Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Ideale oplossing: Pure Air Cure techniek op Boretti afzuigkap

Artikel geplaatst op: 21-09-2015
Omdat niet in elk huis of appartement u zomaar een afzuigkap met de afvoer naar buiten kunt plaatsen zijn veel mensen op zoek naar een oplossing. Het meest gebruikt hierbij is een normale afzuigkap waarin koolstoffilters geplaatst worden. Op zich een vrij goed werkende oplossing, maar wel een waarbij u minimaal 1x per jaar de filters dient te vervangen. Het Pure Air Cure systeem van Boretti biedt echter een oplossing welke veel langer mee gaat.

Ideale oplossing: Pure Air Cure techniek op de BORETTI afzuigkappen
Ideale oplossing: Pure Air Cure techniek op de BORETTI afzuigkappen

Energieverlies verminderen

Een belangrijk voordeel van een recirculatieklap ten opzichte van een normale afzuigkap is dat u de warmte in uw huis binnen houdt en dus niet via het kanaal naar buiten toe afzuigt. Zodoende hoeft uw cv ketel geen extra warmte aan te maken om de ruimte op temperatuur te houden, hetgeen weer energie bespaart.

De werking van het Pure Air Cure systeem

De Boretti afzuigkap met het Pure Air Cure systeem ioniseert de luchtdeeltjes dankzij een sterk spanningsveld. Hierdoor worden de ongewenste geurdeeltjes in de lucht op ecologische wijze geëlimineerd en dit zonder gebruik van extra materialen zoals koolstoffilters. U kunt de Pure Air Cure techniek van BORETTI dus jarenlang gebruiken zonder dat u hier extra kosten voor hoeft te maken. En dat terwijl de werking aanzienlijk beter en constanter is dan bij gebruik van de koolstoffilters (deze nemen na verloop van tijd toch iets af in rendement, waarna deze vervangen dienen te worden).

1 artikel(en)


Boretti - gerelateerde berichten:

Nieuwe Boretti Toscana en Milano fornuizenOntdek de Boretti Puro 500 plasmafilterBoretti Toscana gas- en inductie fornuizenNieuwe lijn Boretti inbouw apparatuur: Collezione MaggioreNieuwe pannen en pannenset van BorettiBoretti klokje van fornuis en oven instellen