Achterwand in kleur antraciet voor fornuis/kookplaat

Artikel geplaatst op: 16-09-2014
Naar aanleiding van diverse aanvragen van klanten is De Schouw Witgoed op zoek gegaan naar een leverancier voor gekleurde achterwanden. In eerste instantie met de focus op de kleur antraciet, aangezien veel fornuizen en kookplaten in deze kleur uitgevoerd zijn.
Nieuw: achterwand / rugwand voor fornuis nu ook in de kleur antraciet
Nieuw: achterwand / rugwand voor fornuis nu ook in de kleur antraciet


Bokmerk

Vanwege diverse kwaliteitsaspecten en vanwege de kleur zijn we uiteindelijk uitgekomen bij Bokmerk. Zij hebben een 3 mm. dikke achterwand geproduceerd met afmetingen van 750 mm. hoog en 900 mm. breed. De achterwand is door middel van kit/lijm direct op de muur of de bestaande (vlakke) ondergrond te bevestigen.

Kwaliteit

Als u achterwand boven een kookplaat of fornuis gaat plaatsen is het belangrijk dat deze hittebestendig is. De Bokmerk achterwanden zijn gegarandeerd hittebestendig tot een temperatuur van 200 graden.

De achterwanden zijn verder voorzien van een speciale laag welke de kans op krassen aanzienlijk verminderd. Naast het feit dat deze achterwand dus zeer fraai staat in uw keuken, is het ook nog eens een zeer praktische oplossing.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.