Volledig geïntegreerde Bosch of Siemens inbouw vaatwassers


1-28 of 34

1-28 of 34

Een inbouw vaatwasser van Siemens

Een Siemens inbouw vaatwasser staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens inbouw vaatwasser onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.


Een inbouw vaatwasser van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch inbouw vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch inbouw vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch inbouw vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser

Een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser is uitgevoerd met het bedieningspaneel bovenop de deur en daarmee volledig te integreren in uw keuken. Als de inbouw vaatwasser gesloten is, dan is het design net als de andere keukenfrontjes. Deze inbouw vaatwasser is leverbaar in een normale hoogte, maar ook in verhoogd model. Naast de standaard breedte van 60 cm. zijn er ook smallere modellen van 45 cm. breed leverbaar. Een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser kan zodoende in iedere keuken ingebouwd worden.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1720 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5