ATAG Celsius Cooking

Artikel geplaatst op: 11-10-2021 | update datum: 01-11-2021
Een doorbraak op inductie koken: ATAG Celsius Cooking. Nauwkeurig koken op exact de gewenste temperatuur waarbij de communicatie tussen pan en kookplaat zorgt voor de perfecte en eenvoudige bereiding. Laat u verrassen...

Inductiekookplaten en slim kookgerei


Voordelen van Celsius°Cooking™

ATAG Celsius°Cooking™ is een reeks slimme inductiekookplaten en kookgerei met unieke nauwkeurige temperatuurregeling en een interactieve recepten-app. Het systeem bestaat uit een inductiekookplaat met een intuïtieve gebruikersinterface, pannen met ingebouwde temperatuursensoren, een sonde en een app; al deze componenten communiceren draadloos met elkaar om de temperaturen en tijden nauwkeurig te regelen.Dat betekent dat olie nooit te heet wordt, waardoor uw steak niet verbrandt en je beschermd bent tegen ongezonde koolstoffen - en er kookt nooit iets over. De app biedt videogestuurde recepten met vooraf ingestelde temperaturen waarmee je gerechten kunt maken die zowel lekker als gezond zijn.

ATAG Celsius°Cooking™

Werking

Het ATAG Celsius°Cooking-platform omvat de inductiekookplaat die de nRF52832 SoC integreert, het slimme kookgerei - inclusief een koekenpan, kookpan en sonde - allemaal met ingebouwde temperatuursensoren en twee iOS- en Android-apps voor gebruik op een Bluetooth 4.0 (en latere) smartphone. Naast de temperatuursensoren maakt het slimme kookgerei gebruik van bewegingssensoren waardoor het systeem naar de energiebesparende modus kan gaan om de levensduur van de batterij te verlengen.

18 artikel(en)