Uitleg van de nieuwe serie wasmachines van AEG

Artikel geplaatst op: 31-01-2017
De nieuwe AEG wasmachines zijn zodanig samengesteld dat direct duidelijk is welke voordelen deze apparaten bieden op het vlak van wasverzorging. Elke serie heeft een kenmerkende technologie waarbij de hogere series een nog betere verzorging leveren. Daarnaast bevat elke serie alle technologieën van de series eronder.

Uitleg van de nieuwe serie wasmachines van AEGUitleg van de nieuwe serie wasmachines van AEG


Welke serie heeft welke techniek?

Om u te helpen met de aankoop van uw nieuwe AEG wasmachine is een goed inzicht in de mogelijkheden en functie van de verschillende series essentieel. Onderstaand overzicht geeft u een overzichtelijk beeld van de verschillende technieken:


6000 serie7000 serie8000 serie9000 serie
SoftWater-technlogieNeeNeeNeeJa
OKOMix-technlogieNeeNeeJaJa
ProSteam-technlogieNeeJaJaJa
ProSense-technlogieJaJaJaJa

Uitleg van de verschillende techniekenProSense technologie

Verzorgt kleding, bespaart water en energie. De ProSense technlogie meet automatisch elke lading en past het programma aan zodat kleding de beste behandeling krijgt. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat kledingstukken nooit onnodig lang worden gewassen. De kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en bovendien worden water en energie bespaard.

ProSteam technologie

Minder strijken, frissere kleding. Wasmachines met ProSteam technologie gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, zachte stoomprogramma's verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukvorming in droge stoffen zodat strijken nauwelijks meer nodig is. Elke wascyclus kan bovendien worden afgesloten met zacht stoomprogramma om kreukvorming met een derde te verminderen.

OKOMix technologie

Elke vezel gereinigd en beschermd. In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Bij de OKOMix technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf met water vermengd zodat ze volledig oplossen en optimaal worden geactiveerd voordat ze met het wasgoed in aanraking komen. Het is de eerste technologie ooit voor wasmachines die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.

SoftWater technologie

Zachter water, vriendelijker voor kleding. Kraanwater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. Wasmachines van AEG met SoftWater-technologie beschikken als eerste ter wereld over technologie die onzuiverheden verwijdert. De ionenuitwisselingsfilters zorgen ervoor dat het water dat in de trommel terechtkomt van optimale kwaliteit is, zodat wasmiddelen en wasverzachters efficiënt hun werk kunnen doen, zelfs bij lage temperaturen. En dat zo voorzichtig mogelijk, zodat stoffen zacht blijven aanvoelen en kleuren er optimaal blijven uitzien.

22 artikel(en)