Smeg introduceert nieuwe FAB5 bar koelkast

Artikel geplaatst op: 16-01-2014
Op de MOW in Duitsland heeft SMEG opnieuw een nieuw product aan het retro assortiment koelen toegevoegd: de Smeg koelkast FAB5. Dit nieuwe model is de kleinste in de reeks en leverbaar in de kleuren rood, creme, oranje, Engelse vlag en zwart.

De nieuwe 'kleine' FAB5 koelkast van SMEG is leverbaar in creme, zwart, oranje, rood en met de print van de Engelse Vlag
De nieuwe 'kleine' FAB5 koelkast van Smeg is leverbaar in creme, zwart, oranje, rood en met de print van de Engelse Vlag


Adsorptie koelkast

Uniek aan dit nieuwe model is het feit dat deze koelkast een adsorptie koelkast betreft. Naast het feit dat een adsorptie koelkast vrijwel geruisloos is, ligt de verwachte levensduur hoger dan bij een normale koelkast. Mede vanwege deze aspecten en de afmetingen van 73 cm. hoog en 40 cm. hoog is de FAB5 koelkast ook zeer interessant voor gebruik op hotelkamers en in de horeca.

De nieuwe FAB5 koelkast is ideaal voor gebruik thuis, in horeca of op hotelkamers
De nieuwe FAB5 koelkast is ideaal voor gebruik thuis, in horeca of op hotelkamers


Binnenzijde

De binnenzijde van de FAB5 heeft een fraai interieur met glazen leggers, een flessenhouder, een apart 'snack' compartiment en natuurlijk energiezuinige LED verlichting. De koelkast heeft een inhoud van 5 liter en is leverbaar in links- of rechtsdraaiende uitvoering.

21 artikel(en)