Liebherr koelkasten sterk verbeterd

Artikel geplaatst op: 05-10-2016
Liebherr heeft onlangs bijna het assortiment vrijstaande 60 cm. brede koelkasten aangepast. Naast een vernieuwd design zijn er ook intern een aantal verbeteringen doorgevoerd. En - zoals u van de specialist in koelen en vriezen mag verwachten - zijn de nieuwe Liebherr koelkasten wederom zuiniger en praktischer geworden. Onderstaand een overzicht van de grootste veranderingen:

In de combi 60 cm. brede koelkasten van Liebherr zijn diverse verbeteringen doorgevoerdIn de combi 60 cm. brede koelkasten van Liebherr zijn diverse verbeteringen doorgevoerd


Omgevingstemperatuur tot -15 graden

Alle 60 cm. brede combi-kasten zijn uitgevoerd met een verbeter DuoCooling systeem. Dit maakt het mogelijk om al deze koelkasten te plaatsen in een ruimte met een omgevingstemperatuur tot -15 graden. Door deze aanpassing kunnen deze koelkasten dus ook moeiteloos in een onverwarmde schuur, garage of kelder geplaatst worden. Een prettige verbetering, daar dit probleem vaak voorkwam.

Dankzij het vernieuwde DuoCooling systeem kunnen Liebherr combi-koelkasten van 60 cm. breed in een omgevingstemperatuur tot -15 graden functionerenDankzij het vernieuwde DuoCooling systeem kunnen Liebherr combi-koelkasten van 60 cm. breed in een omgevingstemperatuur tot -15 graden functioneren


Design

Alle 60 cm. brede combi-kasten hebben een vernieuwd design gekregen. Het front (de deur) is volledig vlak. Ten opzichte van de 'oude modellen' is de facet aan de randen verdwenen. Ook de lichte bolling is verdwenen, alleen zijn de hoeken van de deuren wel licht afgerond. Tevens zijn de grepen in design vernieuwd. Wel hebben deze het eenvoudig te openen hevel-systeem behouden. Het sterke voordeel van de deuren welke binnen de corpus draaien (en dus geen uitslag naar buiten heeft) is behouden gebleven.

Het vernieuwde design wordt gekenmerkt door vlakke deuren en een stoerdere greepHet vernieuwde design wordt gekenmerkt door vlakke deuren en een stoerdere greep


BluPerformance

Veel nieuwe Liebherr koelkasten zijn uitgevoerd met de BluPerformance techniek. Deze koelkasten zijn geheel opnieuw opgebouwd wat tot aanzienlijk meer inhoud en ca 20% extra energiebesparing geleidt heeft. Dit is mogelijk geworden dankzij een kleinere motoren en een horizontaal geplaatste condensor in de plint. Alle BluPerformance modellen vallen in energieklasse A+++ of A+++ - 20% klasse.


Liebherr Bluperformance


Magneetband

Bij de oude 60 cm. brede combi-koelkasten zaten de magneetbanden in de binnendeur van koel- en vriesdeur gelijmd. Hierdoor was vervanging van deze banden zeer lastig. De nieuwe combi-koelkasten zijn uitgevoerd met geklemde magneetbanden welke eenvoudig er in- en uitgehaald kunnen worden. Hierdoor kunt u als consument bij een gescheurde magneetband of een slechte sluiting van de deur dit probleem eenvoudig zelf oplossen.

Kleurendisplay

Een aantal modellen, herkenbaar aan het cijfer 8 in het typenummer, zijn uitgevoerd met een 7 inch Touch Kleurendisplay. Vanuit dit bedieningspaneel kan de gehele koelkast eenvoudig en overzichtelijk bediend worden. Het bedieningspaneel is voorop de koelkast deur geplaatst.

Een aantal nieuwe combi-koelkasten zijn uitgevoerd met een touch control kleurendisplayEen aantal nieuwe combi-koelkasten zijn uitgevoerd met een touch control kleurendisplay

1-36 of 93