ilve logo

ILVE fornuizen

Het Italiaanse merk ILVE is sinds kort zelf op de Nederlandse markt actief. Met een breed assortiment in een groot aantal uitvoeringen, kleuren en afmetingen beschikt dit merk over een fraai assortiment in zowel gas als inductie fornuizen. Maak kennis met ILVE en laat u verrassen.

De unieke combinatie van Italiaanse passie voor lekker eten, doorgedreven technische kennis en een drang naar vernieuwing resulteren in uitzonderlijke kooktoestellen. Elke ILVE wordt met de hand gebouwd en gemonteerd, met oog voor zelf het kleinste detail. Elk element is zorgvuldig ontworpen om zo gemakkelijk te bedienen dat er enkel aandacht uitgaat naar wat echt telt: koken! Geïnspireerd door professionele keukens wereldwijd, maakt ILVE er een missie van om al die verschillende kook-technieken te ontleden en zodanig aan te passen, dat ze perfect aansluiten bij de verlangens van zowel gepassioneerde foodies als gezinnen die belang hechten aan goed en lekker eten.

4 verschillende lijnen
Van culinaire hoogstandjes tot de klassieke familiale keuken, slow-cooking, bakken, braden, grillen, wokken, sudderen en teppan-yaki, alles steeds met een eenvoudige, intuïtieve en precieze controle! Dat al onze klanten een passie voor koken en eten delen wil niet zeggen dat ze allemaal dezelfde woonstijl hebben. Ook daar speelt ILVE op in door 4 verschillende lijnen te brengen die elk op hun manier aansluiten bij verschillende interieurstijlen. Van landelijk over tijdloos tot uitgesproken strak, maar allemaal ontworpen met hetzelfde doel: van koken een echt plezier maken, dag na dag, jaar na jaar!

Meer informatie vindt u in de ILVE fornuizen brochure waar u een totaal overzicht van alle fornuizen kunt terugvinden.

Ilve producten:

Contactgegevens Ilve :

Adresgegevens:
Stationsweg 22-H
1441 EJ PURMEREND

Contactgegevens:
T: (0850) 431 145

W: https://www.ilve.com/nl/
E: info@ilve-nederland.com

Service dienst:
T: (0850) 431 145
E: service.nl@ilve.com


ILVE Majestic fornuis


ILVE Majestic

De Majestic van ILVE belichaamt het ultieme beeld van een fornuis. Een vrijstaand element dat past in elke omgeving en onmiddellijk centraal staat. Een uitgesproken samenspel van ronde lijnen, bewerkte details, fijne afwerkingen en technologie afgeleid van de wereld van het professioneel koken.

Een Majestic fornuis is meer dan een kooktoestel, met zijn ronde vormen, gesmolten uit het puurste staal en de minutieuze afgewerkte details is het een blikvanger, een statement. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, van 70cm tot 150cm, in een klassieke selectie aan kleuren of bieden u de optie om elke denkbare RAL kleur te selecteren. Edele metalen zoals koper, messing en brons zorgen voor de fijnste afwerking van uw fornuis.


Ilve Nostalgie


ILVE Nostalgie

Een traditioneel ontwerp dat een perfecte brug bouwt tussen het verleden en het heden. De ILVE Nostalgie collectie combineert een elegante retro uitstraling met hedendaagse kooktechnieken: van hoogrenderende gasbranders over inductie tot blast-chillers en vacuüm koken. Allen zo ontworpen dat ze zich perfect thuis voelen in een landelijke keuken of een dynamisch contrast vormen met een modern interieur.

Professionele kwaliteit vertaald naar particulier gebruik. Een samenspel van hoogwaardige materialen en een klassieke stijl om u elke dag opnieuw te inspireren. De Nostalgie lijn biedt u de mogelijkheid voor een “Noblesse” afwerking te kiezen; dit kaderwerk geeft uw fornuis net dat beetje extra cachet.
Smeg ovens


ILVE Professional Plus

Een volledige lijn fornuizen, kooktafels, ovens en kooktoestellen ontworpen in een uitgepuurde, haast industriële, stijl. ILVE gebruikt dezelfde nobele en duurzame materialen als in professionele keukens: roestvrij staal (Aisi 304), gietijzer en messing. Net als de grondstoffen, ondergaan ook de technische componenten de strengste controles. ILVE fornuizen worden individueel gebouwd en zijn met expertise, passie en vakmanschap met de hand samengesteld.

Moduleerbare gaskooktafels met branders van 1,4 kW tot de extra krachtige 5 kW versie, in combinatie met de gietijzeren sudderplaat of stalen teppan -yaki aangevuld met inductie, of liever helemaal inductie met extra grote kookzones? Alles kan! Met keuze tussen verschillende oven-configuraties bent u zeker dat u de perfecte opstelling vindt, van 65 tot maar liefst 97 L oveninhoud en een constante elektronische temperatuur controle garandeert u elke keer opnieuw perfecte resultaten.
Ilve Pro Line


ILVE Pro Line

Een jeugdige lijn voor zij die kiezen voor een ontwerp in alle eenvoud. Tijdloze vormgeving en bestudeerde details geven deze collectie een look die in elke keuken zijn plaatsje verdient. Een lijn die siert door eenvoud en soberheid, ontworpen om het koken elke dag opnieuw aangenaam te maken. Elegante pannendragers voor de gas versie, kookplaat uit 1 stuk gewalst inox of een strakkere vormgeving voor de inductie modellen, aan u de keuze.

Beschikbaar in een aantal klassieke kleuren en uitgebreid met “Limited Edition” fornuizen met speciale kenmerken zoals de black-black: een volledig zwart fornuis, van kookplaat tot de soft-touch bedieningsknoppen en de handgreep van de oven.


Wat vinden klanten van Ilve?


ILVE oven inbouw OV90SNE3/AWG

Voldoet aan onze eisen
Top oven en ziet er geweldig uit

Beoordeeld door D Kiljan-van Tol op 27-02-2023
Ilve heeft 1 product beoordelingen met een gemiddelde score van 5 van max. 5