Antraciete inbouw ovens met breedte 90 cm


2 artikel(en)

Een inbouw oven van 90 cm breed

Indien u op zoek bent naar een inbouw oven met veel inhoud dan is een 90 cm. brede uitvoering een goede optie. Doordat deze inbouw oven veel meer inhoud in de breedte heeft kunt u meerdere gerechten naast elkaar bereiden. Daarnaast sluit een 90 cm. brede inbouw inbouw oven fraai aan bij een 90 cm. brede inbouw kookplaat.

Een inbouw oven in de kleur antraciet

Een antraciet inbouw oven is niet alleen heel fraai, maar ook nog een praktische kleur. U heeft namelijk geen last van vingervlekken / vingerafdrukken op een antraciet inbouw oven. Daarnaast is de kleur antraciet goed te combineren in zowel moderne als landelijk / klassieke keukens.

Combinatie van antraciet inbouw oven met andere keukenapparaten

De kleur antraciet combineert goed met roestvrijstaal en kan zodoende fraai gecombineerd worden. Indien u antraciet wil combineren met andere antraciete keukenapparaten, dan is het belangrijk deze van hetzelfde merk te nemen. De kleur antraciet kan per merk verschillen, waardoor combinatie met een ander merk vaak tot kleurverschil leidt.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1716 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5