De praktische Smeg FQ55FX1 French-door koelkast

Artikel geplaatst op: 16-09-2014 | update datum: 05-03-2019
De term 'French door' koelkast zal u misschien niet veel zeggen, maar op dit zeer praktisch concept heeft Smeg de nieuwe FQ55FX1 gebaseerd. Een French-door koelkast heeft een groot vriesgedeelte aan de bovenzijde welke door middel van twee deuren toegankelijk is. Doordat er zich verder geen verticaal tussenschot in dit gedeelte bevindt heeft u zeer veel efficiënte ruimte voor plaatsing van uw levensmiddelen in het koelgedeelte.

Onder het koelgedeelte bevinden zich twee vriesladen. Door het vriesgedeelte uit te voeren met laden heeft u - naast het feit dat een lade veel efficiënter benut kan worden - het voordeel dat u veel meer overzicht heeft en niet diep hoeft te bukken. Kortom een zeer praktische koelkast.

Nieuwe SMEG design koelkast met twee laden vries onder en ruim koelgedeelte boven
Nieuwe SMEG design koelkast met twee laden vries onder en ruim koelgedeelte boven


FQ55FX

De SMEG koel-vriescombinatie is 84 cm. breed en uitgevoerd met een vingervlekvrij roestvrijstaal front. De deuren hebben rechte strakke hoeken welke gecombineerd zijn met eveneens rechte grepen. De zijkanten van de koelkast zijn gespoten in zilvermetalic grijs.

Het design van de FQ55FX1 is strak en voorzien van vingervlekvrij roestvrijstaal
Het design van de FQ55FX1 is strak en voorzien van vingervlekvrij roestvrijstaal


Koelgedeelte

Inwendig beschikt de FQ55FX1 over een koelruimte van 396 liter welke is onderverdeeld door middel van 3 glazen leggers. Het koelgedeelte beschikt over LED verlichting en heeft een aparte Extra Fresh 0 graden zone. De binnendeur beschikt verder over twee flessenrekken en twee afsluitbare vakken (met deksel).

Vriesgedeelte

Zeer praktisch in gebruik zijn de beide vriesladen bij de FQ55FX1. Deze hebben een totale netto inhoud van 154 liter en beschikken over een alarm functie (als de laden niet goed dichtgedaan worden) en een snel invriesfunctie (indien u veel voedsel op kamertemperatuur snel wil invriezen).

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.