Smeg fornuizen van 110 cm breed met opbergruimte onder oven of zelfreinigende pyrolyse oven


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een 110 cm breed fornuis van Smeg

Een Smeg 110 cm breed fornuis onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg 110 cm breed fornuis aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg 110 cm breed fornuis is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Een 110 cm breed fornuis met opbergruimte onder de oven

Bij een goed fornuis worden meerdere bakplaten of roosters geleverd. Omdat u deze niet altijd tegelijkertijd gebruikt is het handig om opbergruimte te hebben voor deze spullen. Een 110 cm breed fornuis uitgevoerd met een lade of een klep onder de oven biedt hiervoor uitkomst.

Een 110 cm breed fornuis met zelfreinigende pyrolyse oven

Het reinigen van de binnenzijde van een 110 cm breed fornuis vereist vaak behoorlijk wat aandacht en tijd en wordt zeker niet gezien als het leukste werk. Gelukkig zijn hiervoor diverse functies welke dit werk kunnen vereenvoudigen. De pyrolyse functie is hierbij de beste optie. Door het activeren van dit programma wordt gedurende een uur de oven op een temperatuur van 450 tot 500 graden opgewarmd. Hierdoor wordt vet en vuil verbrand en omgezet in verkoolde resten. Deze dient u aan het eind van het programma alleen nog even te verwijderen en de oven is weer gebruiksklaar. Natuurlijk wordt gedurende het programma de deur kindveilig afgesloten. Daarnaast is de buitendeur beveiligd en kan deze niet te heet worden.