VT Wonen - Weer verliefd op je huis sluit af met ATAG apparatuur

Artikel geplaatst op: 04-12-2019
Gisteren VT Wonen Weer verliefd op je huis gezien? In de laatste aflevering van dit seizoen werd ook de keuken onder handen genomen. Via een fraaie upgrade door middel van nieuwe tegels en het vervangen van de huidige keukenapparatuur ontstond er een modern en bij het interieur passend geheel. Simpelweg door een paar kleine aanpassingen.

Foto van de opgeknapte keuken van Tom en Lieke in het Brabantse Berkel EnschotFoto van de opgeknapte keuken van Tom en Lieke in het Brabantse Berkel Enschot


ATAG Magna keukenapparatuur

In het huis van Tom en Lieke in het Brabantse Berkel Enschot zijn verschillende kamers in het huis flink onder handen genomen. Zo was de keuken nog prima, maar de apparatuur was aan vervanging toe. Bovendien wilde styliste Fietje Bruijn een groter contrast tussen licht en donker creëren. Fietje heeft in deze keuken gekozen voor de MAGNA design lijn.

Ook de bijkeuken heeft een enorme make-over gehad. Over de volledige lengte van de bijkeuken is een zwarte kastenwand gemaakt waarin de wasmachine en droger zijn verwerkt en hebben ze extra koel- en vries ruimte gekregen. Naast de koelkast die in de zwarte wand is geplaatst, staat ook de vrijstaande Matrix Black Steel wijnkoeler met vriezer. Een echte eyecatcher in de bijkeuken.

Hieronder vindt u een overzicht welke apparaten in deze aflevering te zien zijn:

KEUKEN


HI8472SV - Inductiekookplaat, 1 bridgezone. Matzwart
CS4674M - Combi-stoomoven
CX4674M - Oven met geintegreerde magnetron
VD1674M - Vacumeerlade
MK1192P - Design eenhendel mengkraan Grafiet

Overzicht van de ATAG apparatuur geplaatst in de keukenOverzicht van de ATAG apparatuur geplaatst in de keuken


BIJKEUKEN


KA2512WD - Matrix Black Steel Wijnkoelkast met vriezer
KD62122A - Inbouwkoelkast zonder vriesvak (deur op deur)

4 artikel(en)