aeg logo

AEG vrijstaande en inbouw apparatuur


Het merk AEG is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich prijstechnisch onder merken als Asko en Miele en daarmee op een vergelijkbare positie als Bosch en Siemens. Ten opzichte van innovaties en technische ontwikkelingen doet AEG - ten opzichte van merken als Asko en Miele - zeker niet onder. Neem bijvoorbeeld het actieve beleid ten aanzien van energie besparing: AEG was het eerste merk die een warmtepompdroger gebouwd heeft en was daarmee andere merken jaren voor!

Inbouw keuken apparatuur

Naast de aanwezigheid op de vrijstaande markt met een breed assortiment witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten en vaatwassers) richt AEG zich de laatste jaren ook steeds meer op de keuken inbouw markt. Met een fraai vormgegeven assortiment inbouw apparatuur - welke ook nog eens voldoen aan de laatste gestelde eisen van consumenten - wordt deze weg zeer succesvol bewandeld. Want als een merk voldoet aan de wensen en eisen van de moderne consument en de prijs en service zijn goed dan bezit de juiste mix voor een succes op de Nederlandse markt.

Aeg producten:

Contactgegevens AEG :

Bezoekadres showroom:
Vennootsweg 1
2404 CG Alphen aan den Rijn

Adresgegevens:
Postbus 120
2400 AC  ALPEN a/d RIJN

Contactgegevens:
T: (0172) 468 172
F: (0172) 468 470

W:
E: consumenten.belangen@electrolux.nl

Service dienst:
T: (0172) 468 444


De kwaliteit van AEG

De kwaliteit van AEG

De positie van AEG in de Nederlandse markt vraagt om een hoogwaardige kwaliteit. De concurrentie als Bosch en Siemens staan immers ook niet stil. Naast een concurrerende prijsstelling vraagt dit een degelijke kwaliteit en een bijpassende service. Naast de service van de dealers heeft AEG een eigen service dienst welke zorgt voor een adequate en doeltreffende oplossing bij storingen.

De techniek van AEG

De techniek van AEG

Op het gebied van productontwikkeling heeft AEG bijgedragen aan zeer belangrijke ontwikkelingen in de markt. Zo was AEG het allereerste merk die de zeer zuinige warmtepompdroger op de Nederlandse markt introduceerde. Al vele jaren voor elke ander merk dit aandurfde had AEG de Lavatherm WP in het programma. Naast de ontwikkeling zelf is ook het lef welke AEG heeft met dit soort introducties prijzenswaardig. Immers zorgt de opgedane kennis van al die jaren ook een voorsprong voor AEG ten opzichte van andere merken.

AEG apparaten zijn eenvoudig te bedienen

AEG apparaten zijn eenvoudig te bedienen

Innovaties bij introducties van nieuwe apparaten is standaard. Of het nu gaat om een nieuwe smartphone, televisie of auto. Niet vreemd dus dat dit bij witgoed en keukenapparatuur niet anders is. Deze innovaties dragen bij veelal bij aan een betere en zuinigere werking van het apparaat. Echter bieden nieuwe mogelijkheden vaak ook meer instellingen. En juist dat punt probeert AEG te doorbreken. Bewust kiest AEG voor zeer eenvoudige bediening, juist omdat uit onderzoek blijkt dat de meeste consumenten vaak alleen de standaard programma's gebruiken. Bent u toch iemand die uw wasmachine, vaatwasser, oven of kookplaat specifieker naar wens wilt instellen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk via de opties welke dieper in het menu bereikbaar zijn.

Aandacht voor het milieu

Aandacht voor het milieu

Bij AEG speelt milieu een belangrijke rol. Direct bij de ontwikkeling van apparatuur heeft een laag verbruik (energie, water etc.) direct de focus. Juist door in dit stadium hier al rekening mee te houden worden ontwikkelingen en specificaties afgestemd om dit doel te bereiken. En juist in deze volgorde onderscheid AEG zich ten opzichte van andere fabrikanten.Wat vinden klanten van Aeg?


AEG afzuigkap inbouw DGB1521S

Past heel goed en werkt ook prima
Prima kwaliteit prima prijs

Beoordeeld door Gerrit op 18-02-2019

AEG was/droogcombinatie L99696HWD

Zeer goede machine, programmaduur van wassen en drogen wel lang
Deze wasdroogcombinatie is niet goedkoop maar hij is erg stil, blijft nagenoeg koud en is redelijk zuinig. Ik heb een inpandige badkamer waar opgebouwde warmte niet goed weg kan, deze machine is ideaal daarvoor.Net als bij alle wasdroogcombinaties is er redelijk wat kreuk als de trommel bij drogen te vol zit. Gelukkig heeft deze combinatie een stoom functie dus de paar overhemden even nastomen en de meeste kreuken zijn eruit.Wat me echt tegenviel is dat een normale wasdroogcyclus (wassen en drogen) met katoen en 6 kg wasgoed een kleine 8 uur duurt. Echt plannen wanneer de was te doen dus. Het wasprogramma kan worden ingekort. Voor drogen kies ik strijkdroog (minder kreuken) of kastdroog.Al met al tevreden met deze machine.

Beoordeeld door Peter op 18-02-2019

AEG was/droogcombinatie L99696HWD

Geweldig
Geweldige machine , s avonds aanzetten en s morgens een droge schone was , fluisterstil en zeer makkelijk in gebruik !

Beoordeeld door Harry op 18-02-2019

AEG droger warmtepomp T8DE84CS

Boven verwachting
Ondanks alle waarschuwingen dat drogen met een warmtepompdroger een eeuwigheid duurt toch de stap gewaagd. Valt echt reuze mee. Vergeleken met mijn vorige 'gewone' droger maar iets langer en bij mindere vulgraad zelfs korter. Bijkomend voordeel bij dit model is dat dekbedovertrek nooit meer op een prop schiet.

Beoordeeld door MV op 16-02-2019

AEG droger condens T6DB72GP

Tot nu toe zeer tevreden
Hebben nu op de AEG wasmachine de AEG droger staan. Een mooi geheel, dat tot nu toe zeer goed werk voor ons verricht. Eenvoudig in het gebruik, goed instelbaar en met weinig geluid zijn werk doet.

Beoordeeld door Oppertje op 14-02-2019

AEG wasmachine L7FB60Y

Prima en de cashback binnen 2 dagen op bankrekening
Betty,s de Schouw is een shop web or a live Jaren en jaren is zij met aanhang de tipservice Trouw

Beoordeeld door H.Kos op 14-02-2019

AEG wasmachine L7FB60Y

Tevreden
Goed

Beoordeeld door P. van Erp op 14-02-2019

AEG wasmachine L7FB60Y

Prima wasmachine, zeer tevreden
Mooie wasmachine met veel programma's en mogelijkheden. Dit is mijn 3e AEG wasmachine. Service De Schouw Witgoed, zeer snel en netjes volgens afspraak

Beoordeeld door A.P. op 14-02-2019

AEG wasmachine L7FB60Y

Prima wasmachine
Een mooie middenklasser

Beoordeeld door Anneke op 14-02-2019

AEG wasmachine L8FE84CS

Prima , de derde AEG wasmaschine op rij
AEG gekozen vanwege tevredenheid vorige wasmaschines

Beoordeeld door Corry op 13-02-2019

AEG kookplaat inductie HK604200IB

Werkr goed
Koken met inductie werkt een stuk sneller als z'n keramische voorganger.

Beoordeeld door Jan op 11-02-2019

AEG kookplaat inductie inbouw IKB64401XB

Verg ok
Great!

Beoordeeld door pW op 11-02-2019

AEG vaatwasser inbouw FSS52615Z

Zeer tevreden
Zeer goed

Beoordeeld door Marianne op 01-02-2019

AEG droger afvoer T75177NAV

Heel tevreden en werkt goed
Fijne droger met een goede prijs!

Beoordeeld door Lidy van Schie op 01-02-2019

AEG droger afvoer T75177NAV

Tevreden en werk heel goed
Voldoet aan alle verwachtingen

Beoordeeld door Henny op 01-02-2019

AEG wasmachine L6FBBONN

Zeer tevreden
Keurig, geduldig advies en een perfecte aflevering. Kan niet beter

Beoordeeld door de heer S B te Bussum op 08-01-2019

AEG wasmachine L6FBBONN

Voldoet goed. Prettig en behulpzaam personeel.
Ondanks pech met de bezorgauto toch op de afgesproken dag wasmachine gebracht en geïnstalleerd. Ik ben een tevreden klant!

Beoordeeld door Wim van der Kruis op 08-01-2019

AEG droger condens T6DB72KP

Tevreden, werkt prima
Zeer goed

Beoordeeld door T. Bout op 31-12-2018

AEG wasmachine L8FE96CS

Wekt goed
Prima machine is zuinig met energie en zeep

Beoordeeld door L.kos op 28-12-2018

AEG wasmachine L6FB84GS

Nog maar net in gebruik
Firma waar machine is gekocht verdient een pluim Helaas is de 10 jaar fabrieks- garantie op de motor een zware misleiding omdat je gewoon volle bak arbeids- loon en voorrij kosten betaald als de motor stukgaat

Beoordeeld door Liesbeth op 06-12-2018
Aeg heeft 103 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.4 / 10