Nieuw: FA490 koelkasten toegevoegd aan Smeg Portofino fornuizen

Artikel geplaatst op: 21-12-2021
Vanwege het succes van de Smeg Portofino lijn fornuizen is deze serie verder uitgebreid met de toevoeging van een serie fraaie koelkasten. De combinatie van het fraaie design en de typische kleuren uit als in de kleine haven van Portofino geven ook deze koelkasten die kenmerkende uitstraling.

Nieuw: Smeg koelkasten in Portofino design leverbaar in verschillende kleurenNieuw: Smeg koelkasten in Portofino design leverbaar in verschillende kleuren


Kenmerkend Portofino design

De nieuwe serie koelkasten wordt in eerste instantie beschikbaar in de kleuren rood, zwart, anraciet, roestvrijstaal staan en wit en heeft een breedte van 70 centimeter. Zoals herkenbaar in de Portofino fornuizen beschikken ook de koelkasten over een strak design met de kenmerkende handgreep. De pittoreske havenstad Portofino was opnieuw de inspiratie voor dit ongewone ontwerp. Hier worden felgekleurde huizen weerspiegeld in de turkooisblauwe Middellandse Zee. De ontwerpers van het familiebedrijf Smeg hebben deze originele Italiaanse sfeer vertaald in het samenspel van opvallende kleuren gecombineerd met rvs accenten.

Foto van de binnenzijde van de nieuwe FA490 serie Portofino koelkastenFoto van de binnenzijde van de nieuwe FA490 serie Portofino koelkasten


Nieuwe technologie

De Portofino koelkasten zijn allemaal uitgevoerd in roestvrijstaal waarbij - afhankelijk van het model - een poedercoated kleur aan toegevoegd is. Door dit proces bent u verzekerd van een strak en fijn design. Daarnaast is deze serie uitgevoerd met nieuwe technieken: Multi Cooling No Frost techniek en een elektronisch gestuurd Multiflow koelsysteem verdelen de temperatuur gelijkmatig in de gehele binnenruimte. Praktisch verder is de 9 graden Life Plus lade met een inhoud van 24 liter waarin u uw gevoelige etenswaren langer kunt bewaren. Voor groenten en fruit beschikt de FA490 over een eigen koellade waarbij de luchtvochtigheid is in te regelen.Aan beide binnenzijden bevindt zich een LED lichtzuil voor optimale verlichting op alle hoogtes in de koelkast. Daarmee heeft u eveneens goed zicht als de koelkast strak gevuld is.

De koelkast is verder voorzien van een inhoud van 309 liter netto en heeft een fraai interieur met glazen leggers en degelijke vakken in de binnendeur. Onder het koelgedeelte bevindt zich het ruime vriesgedeelte. Naast de twee vrieslades beschikt het vriesgedeelte ook over een snelvriezer en een handmatige ijsblokjesmachine (hoeft dus niet aangesloten te worden op een waterleiding). Dankzij de nieuwste No-Frost techniek blijft het vriesgedeelte (inhoud van 128 liter) het gehele jaar vorstvrij waardoor handmatig ontdooien niet meer nodig is.

5 artikel(en)