedereen aanraden.

Beoordeeld door Queila De graaf-barbosa op 22-03-2021

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Prima machine, droogt goed en is zuinig.
Er zit een wifi connectie op het apparaat, instellen is lastig maar het werkt uiteindelijk wel. Je kunt met een AEG app zien hoe lang het programma nog duurt. De app blijft echter wel roepen dat reservoir geleegd moet worden na elke droogbeurt ondanks dat er een afvoerslang aangesloten is. Op de machine kan je die melding uit zetten, maar de app blijft hardnekkig roepen dat het reservoir vol is met meldingen in die app. Er is nog wel wat te verbeteren aan deze functionaliteit. Maar goed, hij droogt goed, is erg stil en zuinig. Topmachine.

Beoordeeld door Henk op 02-05-2021

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Droger werkt goed
Prima droger. Weinig op aan te merken. Koop hem echter niet voor het gebruik via de app. De wifi ontvangst is erg slecht. Deze valt bij mij zelfs af en toe weg terwijl mijn mobiel op dezelfde locatie vol bereik geeft. De app zelf is ook niet echte een meerwaarde al is het wel handig om een melding te krijgen als het programma afgerond is.

Beoordeeld door Rob op 11-05-2021

AEG droger warmtepomp T9DEN87CC

Super droger
Nog nooit zo blij geweest met een droger. Hij maakt echt alle verwachtingen waar. Heb al verschillende drogers gehad van condens en warmtepomp, steeds toch wel erg krimp. Nu durf ik echt alles in de droger te doen gewoon super, beddengoed komt er luchtig uit nagenoeg geen krimp. Gewoon weg super

Beoordeeld door Susi op 27-05-2021

AEG was/droogcombinatie L9WEN06CB

Voldoet aan verwachtingen
We zijn heel tevreden over deze was/droogcombinatie. Alles komt er schoon en droog uit. Hij is stil en rustig. Prima machine!

Beoordeeld door Monica op 27-12-2019

AEG was/droogcombinatie L9WEN06CB

Moderne techniek, wast en droogt goed.
Fijne machine: ziet er mooi uit, gebruikt een warmtepomt voor het drogen van de was, wast goed. Via de app talloze programma's te gebruiken, naast de ingebouwde programma's. Helemaal van deze tijd. Je kut er ook moderne goretexjassen mee wassen. Het speciale programma zorgt ook voor drogen, waardoor de goretexlaag geactiveerd wordt. Moderne techniek, helemaal van deze tijd.

Beoordeeld door Jan op 18-05-2021

AEG stofzuiger steel accu FX9-1-4IG

Fijne stof zuiger
Top in het gebruik

Beoordeeld door Daniël van de kamp op 19-08-2020

AEG E6WHPED4 sokkel met opberglade

Handige verhoging
Deze verhoging is handig (niet zo diep bukken bij in- en uitladen van de machine) en heel stabiel. De ruimte is goed te gebruiken om je wasmiddelen in op te bergen.

Beoordeeld door Pauli op 02-02-2021
Aeg heeft 230 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.2 van max. 5