Tot € 125 ,- cashback op MIELE apparatuur

Artikel geplaatst op: 01-03-2024 | update datum: 01-03-2024
Al 125 jaar kwaliteit voor jouw thuis. Dat vieren we met jou! Kies voor perfect verzorgd wasgoed, een stralend schone vaat en een ongeëvenaard hygiënisch schoon huis. Ontdek nu feestelijke cashbacks op veel Miele apparaten.

Tot € 125,- cashback op Miele apparatuur (geselecteerde modellen)


Wat zijn de voorwaarden van de Miele cashback actie??


- Deze actie is geldig vanaf 1 maart t/m 14 april 2024 op de in Nederland gekochte Miele wasmachines, drogers, stofzuigers en vaatwassers.

- De producten dienen nieuw gekocht te zijn bij een geautoriseerde Miele dealer, een Miele Experience Center of via miele.nl.

- Voor de volledige actievoorwaarden, alle deelnemende modellen en de hoogte van de cashback per productcategorie verwijzen wij naar de actievoorwaarden Miele cashback actie.

- Tot en met 28 april 2024 heb je de mogelijkheid het cashbackbedrag te verzilveren op deze pagina. Hier dien je het serienummer te noteren en een geldig bewijs van aankoop te uploaden.

- Voor meer informatie over deze actie kun je een email sturen naar klantenservice@deschouwwitgoed.nl of telefonisch contact opnemen met de afdeling Klantcontacten van Miele, te bereiken via telefoonnummer 040 290 51 29.

Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Meest gestelde vragen over deze MIELE cashback actie

Hoe werkt deze cashback actie?
Koop in de periode van 1 maart t/m 14 april 2024 een MIELE actiemodel apparaat en ontvang tot 125 euro cashback van Miele retour. Bekijk actie pagina op website MIELE voor meer info


Waar vind ik meer informatie?
MIELE heeft een speciale actiepagina opgezet waarop u de cashback kunt claimen. Claim de cashback


Waar vind ik de actievoorwaarden?
MIELE heeft de voorwaarden in een overzicht onder elkaar gezet waar de cashback op van toepassing is met daarbij de bijpassende voorwaarden. Bekijk de actievoorwaarden

1-36 of 47