Falcon, Pelgrim of Smeg achterwand


28 artikel(en)

28 artikel(en)

Een achterwand van Pelgrim

Als u op zoek bent naar de combinatie van een fraai design en goede specificaties voor een betaalbare prijs dan biedt een Pelgrim achterwand u hiervoor een zeer interessante oplossing. Door heel gericht te kijken naar de concurrentie en zelf op het gebied van ontwikkeling voorop te lopen biedt en Pelgrim achterwand u een zekerheid voor iedere keuken. En - zoals u dat bij een Pelgrim achterwand mag verwachten - natuurlijk met bijzonder veel aandacht voor verbruik en milieu. Want een Pelgrim is een verantwoord product waar u jarenlang plezier van mag verwachten.


Een Falcon achterwand in Engelse stijl

Met een Falcon achterwand kiest u voor een onderscheidend design hetgeen uw keuken benadrukt. Een Falcon achterwand heeft een kenmerkende vormgeving gebaseerd op van oorsprong Engelse achtergrond van dit merk. Door deze vormgeving te koppelen aan de moderne ontwikkelingen heeft u met uw Falcon achterwand niet alleen een fraai product, maar ook een praktisch apparaat in uw keuken. Kortom: een Falcon achterwand is een aanwinst voor iedere keuken.


Een achterwand van Smeg

Een Smeg achterwand onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg achterwand aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg achterwand is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5